- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Yüz vermeyince egosu zedelenmiş işte.Tekrar peşinden koşturmak istiyor ki egosu düzelsin.Aylardır ilgi gösterdiğim biri vardı. Ben mesaj atarım o atmaz, ben yanına giderim o gelmezdi. İlk önce anlamadı mı acaba ona olan hislerimi dedim. Fakat en yakın arkadaşı gülerek imalarda bulunmaya başlayınca kesinlikle anladığını fakat karşılık vermediğini anladım. İlgi göstermeyi bıraktım. İki hafta önce toplu yemek organizasyonu yapmış bana haber vermedi. Bunu duyunca hayal kırıklığı yaşadım ve yüzüne bakmadım. Aynı ortamda bana bakıyor ben bakmayınca şaşırıyor uzun uzun tepki vermemi bekliyordu. Ben hiç bakmadım. Göz göze gelince uzunca gözümün içine bakıyor ben ise başımı çeviriyordum. Dün ise tekrar eski bir daveti bana haber vermediğini öğrendim. Bayağı söylendim. Gidip ona söylemişler. Geldi yanıma ben organize etmedim, yalan söylemişler diye kıvırmaya çalıştı. Ben yüzüne bile bakmadım ve konuşmak istemediğimi söyledim. Bugün yakın bir arkadaşını aramış ve çok bozulduğunu ona nasıl öyle şeyler söylediğimi söylemiş. Halbuki konuşmak istemediğimi söyledim sadece ha bi de yüzüne bakmadım tabi. Bir de geldi benim yanıma o konuştu demiş. Yaw sen geldin benim yanıma. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Kızlar ne dersiniz bu duruma?
YAaaaa bunu hiç düşünmemiştim. Bu kadar pisleşebilir mi acaba?Bırakın bu haliyle kalsın
Bakın ne der biliyormusunuz
Peşimden koştu yüz vermeyince saldırmaya başladı!!!!
Aman diyeyim
Artık yapmicam. Çok yoruldum ve sıkıldım yani.Yüz vermeyince egosu zedelenmiş işte.Tekrar peşinden koşturmak istiyor ki egosu düzelsin.
Aynen bıraktım ben de.Çocuk çocuk işler adamin sana basta ilgisi olsa boyle seylerle ugrasmazdin. Bir yol olmaz bence önüne bakmalisin.
Konu ego tatmini ise bazıları için herşey mübahtırYAaaaa bunu hiç düşünmemiştim. Bu kadar pisleşebilir mi acaba?
Yapmayın tabii.Benim de merak ettiğim bir konu bu,peki siz mesaj atmayınca o hiç attı mı?Artık yapmicam. Çok yoruldum ve sıkıldım yani.
İnanamıyorum ya. Ama doğru. O gün mesela o benim yanıma geldi konuşmak için. Sonra millete benim yanına gittiğimi söylemiş.Konu ego tatmini ise bazıları için herşey mübahtır
Hayır o hiç atmadı. Yani bir kere sadece bir şeyi haber vermek için attı onda da kusura bakma rahatsız ettiö diye yazıp durdu. Ben ne zaman mesaj atsam sadece teşekkür ederim diye yazardı başka bişi de yazmazdı. Tek cümleYapmayın tabii.Benim de merak ettiğim bir konu bu,peki siz mesaj atmayınca o hiç attı mı?
Dün ise tekrar eski bir daveti bana haber vermediğini öğrendim. Bayağı söylendim. Gidip ona söylemişler. Geldi yanıma ben organize etmedim, yalan söylemişler diye kıvırmaya çalıştı. Ben yüzüne bile bakmadım ve konuşmak istemediğimi söyledim. Bugün yakın bir arkadaşını aramış ve çok bozulduğunu ona nasıl öyle şeyler söylediğimi söylemiş. Halbuki konuşmak istemediğimi söyledim sadece ha bi de yüzüne bakmadım tabi. Bir de geldi benim yanıma o konuştu demiş. Yaw sen geldin benim yanıma. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Kızlar ne dersiniz bu duruma?
