Ilginc bi soru belki ama lütfen bi bakin

ilk cinsel iliskide orgazm olmaniz cok dusuk bir ihtimal... o yuzden bence evliligi bekleyin, cunku yaptikca zevk almaya baslarsiniz. bu benim uzmanlardan duyduklarim..

O cok iyi bi insan, bana cok bagli, cok ilgili. Ben seviyorum onu ama asik degilim, hic degildim. Onunla kendimi iyi hissediyorum, huzurlu ama bazen sanki daha cok bi normal arkadasi sever gibi mi seviyorum acaba diyorum, öyle hissediyorum. Bilemiyorum, mesela bu cinsel istek olayida ille ona karsi hissettigim birsey degil, genel olarak hissettigim bisey, yani herhangi bir erkege odakli degil.

Erkek arkadaşın mı beraber olmak istiyor yoksa
Valla sevişmek güzel mi demişsin ya
Çok güselll...
Eğer erkek arkadaşın ısrar ettiği için birlikteliğe kendini mecbur hissediyorsan kesinlikle yapma:26:
Kendini tutamıyorsan ve onu çok seviyorsan reşit bir kızsın günahı boynuna
Bari imam nikahı kıyın beni de şahit yazın

Allah iyiligini versin. O istiyor ama beni istemedigim biseye asla zorlamaz. Ve ben de gercekten istiyorum artik ama dedigim gibi onunla evlenme konusunda emin olmadigim icin ve zaten evlilik öncesi de yapmayi aslinda istemedigim icin yapmiyorum

kafan bukadar karışıksa evliliği bekle... ama bukadar isteklisin ve 3 4 seneyi bulur diyorsun evlilik, bence evlilik tarihini geriye almaya çalış, bu imkansızsa da kendin dizginle

daha fazlasını hissetmen gerek cinsel ilişki için bu yazdıkların yeterli değil benim için ,içinde bir yangın yanar gibi olmalı sende bu yok

canım bir kaç dakikalık zevk için pişman olacağın birşey yapma bence 27yaşında birkızsın bu güne kadar durmuşsun hem aşıkta değilmişsin ne olacağınız belli değil yapma bence sonra üzülürsün çok iyi düşün

Allah iyiligini versin. O istiyor ama beni istemedigim biseye asla zorlamaz. Ve ben de gercekten istiyorum artik ama dedigim gibi onunla evlenme konusunda emin olmadigim icin ve zaten evlilik öncesi de yapmayi aslinda istemedigim icin yapmiyorum

Göster ama elletme bacım
Senin libidonda tavan yapmış sanırım aslında çok normal güldüğüme bakma
Bir kadının 27 yaşına kadar normal fizyolojide çoktan cinsellik yaşaması gerekir.
14 yaşında regl olup kadın oluyoruz ve 27 yaşına kadar tık yok
Modern çağın getirisi olan baba beni okula gönder 25 yaşına kadar okuyimm sonra koca bulmak için uğraşıyim derken biz zavallı İslami terbiyeyle büyümüş kızlar cinselliği erteliyoruz.
Sonfra da gelsin vajinismuslar gitsin soğukluklar.
İslami inanışa göre kızlar 16-17 dedi mi evlenir niye zina yapmasın.Allah vaermiş içimize şehveti.
Ama bize 30 yaşına kadar evlenme dememiş.
İki tabağın eksik olsun bacım bence biran önce evlen ya da başka zengin bir adam bul bir an önce seviş

ya zaten ilk kez yaptığında "woow ne muhteşem bir şeymiş,nasıl kaçırdım ben bunu"demiyorsun.ilkinde ve onu takip eden defalarcasında "cinsellik bu muymuş hiç beklediğim gibi bir şey değilmiş" diyorsun.hatta kendini kasıp canın yanarsa falan nefret bile ediyorsun.ancak aylarca cinselliği yaşadıkça zevk duymaya başlıyorsun ve onsuz yapamıyorsun.yani şu durumda bir şey kaçırmıyorsun.büyük ihtimal yapsan değmezdi diyeceksin.bu yaşa kadar beklemişsin 2-3 yıl daha bekle.iki yıldan ne çok bir şey kaybedersin ne çok şey kazanırsın.ha baktın 30 yaşına geldin hala yakında evlilik yok o zaman yaşa derim.atıyorum 34 yaşında biriyle evlenen de kız olmasını beklemesin artık bir zahmet.

