Ilginc bi soru belki ama lütfen bi bakin

zipzip

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
2.376
1.363
448
Diğer
Kizlar ben 27 yasindayim ve bekarim. Bi sevgilim var 6 senedir ve bazi seyleri yoluna koymadan evlilik düsünmüyorum. Cinsellikte yasamiyorum, örf ve adetlerimize uygun sekilde. Ancak bir kac aydir icimde bu konuda büyük bi istek olustu. Cok merak eder oldum, acaba nasil biseydir, cokmu güzel, cok seymi kaciriyorum, evlenmeden yapsammi vs. Off ya aslinda yapmak istemiyorum pisman olmaktan korkuyorum ama hislerime bu istege engel olamiyorum. Ne yapsam? Bu cinsellik gercekten cokmu güzel?

cinsellik güzelmi yorum yapamayacağım ama iyi düşünün derim ben geri dönüşü yok sonra çok pişman olursunuz

böyle dürtülerinizin olması çok normal. evlilik öncesi cinsel ilişki konusunda çok dikkatli düşünülmesi gerekiyor, çünkü kader insana neler hazırlar bilinmez.
sonradan pişman olabileceğimiz, dönüşü olmayan yollara girmemek gerek

eger evliysen cinselligi yasamak güzel ama degilsen güzellikten öte pismanlik

Bence 27 yaşına kadar beklemişsiniz, biraz daha bekleyin.. Evlenince herşeyi yaşayacaksınız zaten..

Cinsellik çok çok güzel bir olay!
Merak etmeniz de içinizde istek olması da çok normal!
Ama çok şey mi kaçırıyorum diye sevişilmez ki!

Evlenmem daha 3-4 yil sonra olur herhalde, bazen kendimi kontrol edemeyecekmisim gibi hissediyorum ve korkuyorum.

Evlenmem daha 3-4 yil sonra olur herhalde, bazen kendimi kontrol edemeyecekmisim gibi hissediyorum ve korkuyorum.

Korkunun ecele faydası yok.
Ya kendinizi tutacaksınız ya da erkek arkadaşınızla 3-4 yıl görüşmeyeceksiniz.

Deniyorum zaten ama sanki o artik kesmiyo gibi bu da beni daha cok korkutuyo, yani yeterli gelmedigi icin evlenmeden cinsellik yasamak istemiyorum

Deniyorum zaten ama sanki o artik kesmiyo gibi bu da beni daha cok korkutuyo, yani yeterli gelmedigi icin evlenmeden cinsellik yasamak istemiyorum

Yapacak pek bir şey kalmadı.
Oyalayın kendinizi,boş vakitlerinizi doldurun.
Düşünmeye fırsat kalmasın.

cisellik güzeldir tabiki, yemek icmek gibi bir ihtiyac

27 yas da az degil, iyi beklemissin

eger cok istiyorsan yasa sende nolmus, zaten bukadar istegin sonu halvet:90:

erkek arkadasin ne diyor bu konuyla ilgili, oda mi istiyor söyledimi bisey

O da istiyor ve bu gidisle sayende rahip olucam diyor. Hatta rahip olayim bari artik diyor. Bende sabret deyip duruyorum ama bende de pek sabir kalmadi valla.

bu senin özgür iraden biz ne dersek diyelim iş olacağına varır ama çok açık bir şey söyleyeyim sonuna hazır değilsen hiç deneme bile. kendi kendine takıl gitsin evlenene kadar.sonra nerde kızlık zarı diktiririm evleneceğim adam önyargılı diye konu açmazsın böylece.çünkü seviştiğin adam evlendiğin adam olmayabilir

sordugun sevısmek mı birlikte olmak mı?
bana zaten sevişiyorsn ama birlikte olmuyorsunuz gibi geldi söylediklerinden..
birliktelik fiziksel bir tatmin meselesi.. sevişmek ise duygusal tatmin.. hangisini seçersen artık...

Eşimle çıkarken benimde pek hoşuma giderdi merak eder dururdum hep nasıl olacak diye
evlendik bi baktık vajinismus varmış bende meğer
8 ay çektim evlerden ırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…