İlgi göstermeyi bilmeyen eş

Bu fikri nasıl hissettirebilirim ki...
Sen degil ama olaylarinizi bilen bi buyugun vardir sanirim, evi terk ettigine gore..

Kulagini ceksin, koklamayi bilmedigin gulu baskasi koklar desin kisaca. Sen dersen boyle bisey ifade etmeyebilir ama baskasi derse etkili olabilir.

Açıkçası ben ben çok iltifat eden biriyim çok ilgili alakaliyim mesajlar atarım falan eşimde sanırım bu yüzden kendini Zorluyo:) Allah yardımcınız olsun böyle şeyler pek stratejik kullanarak düzelecek şeyler değil

Mutlu etmek anlamında olduğunu söylüyor, temizlik yemek açısından bir şey beklemediğini söylüyor, ondan sonra en ufak bişey olduğunda evin kirli olduğunu başıma kakıyor...
Su basa kakma olayini anlamiyorum valla ben suan ev hanimiyim kpssye hazirlaniyorum.ama insanin nazen icinden gelmiyor yeri geliyor daginik oluyor yeri geliyor pis oluyor gun gunu tutmuyor ama ben onun isine karismiyorsam o da benim isime karışamaz.

Sen degil ama olaylarinizi bilen bi buyugun vardir sanirim, evi terk ettigine gore..

Kulagini ceksin, koklamayi bilmedigin gulu baskasi koklar desin kisaca. Sen dersen boyle bisey ifade etmeyebilir ama baskasi derse etkili olabilir.

Bunu söyleyebilecek cesarette bi büyük bulunmuyor malesef..

Amaç tamamen huzursuzluk çıkarmak zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…