- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
Benim kumam da eşimin telefonu:) valla hiç umurumda değil kendisine de hep söylerim. Sen nasıl davranırsan karşılığını o şekilde alırsın. Sen kaçarsan ben çoktan gitmiş olurum. Yani benden sevgi fırtınaları bekleme çünkü duygular karşılıklıdır.. Dişli olduğumun farkında. Ona göre davranmayı çok iyi biliyor o yüzden. Mesela dışarı çıkar arkadaşlarıyla bazen takılma süreleri uzar. Hayatta arayıp sormam. Telefonunu karıştırmam. Vicik vıcık mesajlaşmam. Tüm duygularımı belli etmem. Yarısını icimde yaşarım. O yüzden benim yapmadigim herşeyi o yapar :)Ben eşime bunu da yapıyorum bir iki söyleniyo sonra hiç takmıyo bile..
Yine telefonuyla aşk yaşamaya devam..
Böylesine nasıl davranılır peki?
toprağımın güzel özlü sözü, ne güzel de demişlerOna deki: ağzımla istersem Neremle yiyim?
10 yıllık eşisiniz, ne sizi mutlu eder bununla ilgili bir fikri yoksa, birşey demeye gerek yok bence. Tek tek liste mi yapıp vereceksiniz
Ben böyle olamadım ,biraz tez canlıyımBenim kumam da eşimin telefonu:) valla hiç umurumda değil kendisine de hep söylerim. Sen nasıl davranırsan karşılığını o şekilde alırsın. Sen kaçarsan ben çoktan gitmiş olurum. Yani benden sevgi fırtınaları bekleme çünkü duygular karşılıklıdır.. Dişli olduğumun farkında. Ona göre davranmayı çok iyi biliyor o yüzden. Mesela dışarı çıkar arkadaşlarıyla bazen takılma süreleri uzar. Hayatta arayıp sormam. Telefonunu karıştırmam. Vicik vıcık mesajlaşmam. Tüm duygularımı belli etmem. Yarısını icimde yaşarım. O yüzden benim yapmadigim herşeyi o yapar :)
Deki deve tellalı alışveriş listesi mi bu bana mi soruyorsun ne yapman gerektiğini. Insanın içinden gelir yapar,içinden gelir söyler. Seni kurmak mi lazım Yani de. Seni sevdiğinden emin misin ya önemli bir ayrıntı?Bizdeki kısır döngü oldu artık, ikimizinde birbirimize ilgi gösterdiği yok. Eşim talep eder benden ben yapmam. Sende ilgi göster derim. O nedenle soruyor ne yapayım diye.
Deki deve tellalı alışveriş listesi mi bu bana mi soruyorsun ne yapman gerektiğini. Insanın içinden gelir yapar,içinden gelir söyler. Seni kurmak mi lazım Yani de. Seni sevdiğinden emin misin ya önemli bir ayrıntı?
Bence olmalısın en azından denemelisin. Erkek milleti böyledir. Ne kadar yüz alırsa o kadar kendini geri çeker. Ne kadar kıymet verdiğini gösterip yüz göz olursan o kadar kacar. Bu hep öyledir bir şeyin üzerine çok gitmeyeceksin. Biz kadınlar olarak ne yazık ki duygularımızı daha yoğun yaşayıp daha çabuk belli eden varlıklarız. Ama erkekler öyle mi ipimle kuşağım modunda. Kusura bakmasın da o fırsatı veremem ya evlendiğim ilk günden hatta tanıştığımız ilk günden beri böyle. Ilk tanıştığımız zamanlar ailesiyle otururken kız kardeşinden ötürü böyle bir muhabbet açılmıştı o da şu şekilde yorum yapmıştı. "Erkeği sıkmayacaksın,sevgini fazla göstermeyeceksin,üzerine çok fazla düşmeyeceksin" gibilerinden. O cumleler hiç çıkmaz aklimdan:) kız kardeşine göre yorum yapıyor ama bilmiyor ki bende oradayım her konuştuğu cümle kendi aleyhineBen böyle olamadım ,biraz tez canlıyım
Bak ne güzel hem seviyor, hem değer veriyor,hem önemsiyor. Bırak dile de dökmesin. Biz ne yangınlar gördük sensiz yaşayamam deyip de ayrılıp gebermeyen :)Seviyor diye düşünüyorum. Aksini hissettirecek birşey yapmadı şimdiye kadar. Ne olursa olsun herşeyi ailesiyle yapmak ister. Bizsiz bir yere gitmez. Bensiz film izlemez. Gezelim dolaşalım ister. Ondan beklentilerimi söylersem kesin yapar eminim ama söylemek tuhafıma gidiyor.
Bak ne güzel hem seviyor, hem değer veriyor,hem önemsiyor. Bırak dile de dökmesin. Biz ne yangınlar gördük sensiz yaşayamam deyip de ayrılıp gebermeyen :)
Eşimle kavga ettik, bana ilgi göstermiyorsun ilgini sevgini belli et dedim. Tamam söyle ne istersen yapayım, seni mutlu etmek beni de mutlu eder diyor. Şimdi benden ne yapması gerektiğiyle ilgili cevap bekliyor. Adama nasıl ilgi gösterilir ben mi öğreteceğim. Ne diyeyim şimdi ben buna. Akıl bekliyorum çünkü benim beynim durdu.
Yok yeterli değil herşeyle ilgilenmesi lazım hayat sadece aşk sevgi değil ki. Evin çocukların sorumlulukları da var. İlgi derken içine bunlarıda katıyorum ama anlamıyor işte. İlla söylemem mi lazım. O işin lay lay lom kısmında.
Sen yaklas cilveles o da cevap vericektir.Mesela sirnasip iki laf etsen yuzu gulmeye baslayacak.Bi opucuk atsan yakindan veya uzaktan o da sana aticak.
Ona deki: ağzımla istersem Neremle yiyim?
Bak mesela küçük bir örnek yeşiller benim beyazlar onun :)Ben böyle olamadım ,biraz tez canlıyım
Siparişle olmaz bu işler.
Özünde olacak insanın.
Sürpriz biletler alsın, günü birlik kaçamak tatiller ayarlasın.
Sen el atmadan montunu giydirsin, eğilsin ayakkabı bağcığını bağlasın.
En sevdiğin meyveden getirsin, görünce aklıma sen düştün desin.
Çay koysun, biten bardağını görüp doldursun.
Üşüyen ayaklarına çorap giy demesin, getirip kendi giydirsin..
B.k bulursun öylesini dediğinizi duyar gibiyim ahahaha
Yazıcam şimdi bunları ona bakalım ne diyecekSiparişle olmaz bu işler.
Özünde olacak insanın.
Siparişle olmaz bu işler.
Özünde olacak insanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?