- 3 Eylül 2012
- 21.895
- 57.812
- 798
Yazdım bakalım, ayakkabı bağlama kısmına cesaret edemedim henüz
Üzmek istemem ama öyle eşler de varmış.
Azlar ama var işte..
Biz söylemeye cesaret edemiyoruz değil mi?
Yazık..
Hamileyken bağlasın ama bi zahmetÜzmek istemem ama öyle eşler de varmış.
Azlar ama var işte..
Yazık..
Üzmek istemem ama öyle eşler de varmış.
Azlar ama var işte..
Yazık..
Varlar evet ama bogucular.Sanki herkese tersi rastliyor.Bi uzaklassa da nefes alsam diyor insan.Ya da cicim aylari boyle.
Hamileyken bağlasın ama bi zahmet
Insan göbeğinden dolayı eğilemiyor ki.
Bağlamazsa zaten sorun var demektir.
Onu da ben istemem :)Normalde de varmış :)
Kapalı kutu olduğumu söylüyor, çok defa sormuşluğu vardır sevdiğim hoşlandığım şeyleri. Ben de şunlardan hoşlanırım diyemiyorum. Kendi tanımaya çalışmalı.
4-5 gün yatağa girme 6. gün bayağı ilgi gösterir.
Esin gayet hakli. Sen birsey söylemezsen, adam nerden bilecek?
Tanimaya calismali diyorsun, eh soruyor yani cabaliyor ve sen halen birsey demiyorsun.
Sirf evlisiniz diye adam telepati yapamiyor. Iletisim evlilikte cok cok önemli. Yani bu konuda acik olmalisin. Sorun tam nerede? Arada seni aramasinimi istiyorsun? Beraber gezmekmi istiyorsun? Bunlari dile getirmen lazim. Herkesin ilgi anlayisi farkli. Ve bunu karsidakini bilerek anlatmalisin.
Mesela esim benden sürpriz beklese yapamam. Yaratici degilim, ancak stress olur. Ama mesela esim derse bana daha sik mesaj yolla yada ne bilim arada beni sevdigini, önemsedigini söyle dese, yaparim. Yani karsidakinden, karakterinden olmayan seyleride talep etme.
Haklısınız eşimin de dediği bu dile getir aç kendini, benim sıkıntım bu sanırım açık olmayıp onun anlamasını beklemek.
Içinden gelecek olan zaten yapardı içinden gelmiyor . Romandık olmayan ilgisiz adam da çekilmiyor madem söylersem yapar diyorsun şöyle yapsin en azından öğrenir alışır gittikce kendiliğinden yapar
Benim eşim de öyle hiç romandık degil ilgisiz seviyorum demeyi bile bilmez demez . Sevdiğini biliyorum ama odunun en ödün halidir . Bazen onun bu hâline ağladım anlattım ama hiç değişmedi ben böyleyim dedi . Valla cinselligi bile hem olumlu hem olumsuz kullandım oda etki etmedi . Alıştım mi hayır çünkü balık burcu duygusal aşk kadınıyım ama kabullendim. Baktim şikayet ettikçe daha kötü oluyor eskisi kadar soylenmiyorum. Ama bu konuda ona hakkımı da helal etmiyorum. Kadin duygu ister ilgi ister romantizm ister bunlarsız hayat akiyor aramız iyi ama bunlarda olsaydı keşke:))
Bilemedim sizde ozelestiri yapın belki bulursunuz kendinizde hatalar . Çünkü cidden balıklar baya duygusal olurBenim eşimde balık ben boğayım, o duygusaldır, ben değilim pek. Ona göre ben ben beceremiyormuşum onu ateşlemeyi, ateşlesem ne hayatlar yaşatacakmış, bilmiyormuşum ondaki potansiyeli. Göremedim bi türlü 10 senedir.
Sonra diyorlar ki kadınlar çok karışık varlıklar.Eşimle kavga ettik, bana ilgi göstermiyorsun ilgini sevgini belli et dedim. Tamam söyle ne istersen yapayım, seni mutlu etmek beni de mutlu eder diyor. Şimdi benden ne yapması gerektiğiyle ilgili cevap bekliyor. Adama nasıl ilgi gösterilir ben mi öğreteceğim. Ne diyeyim şimdi ben buna. Akıl bekliyorum çünkü benim beynim durdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?