İlgimi kaybettim

Canım emin ol sevsen yaptıklarına üzülür, gördüğünde heycanlanır yatakta da mutlu olursun. Senin sevgi dediğin şey alışkanlık sadece. Eşiniz çok bencil gün boyu Bi paylasım yapma, karınla konusma, beraber gezmeye gitme ama yatakta istekli Bi kadın bekle oldu canımmm. Hangi kadın bu durumda istekli olur. Benim tavsiyem gercekten kendin isteyene kadar onunla birliktelik yaşama, biraz çabalasın hem.

Eşiniz bu durumdan hiç rahatsız değil mi? Sizde sürekli umrumda değil yazmışsınız ama umrunuzda olmasa buraya konu açmazdınız diye düşünüyorum. Napmayı düşünüyorsunuz peki böyle mi devam edecek her şey?

Ayrı kalmanıza, gitmene izin verdiği icin,düzeltmeye cabalamadigi için,cinsellik dışında paylaşımı olmadığı için ve en önemlisi bundan rahatsız olup birşeyler yapmadığı için soğumuşsun. Biz kadınlar ilgi görünce,erkeklerse pohpohlaninca mutlu olur sevildigimizi hissederiz,heyecanımızı kaybetmeyiz. Bence onu ciddi bir şey konusacaginizi söyleyerek hazırla ve konuşun.Onun işten çıkmasına yakın dışarıda sakin bir yere de cagirabilirsin, evde dikkat dağıtacak şeyler çok ve konuşmanın gidişatından rahatsız olup başka şeyle uğraşabilir. Sahil kenarı ya da sessiz bir kafe olabilir. Çözmeden, herşeyi tartışmadan kalkmayın. Onun da senin bilmedigin çok biriktirdiği vardır emin ol.

Sevgim bitmedi demişsiniz. Mesela nelerini seviyorsunuz eşinizin veya neden seviyorsunuz? Bunları aklıniza getirseniz, hatırlasanız biraz ısınır mısınız acaba?

Çocuğunuz yoksa neden bu kadar zorluyorsunuz kendinizi? Bu durumda bir de hamile falan kalırsanız çocuğa yazık olur.
Çünkü bir şeyler koptuğu zaman tekrar onarılmıyor. Ne yaparsanız yapın eskisi gibi olmayacak. Anladığım kadarıyla eşinizde de pek bir çaba yok. Gençliğinize yazık etmeyin derim.
Hamile kalmam mümkün değil. Ben de inanmıyorum yeterince çabaladığına ama o kabul etmiyor.
Ayrılıgınız dinlenmeye degil kopmaya yaramış
Eşiniz sizi güven verene kadar bu duyguyu yaşarsınız
Evet öyle oldu. O sandı ki hiç kopmayız. Ben soğumadım sen neden soğudun diyor bunu nereden bilebilirim ki ben.

Canım emin ol sevsen yaptıklarına üzülür, gördüğünde heycanlanır yatakta da mutlu olursun. Senin sevgi dediğin şey alışkanlık sadece. Eşiniz çok bencil gün boyu Bi paylasım yapma, karınla konusma, beraber gezmeye gitme ama yatakta istekli Bi kadın bekle oldu canımmm. Hangi kadın bu durumda istekli olur. Benim tavsiyem gercekten kendin isteyene kadar onunla birliktelik yaşama, biraz çabalasın hem.
Ama sevdiğime eminim. Alışkanlık da var tabii. Zaten çok zorlanıyorum ve bi üye de yazmış ya cinsellikten tamamen soğumaktan korkuyorum.
Eşiniz bu durumdan hiç rahatsız değil mi? Sizde sürekli umrumda değil yazmışsınız ama umrunuzda olmasa buraya konu açmazdınız diye düşünüyorum. Napmayı düşünüyorsunuz peki böyle mi devam edecek her şey?
Çok rahatsız. Ama pek çabaladığı söylenmez. Yani şöyle söyleyeyim eşimin arkadaşlarıyla ne kadar görüştüğü beraber ne kadar vakit geçirdiğimiz umrumda değil ama onun şikayetçi olması umrumda çünkü duyarlı bi insanım. Böyle devam etmez ki boşanmayı da istemiyorum ne olacak bilmiyorum.

