Eşimin hayatında siyah ve beyaz var sadece... İyiyse çok iyi kötüyse kötü... İşler istediği gibi gitmediği zamanlar içinden canavar çıkıyor... O zamanlarda ben isteklerimi rahatça dile getiremiyorum. Sürekli memnun etmem gerektiğini düşünüyorum memnun edilmem için... Bu da beni yoruyor haliyle...
Açıkçası ben ben çok iltifat eden biriyim çok ilgili alakaliyim mesajlar atarım falan eşimde sanırım bu yüzden kendini Zorluyo:) Allah yardımcınız olsun böyle şeyler pek stratejik kullanarak düzelecek şeyler değil
Mutlu etmek anlamında olduğunu söylüyor, temizlik yemek açısından bir şey beklemediğini söylüyor, ondan sonra en ufak bişey olduğunda evin kirli olduğunu başıma kakıyor...
Su basa kakma olayini anlamiyorum valla ben suan ev hanimiyim kpssye hazirlaniyorum.ama insanin nazen icinden gelmiyor yeri geliyor daginik oluyor yeri geliyor pis oluyor gun gunu tutmuyor ama ben onun isine karismiyorsam o da benim isime karışamaz.
Su basa kakma olayini anlamiyorum valla ben suan ev hanimiyim kpssye hazirlaniyorum.ama insanin nazen icinden gelmiyor yeri geliyor daginik oluyor yeri geliyor pis oluyor gun gunu tutmuyor ama ben onun isine karismiyorsam o da benim isime karışamaz.