O cok iyi bi insan, bana cok bagli, cok ilgili. Ben seviyorum onu ama asik degilim, hic degildim. Onunla kendimi iyi hissediyorum, huzurlu ama bazen sanki daha cok bi normal arkadasi sever gibi mi seviyorum acaba diyorum, öyle hissediyorum. Bilemiyorum, mesela u cinsel istek olayida ille ona karsi hissettigim birsey degil, genel olarak hissettigim bisey, yani herhangi bir erkege odakli degil.
O cok iyi bi insan, bana cok bagli, cok ilgili. Ben seviyorum onu ama asik degilim, hic degildim. Onunla kendimi iyi hissediyorum, huzurlu ama bazen sanki daha cok bi normal arkadasi sever gibi mi seviyorum acaba diyorum, öyle hissediyorum. Bilemiyorum, mesela bu cinsel istek olayida ille ona karsi hissettigim birsey degil, genel olarak hissettigim bisey, yani herhangi bir erkege odakli degil.
Allah iyiligini versin. O istiyor ama beni istemedigim biseye asla zorlamaz. Ve ben de gercekten istiyorum artik ama dedigim gibi onunla evlenme konusunda emin olmadigim icin ve zaten evlilik öncesi de yapmayi aslinda istemedigim icin yapmiyorum
6 senedir berabersiniz birbirinizi seviyorsunuz ve öpüşme dokunma şeklinde yakınlaşdınız....
Pardon da daha ne bekliyorsunuz?
Sevginizi belediye ye kanıtlamayı mı??
Sakın canım şeytana uyup namusunu feda etme derim ablan olarak bence öyle bişey yapma derim.Zaten sevişiyormuşsunuz onunda çok bi farkı yok zaten önemli olan sizin mutlu olamanız sınırları fazla zorlama derim yarının ne gösterceğini Allah bilir erkek kısmı çok incelemez ama kızlar için bu böyle olmuyor malesef, erkeğin en ufak bi istediği menfaatine ters düşen bişe olduğunda senin gözünün yaşına bakmaz seni bırakır gider deli divane olursun sora Allah korusun.Göz göre göre kendini böyle bi riske atma derim.
Zaten aşık olmadığın birine neden kendini vermek zorunda hissediyosun anlamadım gitti onun yanında huzurluyum demişsin ya bunuda anlamadım aşık olmadığın bir insandan sadece cinsel yönünden hoşlandığın için nasıl beraber olacaksın bunuda mantığım almadı. Gerçek aşkın ve sevginin olmadığı bu ilişkinizde çok vasat yolunda gitmeyen çok şeyler var gibi geliyo bu ilişkinizin uzun sürmeyeceğini ve bu tür yakınlaşmalarıda ısrarla sürdürmenin de bir alemi yok bence bu ilişkiden uzak durmanı tavsiye ederim.Aman ha sakın sakın şeytana uyma derim..
ben de bu olayı hıc anlamam valla .bızım toplum da namus,ıkı bacak arası oluyor .ama heryerı elleterek tatmın olmak ne oluyor acaba ?toplumu kandırmak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?