İlgi göstermeyi bilmeyen eş

erkek milleti ODUN maalesef ki. az düşünseler bir çikolatayla bile sürpriz yapsalar durup dururken bi sarılsalar mutlu oluruz ama akıllarına gelmiyor minicik incelikler bile.

En azindan kendini degistirmeye calisan bir eşiniz olacak.
Bence bu da buyuk bir seydir ...

Buradaki kadınlarda sorsan size bir sürü fikir verirler. Erkeklere sorsan çiçek diyecekler kalacaklar. Nasıl ilgi göstereceğini öğretin sizde. Gerçekten bilmiyor çünkü eşin çoğunluk gibi.ilk zaman sana keyif vermese de zamanlı hoşuna gider belki

Boşuna dememişler Kocanın koca dili olur diye.. O dillerini ancak kavgada kullanırlar ilgiyi de tv ye telefona falan verirler esi mutlu etmek için beyinlerini kullanmazlar.Kadınsa koca bir hiçle günlerini geçirir mutsuz bir şekilde. Velhasıl kelam değişmez kardeşim kocan bey üretimi öyle bir adette bende var.

Beraber romantik filmler izlemeyi deneseniz? Belki o zaman biraz yontulur :)

Kaç tanesi biliyor ki ben ne zaman ilgisizlikten yakınsam gider pasta alır onuda 5 yılda anca öğrendi

Evet, görmek istediğiniz ilgiyi öğreteceksiniz.
Kadınlardaki "ben anlatmadan anlasın" mantığı erkeklerde sökmüyor. Belli ki arada iletişim problemi var. Adam kendince size ilgi göstermiş, size yetmemiş, size neyin yeteceğini nasıl bilecek konuşmadan? Ha telepatik yetenekleri var, zihin okuyor diyorsanız başka :)
Ondan beklediklerinizi, sizi mutlu eden şeyleri konuşmaktan çekinmeyin. Bunu liste şeklinde yaparsanız can sıkıcı olur ama yeri geldikçe laf arasında söylerseniz yada tatlı tatlı konuşursanız mesele çözülür.
Ne isteyeceğinizi de biz söylemeyelim di mi :)

Aynı dertten muzdaribim üstelik daha ayni catiya bile girmedim bu soruna bi cozum buldunuz mu ben delirmek uzereyim

Bizde yasadik bunu. Ama boyle boyle yap diye anlatmak yerine gecmis uzerinden konusmak daha mantikli. Su olay oldugunda boyle davranmis olsaydin daha iyi hissederdim. Su tartismada bana bu sekilde yaklassaydin yapıcı olabilirdim vb.
Bu sekilde konuşmak ona nasıl davranmasını söylemekten cok onun kendisinin bulmasını sağlar. Benzer olaylar illaki yaşanacaktır oda ona gore tepki verir diye düşünüyorum.
Ben oyle yaptım. 100de 100 çözülmedi bazen duauncesizlik yapiyo hala ama farkı görebiliyorum

Tamam söyle ne istersen yapayım, seni mutlu etmek beni de mutlu eder diyor.
Bu aslında sizinle ilgilendiğinin sizi önemsediğinin bir göstergesi değil mi ? Belli ki düşünemiyor yardımcı olmanızda bir sakınca yok ki.. aynı dertten ben yakınınca eşim ben böyleyim kabul edersen , kimseyi zorla yanımda tutmuyorum derdi. neyi istemişsem ya kalbimi kıra kıra yapmıştır yada tam zıttını diyim Siz mutlu olun ..

Olsun yine de çabalıyor adam. Zamanla olur inşallah. Bari bize söyleyin neler yapsın istiyorsun?

Onun dilindeymiş ben bir kez
Aynı şey benim eşimde de var, böyle evlilik hayal etmedim hiç deyip durur

Yok anca lafta ben bunu artık iyice anladım. Herşeyi kendisine beklşyor

Siz soyledikten sonra zevki olmazki tadi olmaz bi zahmet kendisi bulsun

Olsun yine de çabalıyor adam. Zamanla olur inşallah. Bari bize söyleyin neler yapsın istiyorsun?
erkek milleti ODUN maalesef ki. az düşünseler bir çikolatayla bile sürpriz yapsalar durup dururken bi sarılsalar mutlu oluruz ama akıllarına gelmiyor minicik incelikler bile.

Onun ilgisizliği sarılmanın öpüp çikolata almanın çok ötesinde maalesef...
Bana, eve, çocuklara ilgisi yok...
Herşey onun etrafında dönsün istiyor...
Mesela çocuğun doğum günü vardı, arkadaşlarıyla kutlamak istedi evde. O güne kadar ne yaptın, hazırlık nasıl gidiyor, pastayı ne yaptın, hediye ne oldu tek bir soru sormadı...

Adam yeterince ilgiliymis , ne istediğinizi anlamadım

O zaman anlatayım,
Adam lay lay lom yaşıyor,
Bütün bu yazdıklarımı yaşayıp diğer bütün sorumlulukları da aynı zamanda benim yerine getirmemi bekliyor...
Ben çalışan bir kadınım sabah 8 akşam beş çalışıyorum, 2 çocuğum var biri 1. Sınıf diğeri 2. Sınıf.
Herşeye yetişmeye çalışıyorum ama hepsi bir yandan eksik.
Ben yine yaparım ama bir takdir görememek benim asıl derdim.

İlgiden kastım çiçek böcek öpücük te değil aslında, bunları yaparken ne kadar yorulduğumu görsün anlasın istiyorum dile de getiriyorum ama anlamak istemiyor. Çok basit geliyor ona...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…