Ilginc bi soru belki ama lütfen bi bakin

Siz 27 yaşındaymışsınız erkek arkdaşınızda tahminen ya sizle yaşıt ya da sizden büyük ve 6 yıllık bir beraberliğiniz var üniversitede filan olsanız okul, iş, güç evlenmenize mani derdim nitekim bizim öyle daha yeni üniversiteyi bitirdik iş güç askerlik en az 2 sene sonra olur gibi bizim. Özel olmazsa evlenmenize bu yaşta mani olan şey nedir?

Son düzenleme:
Eşimle çıkarken benimde pek hoşuma giderdi merak eder dururdum hep nasıl olacak diye
evlendik bi baktık vajinismus varmış bende meğer
8 ay çektim evlerden ırak

çok geçmiş olsun..
merak etmek çok doğal bence..
merak etmesen bir gariplik olurdu sanki..
yapmadığın birşey ertelediğin birşey sürekli olarak neticede..

Erkek arkadasimin ünisi bazi sebeplerden dolayi uzadi biraz. Su an 29 yasinda bi senesi kaldi. Sonra ise baslamasi maddi manevi hazir olmasi ayni sekilde benimde maddi manevi hazir olmam ancak 2-3 yil sonra olur herhalde. Benim üni bitti ama bi takim ailevi sorunlarim var

6 senedir berabersiniz birbirinizi seviyorsunuz ve öpüşme dokunma şeklinde yakınlaşdınız....

Pardon da daha ne bekliyorsunuz?

Sevginizi belediye ye kanıtlamayı mı??

bana nedense daha çok seni vazgeçirmemizi yapma dememizi bekliyorsn gibi geldi..
6 senelik ilişkisi olan insanın içine bu kurt düşse bence çoktan yapardı..
sabedebiliyorsan sabret tabiki.. ya da bir an evvel evlenme yoluna çıkın artık...
belki yolunuz geleceğiniz belli olursa sabretmek dayanmak daha kolay olur..

doğru kişi mi acaba ddiyorsan sakın yapma o çok güzel çok süper dedikleri duygunun çok azını yaşarsın.. kendine bu haksızlığı yapma..

O da ayri konu zaten. Dogum kontrol hapi kullanmak istemiyorum, henüz bi fikrim yok o konuda
öncelikle bu konu hakkinda ciddi ciddi fikir ürethatta 2 antibebis koruma yöntemi kullanmaniz daha saglam olur:97:
Evet, belki de onun dogru kisi olup olmadigi konusunda tam emin degilim. Off ya kafam karisik.. :18:

sonrada iyi düsün pisman olacaksan aglayip vahlanacaksan yapma

6 yildir berabersin ve dogru kisi olup olmadigindan emin degilsin

ozaman bu konudan uzak dur:96:

Tövbe tövbe şeyi kalkanda dertmiş sorunmuş gibi yapsammı yapmasammı diye
bize soruyor oldu bide peçete tutak

Pişmanlık duymayacağından eminsen yap. Ki zaten böyle düşüne düşüne ve +erkek arkadaşının da bunu dile getirmesiyle yapacaksın muhakkak. :s Ama sonrasını düşünmelisin. Ayrılırsan sorun yaşama da... Gerisi sana kalmış.

bu kadar beklemişsin biraz daha bekle derim son pişmanlık çare değildir yani evleniceğin kişiyi beklemen en mantıklı

Bence özel hayat konusunda kişinin kendi prensipleri, kuralları olmalı. Kararlarını kendi verip, kimin ne söylediğini, düşündüğünü önemsememeli. O yüzden bu konuda nasıl bir fikir belirtebilirim bilemedim. Çok güzel dersem ne olacak? Kötü dersem ne olacak? Önemli olan sizin kendi nedenleriniz ile birlikte, evet istiyorum ya da hayır istemiyorum diyebilecek noktaya kendiniz varmanız.

Bence sen geleneklere bağlı bir bayansın yoksa şimdiye kadar birşeyler olur beyninde bunu çözüme kavuşturmadan bedenine nasıl uygun göreceksin ,suçluluk hissetmiyecekmisin ruh ve beden buna hazır olması gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…