ilgi .... sevgi ...

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.659
1.055
698
33
Arkadaşlar birşeyi merak ediyorum..
erkekleri genelde ilgisiz olduğunu biliriz..
sizce bu ayrılmak için bir sebep olabilr mi ?
sevgiliniz , eşiniz size ne kadar ilgili ?
kıstası nedir bunun...
?:26::26::26:

İlişkinin başından beri ilgisizse karakteri öyle olabilir sevgisini çok gösteremiyordur,ama önce çok ilgili sonradan ilgisizleşiyorsa o zaman tehlikeli işte..kaçan kovalanır ,bir taraf ilgisizse diğer taraf neden böyle diye düşünüp düzeltemeye çalışırken üzerine çok düşer,diğer taraf bu defa o ilgiden de sıkılır tamamen uzaklaşır..

Eğer erkeklerin ilgisiz olduğunu farkedersek,kendi hallerine bırakmamız lazım,konuşmakla ilgi gelmiyor malesef..içinden gelmeli..

Son düzenleme:
İlişkinin başından beri ilgisizse karakteri öyle olabilir sevgisini çok gösteremiyordur,ama önce çok ilgili sonradan ilgisizleşiyorsa o zaman tehlikeli işte..kaçan kovalanır ,bir taraf ilgisizse diğer taraf neden böyle diye düşünüp düzeltemeye çalışırken üzerine çok düşer,diğer taraf bu defa o ilgiden de sıkılır tamamen uzaklaşır..

Eğer erkeklerin ilgisiz olduğunu farkedersek,kendi hallerine bırakmamız lazım,konuşmakla ilgi gelmiyor malesef..içinden gelmeli..

peki bir bayan olduğumuzu kadın olduğumuzu hissetmemiz gerektiği anda..

erkek işinin arkasına sığınıp zamanım yok diye söyleniyorsa :ssz:

İletişimde ilginin alâkanın kendiliğinden gelmesi,
geliyorsa geldiği kadarı ile yaşanılması
gelmiyorsa olanın olduğu kadarının kabullenilmesi gerekliliğine inanırım.
Verdiği alâka kadar ile birlikteliği yürütmek.
Değişmesini söylemek yerine olduğu kadarına alışmak için kişinin kendisini değiştirmeye çalışması kalıcı çözüm gibi geliyor bana.
Hadi bana ilgi ver ile arttıralan ilgi yapay olur,
duygu katkısız olmalı.
Talep edilen sevgi talebi karşılar, gerçeği yansıtmaz.
Sanırım bizim sorunumuz gerçeği kabullenememe. Gibi düşünme. Yaşan-mış gibi yaşadığına inanma.
Olan ile, gerçek ile karşılaşınca hayal kırıklığı yaşama hali.
Ne bir şey beklemek. Ne bir şey bekletmek.

sıfır ilgili tam odun bir erkekle yaşamak zordur ama çok ilgili romantik erkek de yok gibi nerdeyse.bence biz kadınlar ilişikilerde erkeklerden beklentiyi biraz azaltabilirsek daha mutlu oluruz:31:çünkü sürekli ilgi göster sevdiğini söyle belli et demek pek bir işe yaramıyor:6:

Erkek haftanin her gunu mu calisiyor,geceleri isinde mi yatiyor accaba da hep isi bahane ediyor? Yapisirim ciklet gibi ilgimi alincaya kadar da birakmam pesini ben. Kendisi de hic sikayetci olmamistir bu gune kadar .

Erkek haftanin her gunu mu calisiyor,geceleri isinde mi yatiyor accaba da hep isi bahane ediyor? Yapisirim ciklet gibi ilgimi alincaya kadar da birakmam pesini ben. Kendisi de hic sikayetci olmamistir bu gune kadar .

kadının beklentisi olmayacak her dediğine he diyecek böyle bir bayan arıyorda..
ee bende balık burcuyumm beklentim hat safhada :ssz:

Son düzenleme:
kadının beklentisi olmayacak her dediğine he diyecek böyle bir bayan arıyorda..
ee bende balık burcuyumm beklentim hat safhada :ssz:

Balik burcu - romantik ve duygusal yapiya sahip olur genelde.Sende bekleme canim onun vermesini,he demesine de ama bir seye de ihtiycain var sa ilgi sevgi gosterme gibi vermesini bekleme direkt al kendisinden.

Son düzenleme:
Bana kalırsa her şey karşılıklı.. tabi yapıyla da alakalıdır fakat, biz ne kadar ilgi beklersek bir o kadar da biz onlara vermeliyiz, çok değil ama çünkü erkekler fazla ilgiden sıkılırlar.. Karşındakini iyi tanıyorsan ne derece ilgilendiğini, nasıl yaklaşacağını biliyorsundur zaten..

