hatırladımda lisedeyken bir arkadaş vardı çok hoş dış görünüşü sade normal ama kaşar ve çok zeki sevgili olduğu kişilerin sayısını tutamamştr kendisi ve her sevgilisi ile sevişir anal oral herşeyi yapar ama asla kızlığa dokundurmam salakmıyım ben evlenmeyi düşündüğüm erkek bu çevreden olamayacağı için hiçbirzaman diğerlerini bilmeyecek kanıtlanmayacak derdi ve evleneceği kişide onu namuslu sanacak bu böyledir bizim düz beyinli erkekler kızlık bozulmamşsa namuslu sanıolar
Göster ama elletme bacım
Senin libidonda tavan yapmış sanırım aslında çok normal güldüğüme bakma
Bir kadının 27 yaşına kadar normal fizyolojide çoktan cinsellik yaşaması gerekir.
14 yaşında regl olup kadın oluyoruz ve 27 yaşına kadar tık yok
Modern çağın getirisi olan baba beni okula gönder 25 yaşına kadar okuyimm sonra koca bulmak için uğraşıyim derken biz zavallı İslami terbiyeyle büyümüş kızlar cinselliği erteliyoruz.
Sonfra da gelsin vajinismuslar gitsin soğukluklar.
İslami inanışa göre kızlar 16-17 dedi mi evlenir niye zina yapmasın.Allah vaermiş içimize şehveti.
Ama bize 30 yaşına kadar evlenme dememiş.
İki tabağın eksik olsun bacım bence biran önce evlen ya da başka zengin bir adam bul bir an önce seviş
aynen katılıyorum her şeyin bir vakti zamanı var...
kusura bakmayın ama, 6 yıl olmuş ne zamanı? 6 yıldır yatmaktan korkan bir erkek -ki ona erkek denmez, bir çocukla- beraber olmanın ne anlama geldiğini bi düşünün derim size de sizin gibi düşünenlere de.
hani erkekler hep şey derler ya, "ben seni öyle çok seviyorum ki sana kıyamıyorum((("
işte o yalan. sorumluluktan kaçmaktan başka bir şey değildir bu. hele 6 yıllık bi ilişki söz konusuysa. bazı şeyleri oturtmuş olmanız, bazı şeyleri yaşayacak olgunluğa gelmiş olmanız gerek 27 yaşındaki bi bayan söz konusuysa ne vakti zamanı?
ayrıca istemeyen de iradesine hakim olabilir. zorla tecavüz edecek değil ya.
nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz? bir erkek, bir kadınla cinselliği evlenmeden önce yaşadığında soğuyor ama evlendikten sonra yaşadığında soğumuyor. gerçekten çok merak ettim o zaman benim annemle babam nasıl 20 yıl evli kaldılar? neden babam annemle evlendi her şeyi evlenmeden önce yaşamalarına rağmen? bir erkek, bir kadınagerçekten aşıksa, onu o olduğu için seviyorsa ve özgüveni varsa böyle şeyleri çokta takmaz, kadını birey olarak görür ve önceki hayatına saygı duyar ama kadını sadecemeta olarak görüyorsa eğer onun için bir et parçası, aşık olduğu kadından daha değerlidir.Sanırım ben de geri kafalıyım canım...
Herşeyi evlilik öncesi yaşayacaksak evliliğin anlamı ya da özel bir tarafı kalmıyor...
Kaldı ki cinselliği evlilik öncesi yaşayınca erkekler o bayandan sıkılıyor ve evlenmekten zaten vazgeçiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?