- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
aslında bende merak ettim bu sorunun cevabını
yok canım yaa ayda yılda bikere buluşuyoruzz cinsellik derken öpşme vs oldu ama onun dışında birlikte olma falan yaşanmadı ben zaten evlenmeden yapmam.son 1 aydır falan değiştiii yanı çalışmaya başladıgından beriii tam olarakk msj atıyorum zorla cvp veriyoo
evet bu yazdıklarını herkes söyledi nerdeyse bana bi çok kişi söylüyosa kesın doğruluğu yüzde yüzzafferın sana kanmayın su erkek mılletıne evlenmeden olmayın bereber afferın sana ve senın gıbılerıne vallahı evlenecez ayaklarıyla kandırıp sızı sızden alıverırler sonrada ortada bırakıverırler sakın ha aman dıyım ay babannem gıbı konustumcanlarım cıtırlar hayatınızın en guzel donemını yasıyorsunuz bakın sıze nedıcem sevgılılerınızı kendı halıne bırakın ablanıza kulak verın bır deneyın eger gercekten sevıyo ıse bakın o sızın pesınızden kosmaya baslıcak onu kendı halıne bırakın nıye aramadın vs vs sık bogaz etmeyın aradıgındada bozuntuya vermeyın onsuzda mutluymus gıbı bır ızlenım yaratın desınkı noldu bu kıza cekın kendınızı ama trıp atarak yada kuserek degıl gızemlı olun bıraz guzel msj atmayın bırakın o atsın o arasın aradıgında normal konusun ama sevgınızı bellı etmıyın msj attı kısa kısa cvplar verın mesela bekletın onu hemende cvp yazmıyın benıde haberdar edın ha noluyo nebıtıyo ozelden yazın eger gercekten sevıyosa adam olur sevmıyosa nafıle EGER SEN ISTEMEDIGIN HALDE GIDIYORSA BIRAK GITSIN
DONERSE SENINDIR DONMEZSE ZATEN HICBIRZAMAN OLMAMISTIR...
ahhh kızlar aynı sorun bendede var. ODUN diyorum ona çünkü gerçekden odun. yoruldum ona ilgi göster demekden artıkbunun başka bi çaresi yokmu. bazen diyorm takma kafana salla ama olmuyo olmuyooo
ayrılsan nolcak, daha ilgilisini mi bulcan.
sevdiğin birşeyle mi daha çok ilgilenirsin sevmediğin birşeyle mi
ama benımki önceden böyle değildi son 1 aydır falan aşırı ilgisizz umursamazz tmm çalışıyo yoruluyo belkı ama bu onun ilk çalışma hayatı değill hem tatil günlerinde bari bi cafeye gidip beni görebilir dmi onuda yapmıyoya aslında bunlar bi kıstas değil biz kendimizi değiştirmedimiz sürece çünkü bi insan neyse o bizim yanlışımız onu değiştirmeye çalışmak değişmeyincede kızmak çıldırmak sonrada işte kaos orda başlıo başlardaki kendine güvenen eğlenceli hayat dolu kız gidio dırdırcı memnunsuz güçsüz pasif bi kız gelio ....bnde aynıyım hani kartlrımı açık oynamama rgmen tık yok hanı sureklı bnu yap sunu yap dmekten sıkıldım ama ıste zor yaa
Arkadaşlar birşeyi merak ediyorum..
erkekleri genelde ilgisiz olduğunu biliriz..
sizce bu ayrılmak için bir sebep olabilr mi ?
sevgiliniz , eşiniz size ne kadar ilgili ?
kıstası nedir bunun...
?:26::26::26:
sevdiğin birşeyle mi daha çok ilgilenirsin sevmediğin birşeyle mi
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki
En büyük hatalarımızdan biride değişir demek ümit etmek beklemek ama olmuyo değişmiyolar
Bir insan eğer ilgisizse hep o şekilde devam ediyor
Benim sevgilimde ilgisizdi bana karşı ve biz ayrı şehirlerdeyiz düşünün
İnsan uzak olunca beklediği ilgi 2katına çıkıyor diyebilirim
Sonuç ne oldu ayrıldık yine...
1 ay sonrada gelicek buluşucaz sanki değişcekmi hayır!
Bunu bile bile bişeyleri kabul ediyosam en büyük suç burda benimdir başkasının değil.
Ayrıca işi güç olayı TAMAMEN bahaneden ibarettir
Benimde kuzenimin sevgilisi çalışıyor hemde essek gidi derlerya
Hemde uzak şehirdeler
Ama bi dk bi sn ilgisini esirgemez aşırı ilgilidir
Bu tamamen yapıyla alakalı bişey.