Ne demek istediğinizi anladım. Çok sinirliydim ama o gün evet biraz trip gibi oldu. Ama bundan sonra tamamen kesicem ilgimi. Asıl merak ettiğim onun gelip benimle konuşmasına rağmen millete benim gidip konuştuğumu söylemesi.
Ilgi gosterdin, o gostermedi. Simdi de ilgi gostermedim o ilgileniyor mu demeye getiriyorsun. Bahsettigin ilgisizlik bu degil. Davete cagrilmadigin icin baya soylenmissin . Tabi ki ona soyleyecekler. Bu zamanda dedikodu yapmayan mi var. Ilgilenmiyorsan tam ilgilenme oyle trip atayim havasinda degil.
Ne demek istediğinizi anladım. Çok sinirliydim ama o gün evet biraz trip gibi oldu. Ama bundan sonra tamamen kesicem ilgimi. Asıl merak ettiğim onun gelip benimle konuşmasına rağmen millete benim gidip konuştuğumu söylemesi.
Allahım inş öyle dedikodumu çıkarmaz. Manyak mı ne ya. Bu durumu nasıl toparlayabilirim sizce?Tipik erkek pesimden kosuyor ama ben yuz vermiyorum . Bakin bu da ispati demeye getiriyor.
Kes ipini gitsin. Afallasin biraz :)
salla gitsin derim suan onun icin actigin konu bile vakit kaybi sevgiler...Aylardır ilgi gösterdiğim biri vardı. Ben mesaj atarım o atmaz, ben yanına giderim o gelmezdi. İlk önce anlamadı mı acaba ona olan hislerimi dedim. Fakat en yakın arkadaşı gülerek imalarda bulunmaya başlayınca kesinlikle anladığını fakat karşılık vermediğini anladım. İlgi göstermeyi bıraktım. İki hafta önce toplu yemek organizasyonu yapmış bana haber vermedi. Bunu duyunca hayal kırıklığı yaşadım ve yüzüne bakmadım. Aynı ortamda bana bakıyor ben bakmayınca şaşırıyor uzun uzun tepki vermemi bekliyordu. Ben hiç bakmadım. Göz göze gelince uzunca gözümün içine bakıyor ben ise başımı çeviriyordum. Dün ise tekrar eski bir daveti bana haber vermediğini öğrendim. Bayağı söylendim. Gidip ona söylemişler. Geldi yanıma ben organize etmedim, yalan söylemişler diye kıvırmaya çalıştı. Ben yüzüne bile bakmadım ve konuşmak istemediğimi söyledim. Bugün yakın bir arkadaşını aramış ve çok bozulduğunu ona nasıl öyle şeyler söylediğimi söylemiş. Halbuki konuşmak istemediğimi söyledim sadece ha bi de yüzüne bakmadım tabi. Bir de geldi benim yanıma o konuştu demiş. Yaw sen geldin benim yanıma. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Kızlar ne dersiniz bu duruma?
Merhaba,benim de merak ettiğim bir konu bu.Peki iplerini kesersek nasıl davranıyor erkekler?Tipik erkek pesimden kosuyor ama ben yuz vermiyorum . Bakin bu da ispati demeye getiriyor.
Kes ipini gitsin. Afallasin biraz :)
Allahım inş öyle dedikodumu çıkarmaz. Manyak mı ne ya. Bu durumu nasıl toparlayabilirim sizce?
Merhaba,benim de merak ettiğim bir konu bu.Peki iplerini kesersek nasıl davranıyor erkekler?
Anladım. Teşekkürler.salla gitsin derim suan onun icin actigin konu bile vakit kaybi sevgiler...
O zaman artık o yokmuş gibi davranıcam. Yüzüne bile bakmicam. Eskiden hiç ilgilenmezdi ondan farkeder mi bilmiyorum.Kendilerinden hoslandiklari belli olan kizlari elde etmeye gerek gormezler. Ilgilerini cekmek icin biraz dengesiz davranmak gerek. Allah'im iliski uzmani gibi konustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?