Ben de öyle söyledim zaten ki doğallığı kalmıyor. Laf anlamıyor işteSöylemeyle olmaz kı o iş .
Söyleyipte yaptıktan sonra sizde haz almıcaksınız zaten ..
Eşinizle diyaloğunuz çizgi film diyaloğu gibi olmuş.
Ben de öyleyim...
2.5 yıllık evliyiz oysa..
Kendimi hiçbir şey hak etmeyen biri gibi hissediyorum,berbat bir duygu..
Güzel mesajları,beni merak edip özlediği için aramaları o kadar eskide kaldı ki.. hatırlamıyorum en son ne zaman oldu..
Bir arada iken de elinde telefon ya oyun oynar,ya sahibindende takılır,ya da tiktok ta video izler..
Birlikte paylaşımımız bile kalmadı
Çok söyledim,çok söylendim,çok tartıştık.. ben hiçbir sonuç elde edemedim yine aynı.. benim dememle yapması beni mutlu etmiyor zaten,ki ben demeden de yapmıyor,demek ki içinden gelmiyor. Çok üzülüyorum.. çaresi varsa ben de isterim
Senin demenle yapması seni mutlu etmez ki zaten..Ben çare bulamadım ki ben 10 yıllık evliyim, ona göre de ben ruhsuz sıkıcıymışım. O canlandıracakmışta benim ruhsuzluğum ona da geçmiş. Son olarak kıyameti koparttım kendine bak bi ilgi göster de ondan sonra talep et diye. Söyle ne yapayım diyor şimdi de.
Günlük liste vereceğim artık. Sırasıyla yap diye.Duygular programlamayla olacak bir şey değil ne diyeceksin adama bana seni seviyorum de bana şu iltifatları et ? Bazıları içinden sever, ağzına seni seviyorumu sakız yapanları da gördük..
Bunu anlamadım ne demek kiOna deki: ağzımla istersem Neremle yiyim?
Ya kısasa kısas yapsana. Sana nasıl davranıyorsa öyle davran nasıl hissettiriyordu öyle hissettir. Mesela ben öyleyim sevgi görürsem gösteririm. Görmezsem eşimin nabzına göre hareket ederim. Çatlasam da o bana bir adım gelmeden ben gitmem..Günlük liste vereceğim artık. Sırasıyla yap diye.
Ayy sesli güldüm bunaOna deki: ağzımla istersem Neremle yiyim?
Ya kısasa kısas yapsana. Sana nasıl davranıyorsa öyle davran nasıl hissettiriyordu öyle hissettir. Mesela ben öyleyim sevgi görürsem gösteririm. Görmezsem eşimin nabzına göre hareket ederim. Çatlasam da o bana bir adım gelmeden ben gitmem..
Ben eşime bunu da yapıyorum bir iki söyleniyo sonra hiç takmıyo bile..Ya kısasa kısas yapsana. Sana nasıl davranıyorsa öyle davran nasıl hissettiriyordu öyle hissettir. Mesela ben öyleyim sevgi görürsem gösteririm. Görmezsem eşimin nabzına göre hareket ederim. Çatlasam da o bana bir adım gelmeden ben gitmem..
Bende şimdi anladım, güzelmiş.Ayy sesli güldüm buna
Aklımın bi kösesine yazayım bunu
Bu bir Kayseri atasözü!Bunu anlamadım ne demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?