İlgi gösterdiğim erkekten kendimi geri çekince bakın neler oldu?

O zaman artık o yokmuş gibi davranıcam. Yüzüne bile bakmicam. Eskiden hiç ilgilenmezdi ondan farkeder mi bilmiyorum.

Surekli telefonunla ilgilen. Bir erkekle mesajlasiyormus havasi yarat. Onunla da ilgilenme. Azicik hoslanma payi varsa bes gune kapinda bil :)

Burcunu da bilseydim iyiydi .

Senin ilgine o kadar alismis ki sen ilgiyi kesince sudan cikmis baliga donmus.

Aynen devam
Sakin suratina bakma

İlgi göstermemişsin gelmiş gibi bi durum olmamış. Söylenmişsin laf ona ulaşınca senle konuşmaya gelmiş. Ben hala sana ilgisi oldugunu dusunmuyorum. Başkalarına o geldi demesi sanırım senin onun hakkında konuşmuş olmandan kaynaklanıyor gibi.

Hala peşimden koşuyor izlenimi vermek istiyor.

Sana o geldi diyen kişiye gidip o tren kalkali çok oldu sana yanlış iletmisler dicektin

Ben de ilgisi olmadığını düşünüyorum ama nasıl oluyor biliyor musunuz. Şöyle anlatayım. Diyorum ki ilgisi yok vazgeçip o yokmuş gibi davranıyorum. Gözümün içine bakıyor, şaşırıyor. Bazen geliyor yanıma soruyor. En yakın arkadaşı gülerek imalarda bulunuyor. İşte o gelirse sen de gelirsin filan. Ve onun yanında. O da hiç sesini çıkarmıyor. Kafamı karıştırıyor anlayacağınız.

Ona olan ilgin, hoşuna gidiyordu demek ki.
İlgilenmeyi bırakınca bozuldu.İyi etmişsin.
O yokmuş gibi davranınca gözümün içine bakıyor sanki cevap bekler gibi. Uzun uzun bakıyor, sanki küs müyüm anlamaya çalışır gibi. Arkadaşları imalarda bulunmaya başladı bile. Hem de onun yanında ve gülerek. Aklımı karıştırıyorlar.

Sizin ilginizi o ve arkadaşları farkettiyse bu işi dalgaya da alıyor olabilirler aralarında. Ben her pisliği beklerim bu erkeklerden dikkatli ol. Mana arama boşver cidden unut ve umursama.

Bak yaaa pislik adam. Hala peşimden koşuyo ha. Bu durumu nasıl lehime çevirebilirim sizce?
A
Asla ve asla muhatap olma.
Yüzüne bakma.
Çagirmadiginda laf yapma.
Terbiyesizliği onun.

Ek olarak sana laf getirene de ağzının payını ver.
Velisi sen mısın hesap soruyorsun?
Kimle nasıl konuşacağımaa kendim karar verebilirim.
Gibi şeylerle.

Sizin ilginizi o ve arkadaşları farkettiyse bu işi dalgaya da alıyor olabilirler aralarında. Ben her pisliği beklerim bu erkeklerden dikkatli ol. Mana arama boşver cidden unut ve umursama.
Peki hiç umursamasam işe yarar mı? Korktum yani bunların pislik yapmasından. Bir kere yemeğe gidicektik ben gelmiim dedim. Bak o da geliyor dediler. Böyle gülerek imalarda bulunuyorlar.

Tamam yüzüne bakmicam bundan sonra. Asla muhattap olmicam hiçbir şekilde. Sizce sonra ne olucak?

Peki hiç umursamasam işe yarar mı? Korktum yani bunların pislik yapmasından. Bir kere yemeğe gidicektik ben gelmiim dedim. Bak o da geliyor dediler. Böyle gülerek imalarda bulunuyorlar.
Fazlasıyla yarar. Umursama, ilgilenme onunla ilgili kimseye bir şey söyleme. Yani sana bak o da geliyor demeleri şahsen beni rahatsız ederdi sanki senin ilgin onların eğlencesi olmuş gibi. İlgilenmezsen onların da çenesini kesmiş olursun.

bu adam karaktersiz yalan söylüyor inkar ediyor bence uzaklas yeni birini bul.

sana gelmesi cok dogal beyfendinin gururunu okşayan durum ortadan kalktı

Bende basligi gorunce surunerek yalvardi gibi birsey bekledim:) bisey olmamiski

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…