• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgi, sevgi ve değer

daha fazla gorusmek istemiyormusunuz peki, karsi taraf aksam ustu hafta icin is sonrasi kahve icelim goruselim diye teklifte bulunmuyor mu, veya habersiz gormeye gelmiyor mu, ben olsam ayni sehirde oldugumda daha fazla gorusmek isterim
Bazen durup dururken geliyor tabi şimdi düğün telasında olduguumuz icin hafta ici aksamda geliyor arada.
Ama ben aramam öyle gel görüselim vs diye.
Kendi görmek istiyorsa gelir zaten .
Ona bırakıyorum bazen cok özlerse gelir isyerime süpriz yapar .
Ama sıksaydım ben gel deseydim ona fırsat vermeseydim kötü olan ben olurdum sıkıyosun bunaltıyosun diyecekti..

bence sorun nişanlında değil sende.
ilgi odağı olmak ve bu derece ilgi ihtiyacı hissetmek psikolojik bi sorun bence.

yani genelde boyle mi olur? ilgi sevgi azalmamali bence aradan nekadar zaman gecerse gecsin

Teoride öyle
Ama pratikte asla değil
Bence mesafeniz uzak diye boşluğa düşüyorsun
Evlenince aman acaba bu akşam erken uyurda bir saat dinlenebilir miyim dediğin zamanlar olacak, kendin istemeyeceksin=)
Ama arkadaşların dediği gibi dikkat et bunaltma

ayy bende eşimden hep ilgi görürüm ve hep daha isterim.bende açım.sürekli beni seviyormusun derim.en sonunda ben sana ilgimi yeterince gösteremiyormuyum diye sordu ciddi ciddi.utandım yetmiyor demeye.ama bi eksiklik var ne bulamadım.hani yersin yersin doymassın bi neden vardır şeker hastasısısndır bilmiyorsundur buda öle bişi altta yatan bir neden var.bilmiyorum :(

Back
X