Eşimin ailesinin evi kendimizin sayılır yani..Olmasa bir dk durmam...Hayır bir kaç yıl çıkma şansım da yok buradan..(Gerçi herşey allahtan)Kendi eviniz mi yoksa kirada mısınız canım ?
Kendi eviniz mi yoksa kirada mısınız canım ?
:mymeka: kira olsa evin içini neden yaptsınlar hacer garusunaniknanik
Bizim pis bir huyumuz var ailecenek düzeltmeden bırakmayız. Ben evlenmeden demiştim ki ooo ben bu apartmanı ne güzel hale sokarım iş çıktı bana .Cahillik işte sanki herkez beni bekliyor ne safmışım..Ev kısmını hallettim de apartman da kaldık..Bu apartman düzelir ben giderim hep öyle olur zaten...
ayy oyle bir komşu bızde de var.
yerımız harıka..site içinde ,kocaman bahcesı var..bahcıvan,kapıcımız var ..
ama bır komsumuz var sagolsun bıktırdı..
çöpünü dısarı koyar,gunlerce atmaz..kim atacaksa..
ayakkabılar yıgınla dısardadır..
hatta sımdılerde tadılat yapıyorlar,her taraf toz duman ,boya badana da var sanırım ,oturdugumuz kat leş gibi..
eşim vardıaylı calıstıgı ıcın ıkı tane spor ayakkabısını dısarı koymustum..(.tadılata baslamamıslardı daha ) ...evde bırı var zannetsınler dıye..
kapıyı bır actım ıkı ayakkabı da bembeyaz,toz içinde..
insan bı ıcerı alın der ,ne bıleyım uyarırı dımı..
bır haftadır o ayakkabılar dısarı da ,hala bembeyaz ,toz ıcınde..almıyorum ıcerı ..bakalım ne dıyecekler dıye ayy yüzsüzler birde ayakkabıyı ben onların gözüne gırsın dıye onların tarafına daha yakın koydukca onlar benım kapımın önüne koyuyorlar..
bakalım ne olacak sonumuz..laf sokmadan asla almam o ayakkabıları ıcerı orası ayrı..
bir de yönetici bu adam..sinirlerim zıpladı yıne..
ev alma komşu al dedıklerı boyle bırsey sanırım..
umarım düzelirler canım ..ne dıyelım artık..
Canımcım 3 5 tl lafını yapan insanlar bunlar..Altta ki bayan sugurtu yerine sigorta diyebilse anlaşabiliriz belki .4 aile var apartman da .Üstte ki çalışıyor ve sinir hastası konuşamıyoruz ..Altta ki beyim bilir.Onun alttaki de kiracı .Ne bileyim ne öneri sunsanız bahaneleri var..Biz verelim diyeceğiz ama ..Hiç hazetmem böyle saygısız insanlarda ya,başkasına ait olan zarfı yırtıp atmak ne demek..
İnsan ilişkileri çok önemli,herkes farklı farklı tabi ama,aynı apartmanda yaşandığı için uyum sağlamak gerekiyor biraz.
Kapıdaki tel falan,hiç hoş değil gerçekten,özelliklede temizlik konusuda büyük bir dert.
Siz çıkıp bayanlarla konuşsanız güzel bir dille,bir temizlik şirketiyle anlaşılabilir merdivenler için,kapı yaptırlır veya olmuyorsa yenisiyle değiştirilebilir.
Çok mu kalabalık,o yüzden mi anlaşılamıyor bilemiyorum ama.
Durumu çok kötü olan bir aile yoksa apartmanda,bu masraflar fazla etkilemez diye düşünüyorum.
Rahatsız olmaktada haklısınız,can sıkıcı bir durum gerçekten.
belki kendi evleri gibi seviyorlar olamaz mı :jeyyar:
Canımcım 3 5 tl lafını yapan insanlar bunlar..Altta ki bayan sugurtu yerine sigorta diyebilse anlaşabiliriz belki .4 aile var apartman da .Üstte ki çalışıyor ve sinir hastası konuşamıyoruz ..Altta ki beyim bilir.Onun alttaki de kiracı .Ne bileyim ne öneri sunsanız bahaneleri var..Biz verelim diyeceğiz ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?