Ilginc bi soru belki ama lütfen bi bakin

zihninizden klavyenize neler dökülmüş öyle
herrkesle beraber ol mu dedim.kişinin aklından ne geçerse karşısındakini öyle bilirmiş

valla denemeden olmaz diyen sensin.Tenler uyuşmaz diyen sensin.Bana şimdi kalkmış kişinin aklından ne geçerse karşısındakini öyle bilir demişsin.Senın aklından geçen bu ki klavyene bunları dökmüşsün( ! )cümleden başka bi anlam çıkarmak ne mümkün.Madem bişey anlatmaya çalışıyosun Açıklamanı ona göre yap.Sonra ay öyleydi yok zihninden neler geçti gibi saçma sapan şeyler yazma.bilmem anladın mı?

Bence bunu bize değil, kalbinize sorun, sonra buradaki bazı bayanlar gibi size uydum böyle oldum durumu olmasın.

beğendim seni

şu beğenme butonumuzu yok etmişler olmamış
evet ya nerde butonumuz

evet dedim.evlenecek madem denesiin.ben lafımın arkasındayım...

söylediğim her şey gerçek.ten uyumu denen şeyden haberiniz yok sanırım

siz gelip lafa atladınız.yok liste uzarda bilmem neyde...manav ismini veren sizsiniz

bilmem anlatabildim mi? aklınızdan geçenler hususunda

ben konu sahibine sööyledm size ne oluyor...

ayrıca üslubunuza dikkat edin

uslübumda sorun yok ama sizin usübunuzu gözden geçirmenizde fayda var.lafa atlamak gibi bişey söz konusu da değil burası sadece sizin yorumunuzu yapmanız için açılan bi alan da değil ha derseniz sadece ben yaparım yorumu o zaman sizi özelinize alalım.ayrıca, ten uyuşması elbette olmalı ben kör cahil ya da anlamaz değilim bu sıfata koymaya çalışmayın bu bir, ikincisi benim yorumuma bu kadar neden takıldın onu da anlamış değilim benim düşüncem buydu öyle her önüne gelenle bişeyler yaşayıp ondan sonra yok tenim uymadı şeklinde bi deneme söz konusu olamaz benim için, işte sizin düşünceniz de bunun aksiymiş yapacak bişey yok

tatlım ben daha hiç kavga etmedim burda zaten kavgacı değilimdir insanalra uyumlu davranırım
ama bilinçli olan bir insan ten uyumunu cinsel sorunları çok çok iyi bilir
öyleyse siz hiç sevişmeden dokunmadan evlenin
(seksi kastetmiorum onu zaten onaylamam bu ülkede)
evlenincede eşiniz sorunlu çıkarsa kardeş kardeş yaşarsınız bir ömür

İyi de evlilik sadece cinsellikten ibaret mi?
Önce iş sevgide bitecek. Ben zannetmiyorum ki yüreği sevdiği için pır pır atan biri cinsel konuya gelince uyuşamasın.

İyi de evlilik sadece cinsellikten ibaret mi?
Önce iş sevgide bitecek. Ben zannetmiyorum ki yüreği sevdiği için pır pır atan biri cinsel konuya gelince uyuşamasın.

nekadar deli divane aşk olsada evlenirsin 1 yıl geçer 2 yıl geçer soğursun eşinle öpüşmek sevişmek tenin tenine değsin istemezmi insan sonuçta insanalr aşık olduğu sevdiği kişiyi arzular özellikle aşk ve sevgi varsa gençsen birde eşinle romantik özel anlar geçirmek istemezmisin
sevgiliyken yapmazsın ama evlenip ilk gecenin sonraki romantik gecelerin hayalini kurar her bayan
zaten kocası psikolojik olarak bunalıma girer yaa evliyim karım var ama karımla sevişemiyorum
ona dokunamıyorum kardeş gibiyiz der
ve birsürü bu şekilde cinayet oluyor

nasıl bir namus anlayışı gerçekten çözemedim.benim gözümde namus bir Cbayanın kendini koruya bilmesidir, her önüne gelenle sevisip koklasmasi opusmesi deildir.namus önce nefisten geçer sonra beyinde başlar nefsini hallettinmi beynin zaten seni engeller,,eee buda gabiliyet meselesi oluyor sanırım
Zipzipcim benim fikrimi sorucak olursan,, kendini bu benim eşim olmalı diye bilecegin sevdiğine saklamalisin...ve şunu unutma erkeklerin elinin kiridir...se
nin ise namusunun kiri olur..aman haa dikkat et bir kadın kullanılmak için deildir.kullanmak içindir....

Son düzenleme:
Canım öyle kizlardan allah korusun.

bıraz gerı kafalımıyım ne bılmıyorum ama ,evlılık oncesı yasananlar yuzunden ,evlılıgın degerı onemı kalmadı. aynı eve cıkma kararları ,aynı evde bırbırını tanımaya calısan çıftler,cinselliği paylaşmalar,banka da ortak hesap kullanmalar ..ee neden evlenırıyoruz o halde .ee evlenmek ıcın ne kaldı gerıye .boyle cıftlerın sonu kesın husranla bıtıyor.evlılıgı yasayıp tukettıklerı ıcın ,evlenmeye gerek duymuyorlar .neden evlenmıyorsun dıyenlere de ,karıyer yapıyorum derler.evet evet kesınlıkle karıyer yapıyorlar

Son düzenleme:

TAbiki, cinselliği de yaşamalı insan.. hiç yaşamasınlar demiyorum ki canım. Demek istediğim insan aşık olunca eşine karşı cinsel istek de beraberinde geliyordur bence. Herşey yolunda giderken aradan birkaç yıl geçtikten sonra soğukluk olursa bunun da bi nedeni olur durduk yere olmaz bu..

benim de yorumları okursanız benim de agresif ya da uyumsuz olmadığımı farkedebilirsiniz.arkadaş pek bi tepki verdi benim yorumuma niyeyse artık.bu uyumsuzluğu her görüşülen insanla gidermeye çalışıılırsa ozaman epey bi yol alınmış olunur heralde.ayrıca ben evliyim zaten.

Agresif,alaycı ve kavga etmeye hazır türden yorumlar yapmayınız lütfen...

Sanırım ben de geri kafalıyım canım...
Herşeyi evlilik öncesi yaşayacaksak evliliğin anlamı ya da özel bir tarafı kalmıyor...
Kaldı ki cinselliği evlilik öncesi yaşayınca erkekler o bayandan sıkılıyor ve evlenmekten zaten vazgeçiyor...

kesinlikle katılıyorum.herşey zamanında yaşanmalı.zamanı gelmeden açan çiçek gördünüzmü hiç..öle bi isteği olan hemen evlensin.harama sebep olmaktansa..bu yüzden yaşı fazla geçirmemek gerek evlenmek için diye düşünüyorum

bence evlilik düşünen bir erkek kız arkadaşına gel yaşayalım demez. istisnalar var tabi ama genelde kızlar hüsrana uğrarlar. sakla kendini eşine derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…