• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgi, sevgi ve değer

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Arkadaslar biz nisanlimla farkli sehirlerde yasiyoruz o doguya atandi ve dogal olarak hep gorusemiyoruz. (24 yasindayim ergende degilim ama konum bir ergen konusu olacak galiba o yuzden belirteyim yasimi)
Ben sevgiye ilgiye ac bir insanim boyle vicik vicik iliskiler olur ya ben o tarz bir iliskiden asla usanmam mesela.
Nisanlimla Sabah aksam goruntulu konusuyoruz, gun icin 3-4 kez telefondada konusuyoruz ve mesajlasiyoruz ama bana yetmiyor. ilgili bir insan normalde sevgisini hep dile getirir sagolsun ama hep bir eksiklik var bende.
Nisanlimi cok ama cok seviyorum asla ondan baskasini gozum gormez ama son zamanlarda ruyamda hep birilerinin bana cok ilgi gosterdigini beni cok sevdigini goruyorum, neredeyse her aksam bu tarz ruyalar gormeye basladi,- eski liseden erkek arkadasim, herhangi bir komsumuzun oglu, veya hic tanimadigim bir erkek ruyamda gozlerimin icine bakiyor, beni seviyor, deger veriyor, kiskaniyor. Ruyadan uyaniyorum kendimi hem iyi hem kotu hemde baskasini ruyalarimda gordugum icin suclu hissediyorum..
Nisanlimin uzaktan benim icin ne yapsin yeterince ariyor soruyor bazen kargoyla hediye gonderiyor veya imkani oldugunda tatillerde geliyor vs niye hala ilgiye sevgiye muhtacim bilmiyorum bazende nisanlimin yetersiz oldugunu yani demek ki bana gereken degeri vermiyor ki boyle hissediyorum demek diyorum

Ya ben ne yapayim, bu histen kurtulamiyorum, seviliyorum ama bu sevgi bana yetmiyor bu normal mi?

bir psikoloğa gitmelisin bence..farkındasın ama yenemiyorsun bu duyguyu...

o vıcık vıcık sevilmeler senin hoşuna gidiyor olabilir ama nişanlın çabuk bıkar haberin olsun biraz dizginle kendini

Ssagolun peki siz ilgi beklemiyomusunuz arkadaslar nebileyim sizin iliskileriniz nasıl

vay, peki bu kadar sık telefonlaşıyorsunuz görüşüyorsunuz da ne zaman çalışıyorsunuz?
ya da ne zaman günlük aktivitelerinizi yapıyorsunuz?

vay, peki bu kadar sık telefonlaşıyorsunuz görüşüyorsunuz da ne zaman çalışıyorsunuz?
ya da ne zaman günlük aktivitelerinizi yapıyorsunuz?

Telefonda saatlerce konusmuyoruz gun icinde nasılsın hersey yolunda mı bende simdi yemek yiyecegim kendine dikkat et vs bu tarz 3-4dklık konusmalar
Yani insan lavaboya vs gittiginde bile zaman ayırıp 2 dk sevdiginin sesini duyabilir

Telefonda saatlerce konusmuyoruz gun icinde nasılsın hersey yolunda mı bende simdi yemek yiyecegim kendine dikkat et vs bu tarz 3-4dklık konusmalar

doğrudur.

gün içinde telefonumu unutup işe daldığım çok olur, o yüzden garip geldi bana.
bana acil ulaşması gereken kişiler ofis numaramdan ulaşırlar.

her kadın ilgi bekler ama ben mesela o kadar vıcık vıcık bi ilgiden haz etmem çok muhabbet tez ayrılık getirir derler heyecanınızı birbirinize olan diğer yoğun duygularınızı biraz da ileriki zamana saklayın derim ben

Bu nişanlı hali böyle ilgi var. Evlenince minimum % 30 azlıyor.
O zaman ne yapacaksın?

Ssagolun peki siz ilgi beklemiyomusunuz arkadaslar nebileyim sizin iliskileriniz nasıl
Aynı sehirdeyiz hafta sonu görüsürüz izinli oldugumuzda haftada 1 gün. Gün içinde
Günaydın askım
Öglen napıyosun askım
Aksam işten cıktım askım
İyi geceler aşkım kapanış:KK15:

Aynı sehirdeyiz hafta sonu görüsürüz izinli oldugumuzda haftada 1 gün. Gün içinde
Günaydın askım
Öglen napıyosun askım
Aksam işten cıktım askım
İyi geceler aşkım kapanış:KK15:

daha fazla gorusmek istemiyormusunuz peki, karsi taraf aksam ustu hafta icin is sonrasi kahve icelim goruselim diye teklifte bulunmuyor mu, veya habersiz gormeye gelmiyor mu, ben olsam ayni sehirde oldugumda daha fazla gorusmek isterim

Baba sevgisi gormeyen insanlarda da yasanan bir durum bu
Babanla iliskin nasil? Belki de terapiye falan gitmelisin sana neyin yetmedigini ogrenmek icin

ya ben de çok haberleşmeyi seviyorum
10 senedir böyle
evdeyken sürekli temas halindeyiz
dışardayken birbirimizi ararız gün içinde
tabi başkalarıyla zaman geçiriyosak rahatsız etmiyoruz birbirimizi

bence çiftlerin ilişkilerinin dinamiğiyle ilgili bişey bu
iki taraf da memnunsa tamam
ama sizin durumda tqraflardan biri pek sevmiyor ya da ona o kadar ilgi yetiyor sanırım
bence biraz kendini çek
o merak etsin arasın sorsun

5 seneyi devirdiğim bi ilişkim var ve senin bu konuyu okuduğumda düşündüm sizin 1 yıllık telefon konuşmanız Görüntülü konuşmanız mesajlaşmanızın toplamı belki bizim 5 seneye eşittir. Senin gibiydim, bayılırdım mıç mıç ilişkilere karşımdaki o işlerin öyle gitmediğini eğer öyle davranırsak çok çabuk sıkılacağımızı vs Anlattı önceleri zorlandım sonra baktım alışmışım. Fazla muhabbet tez ayrılık derler kendinizi dizginlemeye çalışın. Bilinçaltınızı da temiz tutun.

Aynı biz, okurken kendimi tutamadım :KK70: ikimizin de önceden sevgilisi olmadı, birbirimizin ilkiyiz, erkek arkadaşım bunu ona bağlıyor, ondan bu bağlılığımız bence diyor, bu sene son senesi hastanede staj yapıyor, önlüğünü bile çıkarmadan okuluma geliyor beni almaya :KK70:. Çok sevmekten oluyor bu diyor, sizin gibi çiftler var yani üzülmeyin tabi karşınızdaki de sizin gibiyse.

Back
X