Çok ilgili görünüp de aldatan adam dolu gerçi..:44::44:

En iyisi içten geldiği kadar, az olsun gönülden olsun, gönlünü okşamayı bilecek kadar seni tanıyorsa geri kalan sorgulamalar boş..

ben ayda bir ilgi istiyorum.beni bir yere götür diyorum.dürtme yoluyla yalnız.hadi.hadi.o günde çok eğlenceli oluyorum.deniz kıyısında elde yiyoruz aldığımız şeyi.
elimi omzuna atıyorum birde.
adamlar çalışıyo yorgun.bu delice sevgi arsızlığı bizim kendi problemimiz.o an meşgul olduğu şeye dahil olmak yetmez mi?mesela sabah kahvaltı yapmak.
ah ah kadınlar ne ister?:16:

ah kuzum yaaa senınde derdin benımki gibii benımkide işi bahane edip ne adam akıllı msj atıyo ne bi kelime söylüyoo..en son bunaldıgını sıkıldığını söyledii hemde haklıydım kendimce kızmakta:14::14: buarada bi ortak yönümüz daha cıktı bende balık burcuyumm :5:

Son düzenleme:

Canım bu bahane tabiki de,sen de biliyorsun :34::34::34:..erkek arkadaşım bana her zaman bir erkek görüşmek istiyorsa görüşür ne olursa olsun der..ilgi göstermiyorsa konuş tabi ama ,konuştuktan sonra düzelme yoksa tavır yapman lazım sen de arama bırak bakalım ne yapıyor..

Son düzenleme:
Canım bu bahane tabiki de,sen de biliyorsun :34::34::34:..erkek arkadaşım bana her zaman bir erkek görüşmek istiyorsa görüşür ne olursa olsun der..ilgi göstermiyorsa konuş tabi ama ,konuştuktan sonra düzelme yoksa tavır yapman lazım sen de arama bırak bakalım ne yapıyor..
evet sana katılıyorum bencede gerçekten görüşmek konusmak isteyen insan ne yapar eder konuşurr :14:

evet sana katılıyorum bencede gerçekten görüşmek konusmak isteyen insan ne yapar eder konuşurr :14:

Evet canım ama,bazen insanlar yalnız kalmak isteyebiliyor görüşmemek istememe nedeni biz olmayabiliriz,kendi haline bırakalım..seviyorsa illa ki görüşmek ister..düzgün giden ilişkinizde böyle sorunlar varsa kötüye yormayalım,olur böyle arada,önemli olan sebebi..:34::34:..ama bizden kaynaklı nedenlerden görüşmek istemiyorlarsa o zaman ders vermek lazım:47::47: :1::1:

Evet canım ama,bazen insanlar yalnız kalmak isteyebiliyor görüşmemek istememe nedeni biz olmayabiliriz,kendi haline bırakalım..seviyorsa illa ki görüşmek ister..düzgün giden ilişkinizde böyle sorunlar varsa kötüye yormayalım,olur böyle arada,önemli olan sebebi..:34::34:..ama bizden kaynaklı nedenlerden görüşmek istemiyorlarsa o zaman ders vermek lazım:47::47: :1::1:
biz zaten ayrı şehirlerdeyiz buluşamıyoruz pekk bi iletişimimiz telefon ve internett 2 yıldır birlikteyizz ama son zamanlarda acayip ilgisizleşti bende cok üstüne düştüm..evindeki net bozuk ben cafeye gideceği günü 4 gözle beklerken o gün cafeye gidiyo ve telefonunu evde unutuyo burdan kızdım bende ister istemezz zaten göremiyorum çalışıyorum yorgunum msj atmak cok zor geliyo cafeye gitmek zor geliyo diyo gittiği günde telefonunu unutuyo bana haber veremiyoo..azıcık sitem ettim bunaldım bıktım soğudum falan dedii:14:

Herkesin ilgi kistaslari farklidir.

Bnu en iyi yuregin bilir. Bu adami istemiyorum beni mutlu etmiyor derse bitmistir. Her ne olrsa olsun sevildigimi hissediorum derse yola devamdir

bu aslında kişiye görede değişebilir kimisi üstünde fazla ilgi sevmez bense tam tersi her an ilgilenilmek sevgi sözcükleri duymak isteyen bunu dile getiren zamanını dolu dolu yaşamak isteyen biriyim ,mesela akşam olur odaya geçerken eşime derim bugün bana sarılmadın seviyorum demedin vs. yani anlayacağın katlanılması çok zor biriyim bunu kabul ediyorum:1::1:
karşı tarafın benim gibi biriyle uğraşması zor ama sağolsun eşim bu konuda arada bir teklesede genele bakıldığında iyidir :nazar:

ben ilgisizliğe gelemem. seven insanın oyle bir hakkı yoktur zaten. ilgilenmek zorundadır. ama zorunluğuda geçtim seven insan zaten seve seve yapar bunu merak eder sürekli sevdiğini. ilgiis bir adamı asla çekmem zira sevgisinden şüphe ederim

Arkadaşlar birşeyi merak ediyorum..
erkekleri genelde ilgisiz olduğunu biliriz..
sizce bu ayrılmak için bir sebep olabilr mi ?
sevgiliniz , eşiniz size ne kadar ilgili ?
kıstası nedir bunun...
?:26::26::26:

bunun kıstası yok tabii ki... birine göre ilgili olan, diğerine göre ilgisiz olabilir..

sen mutluysan sorun yok demektir..

ama hiç kimse tam anlamıyla mutlu olamaz, bunu da unutmamak lazım.

Back
X