Onları değiştiremeyiz
Kısacası ya bu şekilde kabul etmek lazım yada bu diyardan gitmek lazım
Ya bizde onlar gibi olucaz ki o zamanda araya soğukluk giriyor
Benim aklıma bi çözüm gelmiyo açıkcası
Bilen varsa buyursun söylesin !
Ama onlara değerli olduklarını vazgeçilmez olduklarını hissettirmek başlı başına bir hata.
Yaklasik 1,5 yil önce ayrildigim yüzügünü atigim eski sözlümde iliskinin basindan beridir asiri ilgisizdi. Arayip sormayan, ki aradigimda bile acmayan ki cogu zaman 100 kere arardim, yapmiycaksin etmiyceksin diyipte kendinde her hakki bulan bir tipti. Kisacasi kendini bir erkek olarak benden cok cok üstün görürdü. O Türkiye´de ben yurtdisinda yasiyorum. Benim tirnagimin cöpü bile olamayacak bir tipti. Yinede ben ona hak etmediginden cok cok fazla deger, kiymet ve ilgi verdim ailemi bile karsima aldim. Ve sonunda karsima cikipta ya ailen ya ben diyebilecek cesareti bile bulmustu kendine bunlari hepsi aslinda benim sucumdu bununda farkindayim simdi. Dayanamadim bitirdim. Ve sonradan ögrendimki tüm 1,5 yil boyunca beni kandirmis, aldatmis sirf yurtdisinda kapagi atabilmek icin benim ailemin iyi durumu yani para icin benimleymis...
Ben ise saf saf aramizdaki mesafe yüzünden ilgilenemiyor illeride biraraya geldigimizde evlendigimizde herseyin düzelecegini düsündüm. Aradaki mesafenin ilgi göstermesine engel oldugunu düsündüm hep. Ne büyük yanilgi.
Sükürki rabbime yol yakinden döndüm gercek yüzünü gördüm onun ve ailesinin. Ayriliktan sonraki 1,5 yil benim icin cok zor gecti. Zor toparladim kendimi haylada toparlamis sayilmam. Simdi ise kendine güvenen, kendine saygisi ve herseyden önce en cok degeri, ilgiyi kendime veriyorum.
Yaklasik bir aydir hayatimda yeni biri var. Kendisi Istanbul´da yasiyor ben ise okulum bitikten sonra yani 3 yil sonra Istanbul´a yerlesecegim. 3 yil böyle uzaktan yürütmek zorundayiz yani. Sürekli tüm gün yazisiyoruz (ceptelefondan chatten). Bir saat olmadi en fazla iki saat sonra cevap almaya basladikca ard arda deli gibi mesaj yagmuruna tutuyor sonra hemencik ariyiveriyor ben tabiki saskin bir halde kaliyorum. Hic alisik olmadigim bir durum onada diyorum zaten bu gibi seylere alisik olmadigin. Ki Türkiye´den Yurtdisini ariyor...
Gitigi heryeri haber ediyor, telefonun sarji bitiyorsa meraklanmiyim diye söylüyor (cevap vermedigi icin kizmayim diye). Her gece konusuruz genelde. Sesimi duymadan yatmak istemiyormusBir kac kere ben yorgunluktan uyuyakalmisim gözümü bir aciyorum kulagimda kullaklik..saate bakiyorum iki saat olmus uyuyali..Canim diyorum`?? Beyfendi beni beklemis kapatmamis uyurken beni dinlemis..Cok hosuma gitmisti bu mesela belki ben olsa kapatirdim o ise beklemis ki bu bir iki kere degil neredeyse iki üc gecede yasanan bir olay kapatmayip ben uyurken bekliyor Kargoyla birseyler gönderiyor. Yani uzakta olsak arada denizler, sehirler hatta ülkelerde olsa elinden geldigince birseyler yapmaya calisiyor.
Herseyden önce anlayisli, beni oldugum gibi kabul eden ve bana saygi duyan biri.Umarim böyle devam eder iliskimiz. Ve benim gibi zor birine katlanabilir tahmamül edebilir yillarca
Degisirsede kendi pasa gönlü bilir. Vazgecebilecegimi cok iyi biliyor. Bundan sonra kendimi kimseye ezdirmeyecegimide.
ne güzell canımm ya şahsen adına mutlu oldum.. inşallahh o mutluluğu bende yakalacağım...azıcıkk zaman , sabır ve şükür ... biliyorum neler atlatmadım ki bunu da atlatacağım....
Erkek haftanin her gunu mu calisiyor,geceleri isinde mi yatiyor accaba da hep isi bahane ediyor? Yapisirim ciklet gibi ilgimi alincaya kadar da birakmam pesini ben. Kendisi de hic sikayetci olmamistir bu gune kadar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?