iletişim kaldı böyle?

rosseyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
1.747
1.696
133
kızlar 1 aydır sosyal medyadan tanıştığım bir adamla konuşuyorum. 6-7 saatlik mesafedeki illerdeyiz. detayını merak eden olursa bir önceki konumda anlatmıştım. yani henüz tanışmaya çalışıyoruz. ama ben ısrarla görüşmek istiyorum o da yakın zamanda covid olmuştu ve biraz toparlanayım görüşürüz demişti.
neyse geçen hafta ptesi günüydü aramızda bi sorun yok ama yazışırken benden bişey istedi. ben de istemedim. sonra aşırı derecede ısrar etti. bir günden fazla uğraştı. ama bende olmaz dememe rağmen peşimi bırakmadı. bu arada istediği şey nude resim ya da cinsellikle ilgili bişey değil sadece bana özel bir şey ben sadece istemedim. neyse. o kadar ısrar ettiki başka birşey yazışamaz konuşamaz olduk. baya bir sinirlendi. ben de dedim ki, bir şartla kabul ederim haftaya görüşürsek dedim. o da tamam dedi. ben de söz ver dedim ve söz verdi. bende istediği şeyi yaptım. hatta o akşam nasıl görüşeceğimizi falan da üstü körü konuştuk.
sonra ertesi gün hiçbişey olmamış gibi konuştuk. son konuşmamızda yazdığım birşey üzerine bana öpücük smile ı koymuştu. ve onun üzerine ne ben yazdım ne de o bana bişey yazmadı. yani öylece ikimizde yazmadık.
ve en azından bugün bişey yazar ctesi için plan yaparız diye bekledim ama bu saat oldu hala yazmadı. o kadar sinirliyim ki. cumartesi ya da yazar diye konuşmadık ama bugün yazmayan yarın da yazmaz diye düşünüyorum. hiçbir şey yokken noldu ben de anlamadım.
şuan o kadar sinir oldum ki. hatta buraya konu açmadan önce sözünde durmadın. çok yazık.. yazıp engellicektim. sonra pişman olurum korkusuyla vazgeçtim. çünkü gerçekten en azından bir kere olsun görüşmek istiyorum.
iyi de yazması gereken o değil mi? resmen sözünde durmadı ve sesi de çıkmıyor.

Evet normalde yazması gereken o yanlış yapmış gerçekten de. Buluşmaya niyeti olmadığını düşünürdüm ben bu durumda.

Daha önce bu kişiyi hiç gördün mü?Anladım durumu

Tam olarak ne istedi senden? Bilsekte ona göre yorum yapsak.Böyle bir şey anlaşılmıyo ki?
istediği şey çok saçma bişey değil ama ben yapmak istemedim. ne olduğunu da yazmama sebebim biraz dini bir konu ve insanlar bu konuyla ilgili yorum yazarken tartışabilir ve yasak diye yazmadım

İstediği şey dış görünüşünüzle alakalı ise bununla ilgili olabilir diye düşündüm. Kendince kriteri mi vardır nedir artık. Çok ayıp yaptığı şey, bu başka.

gel diye yalvarmadım. sadece covidden dolayı görüşmeyi biraz ertelemişti. toparlanayım falan dedi. ben de yüzyüze görüşmeden çok fazla iletişime devam etmek istemedim. zaman kaybı gibi geldiği için. görüşcektik zaten ben sadece bu hafta olması için söz almış oldum. yani beklemek istemedim

İstediği şey dış görünüşünüzle alakalı ise bununla ilgili olabilir diye düşündüm. Kendince kriteri mi vardır nedir artık. Çok ayıp yaptığı şey, bu başka.
hayır zaten birbirimizin resimlerini gördük ve görüntülü konuştuk. sadece yüzyüze görüşmedik.

hayır zaten birbirimizin resimlerini gördük ve görüntülü konuştuk. sadece yüzyüze görüşmedik.
Şimdi istediği şeyin içeriğini bilmediğimiz için akıl yürütmek aşırı zor oluyor. Mesela dini konu yazmışsınız aklıma gelenler mezhep farklılığı ile ilgili şeyler oldu. Böyle bir konudan ötürü mü acaba diye düşündüm şimdi de. Durumu net bilemediğimiz için akıl yürütmek de zor oluyor ama sonuç olarak sebep ne olursa olsun böyle davranan biriyle zaman kaybetmezdim ben olsam

yani istediği şey öyle abes bişey değil basit bir inatlaşma oldu aramızda. bu yüzden görüşmemezlik yapıcak bişey değil. bundan eminim.
bu kadar inat etmesini ben burcuna bağladım. çünkü boğa burcu ve gerçekten en basit şeyde inatlaşıyor.

Profiliniz gizli. Hangi eski konu bizimle de paylaşsanız. Siz bulunduğu yerde dükkanı olan , konuşmanın 2.gününde adamın bakire misin diye sorduğu üye misiniz?

Fazla inat etmenizden ötürü görüşme planını boşvermiş olabilir ama o da saçma ve adamı sallamaya yetecek bir sebep aslında. Gerçekten asla yapmak istemeyeceğiniz bişey olsa hiç itiraz edemeyecek misiniz yani? Aman inatlaşmayalım sonra kaçar gider korkusuyla ilişki yaşanmaz ki. Bence boşverin bu adamı.

Profiliniz gizli. Hangi eski konu bizimle de paylaşsanız. Siz bulundugu yerde dükkanı olan , konuşmanın 2.gününde adamın bakire misin diye sorduğu üye misiniz?

evet :) süper takipçisiniz valla. yani evet o konuda bana abes gelmişti ama sonraki konuşma ve yazışmalalarımızda farkettim aşırı şeffaf biri ve herşeyin konuşulması taraftarı olduğu için bunu es geçtim. sonrasında beni rahatsız edici bir sapıklık içinde olmadı.

R rosseyy , o adam sağlam pabuç değil. Medeni hali bekar olmayabilir. Adamla hala yüz yüze görüşmediniz. Seninle görüntülü konuşuyor , milyon tane kişisel soru soruyor. Yetmiyor , bakire misin diye soruyor. Sonra da benim prensiplerim var , ten uyumu önemli , ben görüştüğümle sevişir geçerim, işine gelirse diyor ve sen hala adamın sapıklık içinde olmadığını söylüyorsun.

Bdv de kocasıyla sevişmemesini normalmiş gibi anlatan kadınlar var. Ya onlardan birinin diğer odada yatan kocasıysa bu adam ?

İnstagramdan mesaj atmıştı sana , engelle şunu , silkelen ve kendine gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…