Ayrı kalmanıza, gitmene izin verdiği icin,düzeltmeye cabalamadigi için,cinsellik dışında paylaşımı olmadığı için ve en önemlisi bundan rahatsız olup birşeyler yapmadığı için soğumuşsun. Biz kadınlar ilgi görünce,erkeklerse pohpohlaninca mutlu olur sevildigimizi hissederiz,heyecanımızı kaybetmeyiz. Bence onu ciddi bir şey konusacaginizi söyleyerek hazırla ve konuşun.Onun işten çıkmasına yakın dışarıda sakin bir yere de cagirabilirsin, evde dikkat dağıtacak şeyler çok ve konuşmanın gidişatından rahatsız olup başka şeyle uğraşabilir. Sahil kenarı ya da sessiz bir kafe olabilir. Çözmeden, herşeyi tartışmadan kalkmayın. Onun da senin bilmedigin çok biriktirdiği vardır emin ol.
Kesinlikle aylardır karşılıklı çok şey birikti. Konuşup yazacağım gidişatı. Bana dediği şey sen soğudun ben neden soğumadım. Her insanın psikolojisi bir mi sanki..
''Onsuz da yapabileceğimi ölmediğimi gördüm. ''

Aslında bir çok kadının erişmek istediği nokta
Valla ayrılıyorsan çok iyi ama beraberlik devam ediyorsa orta yolu bulman lazım böyle de olmuyor.

Sevgim bitmedi demişsiniz. Mesela nelerini seviyorsunuz eşinizin veya neden seviyorsunuz? Bunları aklıniza getirseniz, hatırlasanız biraz ısınır mısınız acaba?
Meselen onu kaybettiğimi öldüğünü düşünüyorum içim cız ediyor. Bu sevmek değil mi? Bunun dışında bana ne demiş nasıl davranmış hiç umrumda değil kavga bile etmiyorum :KK43:

Meselen onu kaybettiğimi öldüğünü düşünüyorum içim cız ediyor. Bu sevmek değil mi? Bunun dışında bana ne demiş nasıl davranmış hiç umrumda değil kavga bile etmiyorum :KK43:
nerde görsem tanırım, bu kırgınlık ve bir şeylerin değişmeyeceğine dair umutsuzluk. Içinde bulunduğunuz duygudurumunu mutlaka eşinize net şekilde aktarın. Eşinizin artık bir şeyler icin çaba sarfetmesi, gönül alma moduna geçmesi lazim.

nerde görsem tanırım, bu kırgınlık ve bir şeylerin değişmeyeceğine dair umutsuzluk. Içinde bulunduğunuz duygudurumunu mutlaka eşinize net şekilde aktarın. Eşinizin artık bir şeyler icin çaba sarfetmesi, gönül alma moduna geçmesi lazim.
Evet çok doğru bi tespit. Beni agresifleşmeden dinlemiyor ki. Söylediklerim onu sinirlendiriyor. Geçen konuşmayı denedim onu sallamadığım için nasıl sinirli ve dolmuş konuşmama bile izin vermedi. Ama yine de deniycem..

Evet çok doğru bi tespit. Beni agresifleşmeden dinlemiyor ki. Söylediklerim onu sinirlendiriyor. Geçen konuşmayı denedim onu sallamadığım için nasıl sinirli ve dolmuş konuşmama bile izin vermedi. Ama yine de deniycem..
ona kızar hesap sorar gibi değil de, artık umudunuzun olmadigini, ona kizmak bile istemediginizi,hissizlestiginizi, çok dolduğunuzu, uzuldugunuzu söyleseniz? Ha bunlara rağmen hala gonlunuzu almayıp bir de sinirlenip uste çıkmaya çalışıyorsa bu isin sonunun nereye gideceği belli zaten:(

ona kızar hesap sorar gibi değil de, artık umudunuzun olmadigini, ona kizmak bile istemediginizi,hissizlestiginizi, çok dolduğunuzu, uzuldugunuzu söyleseniz? Ha bunlara rağmen hala gonlunuzu almayıp bir de sinirlenip uste çıkmaya çalışıyorsa bu isin sonunun nereye gideceği belli zaten:KK43:
Zaten gayet sakince konuşurum ben hep alevlendiren o dur. Sanırım zoruna gidiyo benim bu durumum ki sinirleniyor

İlgisiz olup, karşı taraftan ilgi beklemek. Çok bencilce bir tutum.Eşinize sizin soğukluğunuzdan şikayetçiyse, kendisi ne yapıyormuş onu bir soruverin.
Ama, o birşeyler yapmaya çalışıyor, siz görmezden geliyor iteliyorsanızda sizin tutum ve davranışlarınızda değiştirmeniz gereken şeyler var demektir.
Büyük değil, küçük küçük adımlar atmaya çalışın.En basiti, yarın sabah günaydın deyip, bir sarılıverin.
Bu ve bunun gibi sevginizi gösterip, besleyebileceğiniz girişimleriniz olmazsa, git gide birbirinize bilenir durursunuz.
Sizde kendiniz ayrıca bir evlilik danışmanına gidip konuşun derim.

