İlgi göstermeyi bilmeyen eş

İlgiden kastım çiçek böcek öpücük te değil aslında, bunları yaparken ne kadar yorulduğumu görsün anlasın istiyorum dile de getiriyorum ama anlamak istemiyor. Çok basit geliyor ona...

Niye getirsin ki dile , kendisi hiçbir taşsın altına elini koymuyorsa , iş bölümü yoksa evde anlayamaz Ki sizi.

Biz esimle bi oyun oynamistik.kagida herkes karsidan istedigi seyi yazip veriyordu her seferinde 1 tane yapana kadar yeni istek yok yapan yenisini isteyebiliyor diye eglenceli olmustu bi dene belki ise yarar.onun da senden neler istedigini ogrenirsin hem de sen oyun bahanesiyle istedigini yaptirirsin

Niye getirsin ki dile , kendisi hiçbir taşsın altına elini koymuyorsa , iş bölümü yoksa evde anlayamaz Ki sizi.

En azından çocuklarla ilgilen diyorum ben işlerle uğraşırken, 1 gün sürüyor sadece bahanesi de ben de onun istediği gibi değilmişim. Bir de iş yoğunluğunu öne sürüyor.

Onun benden istediklerini yapmama imkan yok malesef, insanüstü özellikler lazım. Yada her işine koşacak bir kaç tane hizmetçi...

Bu erkeklerin cogu ayni bunu anladim ben:)) evlenince birde cocuk olunca valla bi yere gidemez saniyolar. Ona kaybetme korkusu yasat derim valla kisa surelide olsa hizaya geliyolar. Tecrubeyle sabit

Eşiniz bilmiyor mu gerçekten? Eğer öyle ise birkaç tavsiye verebilirsiniz. Bence siz söylediğinizde yapması güzel bir davranış olur. Çünkü sizin için yapacak. Siz uyardığınız, yol gösterdiğiniz halde yapmıyorsa asıl orası kötü.

Bu sahibinden de ne var
Benimki de saatlerce bakar arabalara evlere
Kusmuk geldi artık bu siteden
Ne kadar boş işler
Hayatta yapılacak dolu şey varken sahibinden de takılmak

Ben balıgım eşim boğa
Ben de eşinin sana dediği gibi eşime diyorum

Siparisle ilgi mi olurmis. İçinden gelmiyorsa ne desem boş. Bu sefer sen söylesen e ben yapmıyo muyum falan fıstık bir sürü bahane uyduracak

Bu erkeklerin cogu ayni bunu anladim ben:)) evlenince birde cocuk olunca valla bi yere gidemez saniyolar. Ona kaybetme korkusu yasat derim valla kisa surelide olsa hizaya geliyolar. Tecrubeyle sabit

Daha önce yaşattım kaybetme korkusu, sonuç yine aynı hiç bir şey farketmedi...

İstisnalar elbet vardır ama bu erkeklerin genel durumu bakın sorunu demiyorum durum bu yani dünyaya geliş sürümleri bu işlemcileri bu kadarına yetiyo. Ben ne istiyosam söylüyorum artık bakisimdan anlıyor ne söylemesi gerektiğini örneğin yemek yapmışım o ilk kaşığı alırken ona bakarım ve o hemen vaaoov hayatım çok güzel olmuş vs vs bu basit bir örnekdi nasıl şeyler duymak istediğimi davranışlarını vs yoksa mutluluğumu eşimden biseyler bekleyerek geciremem ben direkt müdahale ettim süreci kısaltmak için :))) bazen hala atlar ama napiyim yani adam öyle büyümüş:) kendime iltifat alabilecegim sorular sorarım falan

Oha:)) bunu beklemiyordum iste.. demekki geri donecegin malum olmus herife. Oyle kaybetme degil..baskasinin olabilecegi dusuncesinden bahsediyorum ben daha cok

Başkasının olabileceğini bilir aslında çünkü 2 çocuğumuz var ne sen nede ben başkalarıyla mutlu olamayız muhabbetleri yapıyor...

Eşimin hayatında siyah ve beyaz var sadece... İyiyse çok iyi kötüyse kötü... İşler istediği gibi gitmediği zamanlar içinden canavar çıkıyor... O zamanlarda ben isteklerimi rahatça dile getiremiyorum. Sürekli memnun etmem gerektiğini düşünüyorum memnun edilmem için... Bu da beni yoruyor haliyle...

Onun benden istediklerini yapmama imkan yok malesef, insanüstü özellikler lazım. Yada her işine koşacak bir kaç tane hizmetçi...
Allah Allah ne istiyorki merak ettim.hem bu istekler hizmet anlaminda degil birbirini mutlu etmek anlaminda istekler olmalı ki bi ise yarasin

Başkasının olabileceğini bilir aslında çünkü 2 çocuğumuz var ne sen nede ben başkalarıyla mutlu olamayız muhabbetleri yapıyor...
Niye olmasin? Onla mi dogdun yani? Bi kadini mutlu etmezse baskasi mutlu ederken izler

Allah Allah ne istiyorki merak ettim.hem bu istekler hizmet anlaminda degil birbirini mutlu etmek anlaminda istekler olmalı ki bi ise yarasin

Mutlu etmek anlamında olduğunu söylüyor, temizlik yemek açısından bir şey beklemediğini söylüyor, ondan sonra en ufak bişey olduğunda evin kirli olduğunu başıma kakıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…