- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.402
- 133
Bu aslında sizinle ilgilendiğinin sizi önemsediğinin bir göstergesi değil mi ? Belli ki düşünemiyor yardımcı olmanızda bir sakınca yok ki.. aynı dertten ben yakınınca eşim ben böyleyim kabul edersen , kimseyi zorla yanımda tutmuyorum derdi. neyi istemişsem ya kalbimi kıra kıra yapmıştır yada tam zıttını diyimTamam söyle ne istersen yapayım, seni mutlu etmek beni de mutlu eder diyor.
Olsun yine de çabalıyor adam. Zamanla olur inşallah. Bari bize söyleyin neler yapsın istiyorsun?Yapmacık mesajlara başladı zaten
Olsun yine de çabalıyor adam. Zamanla olur inşallah. Bari bize söyleyin neler yapsın istiyorsun?
Benim esimde ayni senin gibi, söylemezdi birseyi. Hep anlamami beklerdi, ama inan öyle kolay degil. Ben her zaman onun ruh halini bilemem. Sonra birden patlama oluyordu, icine atip atip. Yani ben bide bilmedigim seyler icin trip yiyordum. Beraber psikologa giderek, esimde anladi yanlis yaptigini.
Yani evet her detayi anlatmak zorunda degilsin, ama duygularini anlatmalisin. Neden hoslandigini, neden hoslanmadigini anlatmalisin. Eger zor dönem geciriyorsan anlatmalisin, destegini istemelisin. Aksi takdirde isi hem kendin, hem karsidaki insan icin zorlastirirsin.
Bu aslında sizinle ilgilendiğinin sizi önemsediğinin bir göstergesi değil mi ? Belli ki düşünemiyor yardımcı olmanızda bir sakınca yok ki.. aynı dertten ben yakınınca eşim ben böyleyim kabul edersen , kimseyi zorla yanımda tutmuyorum derdi. neyi istemişsem ya kalbimi kıra kıra yapmıştır yada tam zıttını diyimSiz mutlu olun ..
Siz soyledikten sonra zevki olmazki tadi olmaz bi zahmet kendisi bulsunEşimle kavga ettik, bana ilgi göstermiyorsun ilgini sevgini belli et dedim. Tamam söyle ne istersen yapayım, seni mutlu etmek beni de mutlu eder diyor. Şimdi benden ne yapması gerektiğiyle ilgili cevap bekliyor. Adama nasıl ilgi gösterilir ben mi öğreteceğim. Ne diyeyim şimdi ben buna. Akıl bekliyorum çünkü benim beynim durdu.
Beraber romantik filmler izlemeyi deneseniz? Belki o zaman biraz yontulur :)
Olsun yine de çabalıyor adam. Zamanla olur inşallah. Bari bize söyleyin neler yapsın istiyorsun?
erkek milleti ODUN maalesef ki. az düşünseler bir çikolatayla bile sürpriz yapsalar durup dururken bi sarılsalar mutlu oluruz ama akıllarına gelmiyor minicik incelikler bile.
Seviyor diye düşünüyorum. Aksini hissettirecek birşey yapmadı şimdiye kadar. Ne olursa olsun herşeyi ailesiyle yapmak ister. Bizsiz bir yere gitmez. Bensiz film izlemez. Gezelim dolaşalım ister. Ondan beklentilerimi söylersem kesin yapar eminim ama söylemek tuhafıma gidiyor.
Adam yeterince ilgiliymis , ne istediğinizi anlamadım
Adam yeterince ilgiliymis , ne istediğinizi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?