İlgisiz olup, karşı taraftan ilgi beklemek. Çok bencilce bir tutum.Eşinize sizin soğukluğunuzdan şikayetçiyse, kendisi ne yapıyormuş onu bir soruverin.
Ama, o birşeyler yapmaya çalışıyor, siz görmezden geliyor iteliyorsanızda sizin tutum ve davranışlarınızda değiştirmeniz gereken şeyler var demektir.
Büyük değil, küçük küçük adımlar atmaya çalışın.En basiti, yarın sabah günaydın deyip, bir sarılıverin.
Bu ve bunun gibi sevginizi gösterip, besleyebileceğiniz girişimleriniz olmazsa, git gide birbirinize bilenir durursunuz.
Sizde kendiniz ayrıca bir evlilik danışmanına gidip konuşun derim.
Bunlar zaten olan şeyler. Ben eşime özel yemek hazırlamak o şu tatlıyı seviyor deyip yapmak veya yatak gibi konularda kendimi veremiyorum. Sorun bu.

Evet başlıkta yazdığı üzere eşime olan ilgimi kaybettim resmen. Birkaç ay ayrı kaldıktan sonra eve döndüğümden beri durum böyle. Yaptığı hiçbir şey beni üzmüyor etkilemiyor artık. Beraber vakit geçiresim yok. Arkadaşlarıyla buluşur sık sık asla bi şey demiyorum hatta yalnızlıktan onunla olmaktan daha çok keyif alıyorum :KK43: yatakta da malesef durum aynı. Bitse de gitsek modu. Eşim çok rahatsız. Ama o da beraber vakit geçirelim falan diye ölmüyor ya da duygusal olarak bi beklentisi yok o cinsel tarafından bakıyor. Bense şikayet ettiği zaman ona öfkeleniyorum izin vermeseydi o zaman kopmama diye. Her şeyin bi bedeli var. Benimle bi şeyler paylaşmalı ki ben de ilgimi taze tutayım diye düşünüyorum. Bu evlilikte eskiden daha mutluyum mutsuz değilim ama eşim şikayetçi ve eskiye dönmemi istiyor. Ama eski mutluluğu ona bağımlı olan kendini üzen ben asla gelmez. Bi şekilde ortayı bulmam lazım. Bu durumu yaşayan var mı?
Var. Ben yasadim bosandim. Su an mutluyum.

Bunlar zaten olan şeyler. Ben eşime özel yemek hazırlamak o şu tatlıyı seviyor deyip yapmak veya yatak gibi konularda kendimi veremiyorum. Sorun bu.
Kendin de yazdığın gibi; onsuz da yaşayabildiğini, boşanmanın mümkün olduğunu gördün. O yüzden kendince çabaladın ama onda aynı çabayı göremediğin için kırgınsın.
Asıl kötü olan bu biliyor musun?
Kadın anlaşılmak, sorunları çözmek için konuşur, kendini paralar. Bir kadın sadece susuyorsa o evlilikten hayır gelmez çünkü pes etmiştir, hiçbir şeyin düzelmeyeceğini kabullenmiştir.

Boşanmayı istememe sebebin muhtemelen kendine ait bir evin olması. İnsan evlenip kendi evine alışınca, ne kadar iyi olsa da ailesiyle yaşamak istemiyor.

Kendin de yazdığın gibi; onsuz da yaşayabildiğini, boşanmanın mümkün olduğunu gördün. O yüzden kendince çabaladın ama onda aynı çabayı göremediğin için kırgınsın.
Asıl kötü olan bu biliyor musun?
Kadın anlaşılmak, sorunları çözmek için konuşur, kendini paralar. Bir kadın sadece susuyorsa o evlilikten hayır gelmez çünkü pes etmiştir, hiçbir şeyin düzelmeyeceğini kabullenmiştir.

Boşanmayı istememe sebebin muhtemelen kendine ait bir evin olması. İnsan evlenip kendi evine alışınca, ne kadar iyi olsa da ailesiyle yaşamak istemiyor.
Off bilmiyorum ne olacak abla. Konuştuk biz yine sakin kalamadı. Söylediklerim de hiç hoşuna gitmedi. Bi sonuca da bağlayamadık. Ama en azından derdimi anlattım neyin neden olduğunu gayet net anladı. Öyle bi durumdayım ki ne evle ilgilenesim var ne baska bi şey. Sadece kendime bakıyorum ev uçmuş mu kaçmış mı umrumda değil. Depresyonda mıyım anlamadım. İştahım yok uykusuzluk da çekiyorum. Böyle gitmeyeceği kesin de nasıl düzelecek ne olacak hiç bilmiyorum. Bana hak vermedi sadece anladı. Hissizim hiçbir şey üzemiyor bile beni onla alakalı..

Back
X