- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Evreka1800
-
O zaman artık o yokmuş gibi davranıcam. Yüzüne bile bakmicam. Eskiden hiç ilgilenmezdi ondan farkeder mi bilmiyorum.
TeraziSurekli telefonunla ilgilen. Bir erkekle mesajlasiyormus havasi yarat. Onunla da ilgilenme. Azicik hoslanma payi varsa bes gune kapinda bil :)
Burcunu da bilseydim iyiydi .
Hmm ondan bi is cikmaz bacim.Terazi
Ben de ilgisi olmadığını düşünüyorum ama nasıl oluyor biliyor musunuz. Şöyle anlatayım. Diyorum ki ilgisi yok vazgeçip o yokmuş gibi davranıyorum. Gözümün içine bakıyor, şaşırıyor. Bazen geliyor yanıma soruyor. En yakın arkadaşı gülerek imalarda bulunuyor. İşte o gelirse sen de gelirsin filan. Ve onun yanında. O da hiç sesini çıkarmıyor. Kafamı karıştırıyor anlayacağınız.İlgi göstermemişsin gelmiş gibi bi durum olmamış. Söylenmişsin laf ona ulaşınca senle konuşmaya gelmiş. Ben hala sana ilgisi oldugunu dusunmuyorum. Başkalarına o geldi demesi sanırım senin onun hakkında konuşmuş olmandan kaynaklanıyor gibi.
O yokmuş gibi davranınca gözümün içine bakıyor sanki cevap bekler gibi. Uzun uzun bakıyor, sanki küs müyüm anlamaya çalışır gibi. Arkadaşları imalarda bulunmaya başladı bile. Hem de onun yanında ve gülerek. Aklımı karıştırıyorlar.Ona olan ilgin, hoşuna gidiyordu demek ki.
İlgilenmeyi bırakınca bozuldu.İyi etmişsin.
Bak yaaa pislik adam. Hala peşimden koşuyo ha. Bu durumu nasıl lehime çevirebilirim sizce?Hala peşimden koşuyor izlenimi vermek istiyor.
Sana o geldi diyen kişiye gidip o tren kalkali çok oldu sana yanlış iletmisler dicektin
Sizin ilginizi o ve arkadaşları farkettiyse bu işi dalgaya da alıyor olabilirler aralarında. Ben her pisliği beklerim bu erkeklerden dikkatli ol. Mana arama boşver cidden unut ve umursama.Ben de ilgisi olmadığını düşünüyorum ama nasıl oluyor biliyor musunuz. Şöyle anlatayım. Diyorum ki ilgisi yok vazgeçip o yokmuş gibi davranıyorum. Gözümün içine bakıyor, şaşırıyor. Bazen geliyor yanıma soruyor. En yakın arkadaşı gülerek imalarda bulunuyor. İşte o gelirse sen de gelirsin filan. Ve onun yanında. O da hiç sesini çıkarmıyor. Kafamı karıştırıyor anlayacağınız.
ABak yaaa pislik adam. Hala peşimden koşuyo ha. Bu durumu nasıl lehime çevirebilirim sizce?
Peki hiç umursamasam işe yarar mı? Korktum yani bunların pislik yapmasından. Bir kere yemeğe gidicektik ben gelmiim dedim. Bak o da geliyor dediler. Böyle gülerek imalarda bulunuyorlar.Sizin ilginizi o ve arkadaşları farkettiyse bu işi dalgaya da alıyor olabilirler aralarında. Ben her pisliği beklerim bu erkeklerden dikkatli ol. Mana arama boşver cidden unut ve umursama.
Tamam yüzüne bakmicam bundan sonra. Asla muhattap olmicam hiçbir şekilde. Sizce sonra ne olucak?A
Asla ve asla muhatap olma.
Yüzüne bakma.
Çagirmadiginda laf yapma.
Terbiyesizliği onun.
Ek olarak sana laf getirene de ağzının payını ver.
Velisi sen mısın hesap soruyorsun?
Kimle nasıl konuşacağımaa kendim karar verebilirim.
Gibi şeylerle.
Fazlasıyla yarar. Umursama, ilgilenme onunla ilgili kimseye bir şey söyleme. Yani sana bak o da geliyor demeleri şahsen beni rahatsız ederdi sanki senin ilgin onların eğlencesi olmuş gibi. İlgilenmezsen onların da çenesini kesmiş olursun.Peki hiç umursamasam işe yarar mı? Korktum yani bunların pislik yapmasından. Bir kere yemeğe gidicektik ben gelmiim dedim. Bak o da geliyor dediler. Böyle gülerek imalarda bulunuyorlar.
Tamam yüzüne bakmicam bundan sonra. Asla muhattap olmicam hiçbir şekilde. Sizce sonra ne olucak?
bu adam karaktersiz yalan söylüyor inkar ediyor bence uzaklas yeni birini bul.Aylardır ilgi gösterdiğim biri vardı. Ben mesaj atarım o atmaz, ben yanına giderim o gelmezdi. İlk önce anlamadı mı acaba ona olan hislerimi dedim. Fakat en yakın arkadaşı gülerek imalarda bulunmaya başlayınca kesinlikle anladığını fakat karşılık vermediğini anladım. İlgi göstermeyi bıraktım. İki hafta önce toplu yemek organizasyonu yapmış bana haber vermedi. Bunu duyunca hayal kırıklığı yaşadım ve yüzüne bakmadım. Aynı ortamda bana bakıyor ben bakmayınca şaşırıyor uzun uzun tepki vermemi bekliyordu. Ben hiç bakmadım. Göz göze gelince uzunca gözümün içine bakıyor ben ise başımı çeviriyordum. Dün ise tekrar eski bir daveti bana haber vermediğini öğrendim. Bayağı söylendim. Gidip ona söylemişler. Geldi yanıma ben organize etmedim, yalan söylemişler diye kıvırmaya çalıştı. Ben yüzüne bile bakmadım ve konuşmak istemediğimi söyledim. Bugün yakın bir arkadaşını aramış ve çok bozulduğunu ona nasıl öyle şeyler söylediğimi söylemiş. Halbuki konuşmak istemediğimi söyledim sadece ha bi de yüzüne bakmadım tabi. Bir de geldi benim yanıma o konuştu demiş. Yaw sen geldin benim yanıma. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Kızlar ne dersiniz bu duruma?
Yalan söylüyor değil mi? Ben de öyle olduğunu düşünüyorumbu adam karaktersiz yalan söylüyor inkar ediyor bence uzaklas yeni birini bul.
sana gelmesi cok dogal beyfendinin gururunu okşayan durum ortadan kalktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?