Ilgi bekleyen 2 bebekli anne ne yapmalii?

Şimdiye kadar yapmaya çalıştım yapamadım yumuşadım hep öyle yapınca hemen farkedip sirnasiyo gulduruyo kendimi ona sarılırken buluyorum

Onu Tanıdığımdan beri çalışma koşulları hep böyle. Çok çalışkan çalışmayı seviyo bende üzülüyorum o yüzden tavır yapmamaya çalışıyorum ama.ailesine benim bekledigim ilgiyi verince zoruma gidiyo tabiki ailesiyle konuşucak zoruma.giden onları araması değil kaynanam çok iyi hep bizim iyiligimizi ister onu seviyorum ama onlara ayıracak zamanları varsa 2 çocuğunun annesine.de biraz ilgi göstermeli bence

Eşin gelmeden süslen püslen ama onunla ilgilenme pek konuşma o yokmuş gibi davran ve gelince çocukları ona burak gir duşa biraz kafa dinle sakın kıyamam deme sanada yazık iki çocukla
Çocuklarım çok yaramaz eşim zaptedemez anca onlar uyuyunca duşa girebiliyorum. Süslemiyorum kendimi de salmış değilim ama ne bilim böyle oldu.

Çocuklarım çok yaramaz eşim zaptedemez anca onlar uyuyunca duşa girebiliyorum. Süslemiyorum kendimi de salmış değilim ama ne bilim böyle oldu.
Daha iyi canım bırak edemesin sen kendine değer vermezsen bakmazsan kimse değer vermez biraz bencil ol bende anneyim ama en çok kendimi seviyorum ben iyi olmazsam çocukların da kötü olur

Benimkide aynı ailesiyle konuşmasada biri ararsa onla konuşur. İşi bütün gün ayakta olmayı gerektiriyor.
Ve dediğin saaatler aralığında çalışıyor.
Üzerine gitme.
Kendini mutlu etmeye çalış.
Çünkü anlayacak aadam sen teoki koyunca düzeltip geriye dönmezdi

Cocuklari ona bırakıp kendinize vakit ayırın

Bana çok tuhaf geldi. Yani her akşam annesiyle ve kızkardeşiyle uzun uzun konuşacak konu buluyor ve konuşmaya istekli, ama size gelince "çok soru soruyorsun, çok detay soruyorsun". Annesiyle 1 saat konuşacağına yarım saat konuşsun.

Merak ettim, acaba hep mi böyleydi eşiniz?

Hayır hep böyle değildi son zamanlarda böyle oldu özellikle bu sene

Hayır hep böyle değildi son zamanlarda böyle oldu özellikle bu sene

Demek ki bu bir yıl içinde bir şey oldu eşinizin ruh halini değiştiren. İkinci çocuğun stresi olabilir, pandemi olabilir, iş hayatı olabilir. Eğer durumunuz müsaitse çift danışmanına gidin mutlaka.

canim seni o kadar iyi anliyorum ki.
muhtemelen ona 2 tane bebekle ilgilenmek zor geldigi icin gidip telefonla konusuyordur, bence israr edersen daha cok inada bindirebilir. iyice tartisalim o da sorumlulugunu ogrensin diyebilirsin ama bence oyle daha gergin olur ortam. ben zorla olan seyleri de cok sevmiyorum. eger eve sekizde geliyorsa bence cocuklari erken yatirmaya alistirabilirsin, zaten cok kucukler. ama bunun icin de gun icinde az uyumalari ve 3ten sonra uyumamalari gerekir. boylece kendine zaman kalir ve senin de psikolojin duzelir. diger bir opsiyon da onunla cok ilgilenmemek, kendine program yap, disari cik, cocuklara 2 li bebek arabasi al disarida gez, hem spor yapmis olursn. sen mutlu olursan o da pesinden gelir, o zaman tribini atarsin.

Akşam 10da gelip ne ara sohbet ediyor ailesiyle. Benimki 10da uyuya kalıyor koltukta.
Bilemedim çalışma saatleri çok uzun. Bu şartlarda çalışan birine gel benle ilgilen denmez ama anasına kardeşine nasıl vakit ayırıyor çok garip

2.çocuk olunca üstüne bide pandemi eve kapandık ben bunaldim 2 çocuk çok zor tek gördüğüm insan o bunalıyorum onu özlüyorum oda gec geliyo geldiğinde ben ilgi gosteriyorum çok simarttim belki ondan da olabilir diye düşünüyorum
Demek ki bu bir yıl içinde bir şey oldu eşinizin ruh halini değiştiren. İkinci çocuğun stresi olabilir, pandemi olabilir, iş hayatı olabilir. Eğer durumunuz müsaitse çift danışmanına gidin mutlaka.

Yazın bu dediklerinizi yapicam şimdi kış soğuk eşim geç geliyo yemek hazırla topla falan geç oluyo bende geç yatıyorum çocukları bilerek gec yatırıyorum ki sabah geç uyansınlar en azından uykumu alabileyim ama ah bi yaz gelsin çocuklarımla biseyler yapicam

Zaten zoruma gidende de o bana gelince yorgunum onlara gelince çenesi aciliyo

Iyi de yine gülün konusun ama adama ona ihtiyaciniz olmadigini da gösterin. Mesela
Eve geldiginde biriyle telefonda konusuyo olun, kisaca hosgeldin , yemegin mutfakta deyun gecin , telefonda konusmaya devam edin.
Izin günleri icin önceden plan yapin, cocuklara senin bakman lazim benim su isim var deyin ve cocuklari birakip cikin. Cocuklar bensiz durmuyor demeyin, günde 15 saat hafta da 7 gün babasiz durabiliyorlarsa haftanin bir günü 3-4 saatte annesiz durabilirler.

Zaten zoruma gidende de o bana gelince yorgunum onlara gelince çenesi aciliyo
simdi oyle soylesen uste cikacak ne var konusamaz miyim diye. bence hic ugrasma. aksam cocuklari cikaramazsin zaten ama bence havalar azicik isininca cocuklarin uzerini kalinca giydir sabah 10-111den sonra bir iki saat disari cikar bence. ben de bebekler kucukken ikisini arabaya koyuyordum, bir saate yakin yuruyorduk, 10 kilo vermistim oyle. sonra cocuklar da temiz havada yorulduklari icin iyi uyurlar. ama gunduz cok fazla uyutma, aksam da erkenden yatir (bence iyi ayarlarsan sekizde bile yatabilirler). sonra da canin ne istiyorsa onu yap, istersen film izle istersen kitap oku. emin ol sana oyle iyi gelir ki. ben simdi kafami dagitmak icin nakis suslemesi basladim, bana cok iyi geldi. sen uzerine dusme bence esinin, uzerine dustukce simarir.

iki kucuk cocugu ese birakmak bence gercekci degil

Anne kardesler işte konuşsun
Eve girince telefonu terk etsin
Ayıp ya
Çok sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…