6 senedir berabersiniz birbirinizi seviyorsunuz ve öpüşme dokunma şeklinde yakınlaşdınız....

Pardon da daha ne bekliyorsunuz?

Sevginizi belediye ye kanıtlamayı mı??

Sakın canım şeytana uyup namusunu feda etme derim ablan olarak bence öyle bişey yapma derim.Zaten sevişiyormuşsunuz onunda çok bi farkı yok zaten önemli olan sizin mutlu olamanız sınırları fazla zorlama derim yarının ne gösterceğini Allah bilir erkek kısmı çok incelemez ama kızlar için bu böyle olmuyor malesef, erkeğin en ufak bi istediği menfaatine ters düşen bişe olduğunda senin gözünün yaşına bakmaz seni bırakır gider deli divane olursun sora Allah korusun.Göz göre göre kendini böyle bi riske atma derim.
Zaten aşık olmadığın birine neden kendini vermek zorunda hissediyosun anlamadım gitti onun yanında huzurluyum demişsin ya bunuda anlamadım aşık olmadığın bir insandan sadece cinsel yönünden hoşlandığın için nasıl beraber olacaksın bunuda mantığım almadı. Gerçek aşkın ve sevginin olmadığı bu ilişkinizde çok vasat yolunda gitmeyen çok şeyler var gibi geliyo bu ilişkinizin uzun sürmeyeceğini ve bu tür yakınlaşmalarıda ısrarla sürdürmenin de bir alemi yok bence bu ilişkiden uzak durmanı tavsiye ederim.Aman ha sakın sakın şeytana uyma derim..

Son düzenleme:
ben burayı kaçırmışım zaten sevişiyormuşsunuz, birazda mastürbasyonla idare edebilirsin, bence yapma şuan için böyle bişeyi

ben de bu olayı hıc anlamam valla .bızım toplum da namus,ıkı bacak arası oluyor .ama heryerı elleterek tatmın olmak ne oluyor acaba ?toplumu kandırmak mı ?

Son düzenleme:
bencede yapınca süpermiş olagan üstüymüş diyiceğini sanmıyorum ama evlenmeden yaparsan pişman olabilirsin unutmaki hiçbirşeyin hiçkimsenin garantisi yok

Daha sevgilinin dogru kisi oldugundan bile emin degilsen, hic kalkisma cinsel iliskiye. Pisman olursun diye dusunuyorum.

ben de bu olayı hıc anlamam valla .bızım toplum da namus,ıkı bacak arası oluyor .ama heryerı elleterek tatmın olmak ne oluyor acaba ?toplumu kandırmak mı ?

Açıkçası bu bana da çok ikiyüzlü gelir.
Valla okuldan o kadar arkadaş bilirim ki Tırnak içinde namuslarını korumak için hem zina yaptılar hem de anal yoldan yaptılar.
Buyrun burdan yakın.

bana biraz celiskili geldi yazdiklarin
6 senelik bir beraberligin var?? evlenmeyi düsünüyorsun??? ama dogru kisi mi bilmiyorsun???? 6 sene hic kendi kendine sormadinmi sevgilinin dogru kisi olup olmadigini??

neyse bu baska bir konu
bence akli basinda bir insansin sonucta 27 yasindasin
dinine, örf adetlerine bagli biriysen yapma bence pisman olabilirsin...hele birde sevgilinin dogru inasan olup olmadigindan emin degilsen
cinselligin nasil birsey oludugunu bilemicen cünkü henüz bende evli degilim

hislerini degil mantigini kullan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…