İlgiden kastım çiçek böcek öpücük te değil aslında, bunları yaparken ne kadar yorulduğumu görsün anlasın istiyorum dile de getiriyorum ama anlamak istemiyor. Çok basit geliyor ona...
Biz esimle bi oyun oynamistik.kagida herkes karsidan istedigi seyi yazip veriyordu her seferinde 1 tane yapana kadar yeni istek yok yapan yenisini isteyebiliyor diyeSeviyor diye düşünüyorum. Aksini hissettirecek birşey yapmadı şimdiye kadar. Ne olursa olsun herşeyi ailesiyle yapmak ister. Bizsiz bir yere gitmez. Bensiz film izlemez. Gezelim dolaşalım ister. Ondan beklentilerimi söylersem kesin yapar eminim ama söylemek tuhafıma gidiyor.
Niye getirsin ki dile , kendisi hiçbir taşsın altına elini koymuyorsa , iş bölümü yoksa evde anlayamaz Ki sizi.
Biz esimle bi oyun oynamistik.kagida herkes karsidan istedigi seyi yazip veriyordu her seferinde 1 tane yapana kadar yeni istek yok yapan yenisini isteyebiliyor diyeeglenceli olmustu bi dene belki ise yarar.onun da senden neler istedigini ogrenirsin hem de sen oyun bahanesiyle istedigini yaptirirsin
Bu sahibinden de ne varBen de öyleyim...
2.5 yıllık evliyiz oysa..
Kendimi hiçbir şey hak etmeyen biri gibi hissediyorum,berbat bir duygu..
Güzel mesajları,beni merak edip özlediği için aramaları o kadar eskide kaldı ki.. hatırlamıyorum en son ne zaman oldu..
Bir arada iken de elinde telefon ya oyun oynar,ya sahibindende takılır,ya da tiktok ta video izler..
Birlikte paylaşımımız bile kalmadı
Çok söyledim,çok söylendim,çok tartıştık.. ben hiçbir sonuç elde edemedim yine aynı.. benim dememle yapması beni mutlu etmiyor zaten,ki ben demeden de yapmıyor,demek ki içinden gelmiyor. Çok üzülüyorum.. çaresi varsa ben de isterim
Ben balıgım eşim boğaBenim eşimde balık ben boğayım, o duygusaldır, ben değilim pek. Ona göre ben ben beceremiyormuşum onu ateşlemeyi, ateşlesem ne hayatlar yaşatacakmış, bilmiyormuşum ondaki potansiyeli. Göremedim bi türlü 10 senedir.
Aynı çatıya girme arkadaşım. Bir ömür böyle devam edecek çünkü hatta daha beter olacakAynı dertten muzdaribim üstelik daha ayni catiya bile girmedim bu soruna bi cozum buldunuz mu ben delirmek uzereyim
Bu erkeklerin cogu ayni bunu anladim ben:)) evlenince birde cocuk olunca valla bi yere gidemez saniyolar. Ona kaybetme korkusu yasat derim valla kisa surelide olsa hizaya geliyolar. Tecrubeyle sabit
Nasil yaptin bunu?Daha önce yaşattım kaybetme korkusu, sonuç yine aynı hiç bir şey farketmedi...
Nasil yaptin bunu?
Oha:)) bunu beklemiyordum iste.. demekki geri donecegin malum olmus herife. Oyle kaybetme degil..baskasinin olabilecegi dusuncesinden bahsediyorum ben daha cokEvi terk ettim...
İstisnalar elbet vardır ama bu erkeklerin genel durumu bakın sorunu demiyorum durum bu yani dünyaya geliş sürümleri bu işlemcileri bu kadarına yetiyo. Ben ne istiyosam söylüyorum artık bakisimdan anlıyor ne söylemesi gerektiğini örneğin yemek yapmışım o ilk kaşığı alırken ona bakarım ve o hemen vaaoov hayatım çok güzel olmuş vs vs bu basit bir örnekdi nasıl şeyler duymak istediğimi davranışlarını vs yoksa mutluluğumu eşimden biseyler bekleyerek geciremem ben direkt müdahale ettim süreci kısaltmak için :))) bazen hala atlar ama napiyim yani adam öyle büyümüş:) kendime iltifat alabilecegim sorular sorarım falanEşimle kavga ettik, bana ilgi göstermiyorsun ilgini sevgini belli et dedim. Tamam söyle ne istersen yapayım, seni mutlu etmek beni de mutlu eder diyor. Şimdi benden ne yapması gerektiğiyle ilgili cevap bekliyor. Adama nasıl ilgi gösterilir ben mi öğreteceğim. Ne diyeyim şimdi ben buna. Akıl bekliyorum çünkü benim beynim durdu.
Oha:)) bunu beklemiyordum iste.. demekki geri donecegin malum olmus herife. Oyle kaybetme degil..baskasinin olabilecegi dusuncesinden bahsediyorum ben daha cok
İstisnalar elbet vardır ama bu erkeklerin genel durumu bakın sorunu demiyorum durum bu yani dünyaya geliş sürümleri bu işlemcileri bu kadarına yetiyo. Ben ne istiyosam söylüyorum artık bakisimdan anlıyor ne söylemesi gerektiğini örneğin yemek yapmışım o ilk kaşığı alırken ona bakarım ve o hemen vaaoov hayatım çok güzel olmuş vs vs bu basit bir örnekdi nasıl şeyler duymak istediğimi davranışlarını vs yoksa mutluluğumu eşimden biseyler bekleyerek geciremem ben direkt müdahale ettim süreci kısaltmak için :))) bazen hala atlar ama napiyim yani adam öyle büyümüş:) kendime iltifat alabilecegim sorular sorarım falan
Allah Allah ne istiyorki merak ettim.hem bu istekler hizmet anlaminda degil birbirini mutlu etmek anlaminda istekler olmalı ki bi ise yarasinOnun benden istediklerini yapmama imkan yok malesef, insanüstü özellikler lazım. Yada her işine koşacak bir kaç tane hizmetçi...
Niye olmasin? Onla mi dogdun yani? Bi kadini mutlu etmezse baskasi mutlu ederken izlerBaşkasının olabileceğini bilir aslında çünkü 2 çocuğumuz var ne sen nede ben başkalarıyla mutlu olamayız muhabbetleri yapıyor...
Allah Allah ne istiyorki merak ettim.hem bu istekler hizmet anlaminda degil birbirini mutlu etmek anlaminda istekler olmalı ki bi ise yarasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?