zihninizden klavyenize neler dökülmüş öyle
herrkesle beraber ol mu dedim.kişinin aklından ne geçerse karşısındakini öyle bilirmiş
beğendim seni
şu beğenme butonumuzu yok etmişler olmamış
evet ya nerde butonumuzbeğendim seni
şu beğenme butonumuzu yok etmişler olmamış
valla denemeden olmaz diyen sensin.Tenler uyuşmaz diyen sensin.Bana şimdi kalkmış kişinin aklından ne geçerse karşısındakini öyle bilir demişsin.Senın aklından geçen bu ki klavyene bunları dökmüşsün( ! )cümleden başka bi anlam çıkarmak ne mümkün.Madem bişey anlatmaya çalışıyosun Açıklamanı ona göre yap.Sonra ay öyleydi yok zihninden neler geçti gibi saçma sapan şeyler yazma.bilmem anladın mı?
evet ya nerde butonumuz
evet dedim.evlenecek madem denesiin.ben lafımın arkasındayım...
söylediğim her şey gerçek.ten uyumu denen şeyden haberiniz yok sanırım
siz gelip lafa atladınız.yok liste uzarda bilmem neyde...manav ismini veren sizsiniz
bilmem anlatabildim mi? aklınızdan geçenler hususunda
ben konu sahibine sööyledm size ne oluyor...
ayrıca üslubunuza dikkat edin
valla denemeden olmaz diyen sensin.Tenler uyuşmaz diyen sensin.Bana şimdi kalkmış kişinin aklından ne geçerse karşısındakini öyle bilir demişsin.Senın aklından geçen bu ki klavyene bunları dökmüşsün( ! )cümleden başka bi anlam çıkarmak ne mümkün.Madem bişey anlatmaya çalışıyosun Açıklamanı ona göre yap.Sonra ay öyleydi yok zihninden neler geçti gibi saçma sapan şeyler yazma.bilmem anladın mı?
tatlım ben daha hiç kavga etmedim burda zaten kavgacı değilimdir insanalra uyumlu davranırım
ama bilinçli olan bir insan ten uyumunu cinsel sorunları çok çok iyi bilir
öyleyse siz hiç sevişmeden dokunmadan evlenin (seksi kastetmiorum onu zaten onaylamam bu ülkede)
evlenincede eşiniz sorunlu çıkarsa kardeş kardeş yaşarsınız bir ömür
İyi de evlilik sadece cinsellikten ibaret mi?
Önce iş sevgide bitecek. Ben zannetmiyorum ki yüreği sevdiği için pır pır atan biri cinsel konuya gelince uyuşamasın.
bence yanlış düşünüyorsun, öpüşüp elleşmek namus değildir, namus beyinde biter.... hem erkeğin namusu hemde kadının namusu beyindedir, akıldadır... şimdi ben sevgilimle öpüşünce naamussuzm oluyorum
ben arkadaşa sevişmeyle idare etmesini söyledim çünkü içi rahat değil, kafası karışıksa neden sonradan pişman olabileceği bir yola girsin:26:
Canım öyle kizlardan allah korusun.hatırladımda lisedeyken bir arkadaş vardı çok hoş dış görünüşü sade normal ama kaşar ve çok zeki
sevgili olduğu kişilerin sayısını tutamamştr kendisi ve her sevgilisi ile sevişir anal oral herşeyi yapar ama asla kızlığa dokundurmam salakmıyım ben evlenmeyi düşündüğüm erkek bu çevreden olamayacağı için hiçbirzaman diğerlerini bilmeyecek kanıtlanmayacak derdi
ve evleneceği kişide onu namuslu sanacak bu böyledir
bizim düz beyinli erkekler kızlık bozulmamşsa namuslu sanıolar
nekadar deli divane aşk olsada evlenirsin 1 yıl geçer 2 yıl geçer soğursun eşinle öpüşmek sevişmek tenin tenine değsin istemezmi insan sonuçta insanalr aşık olduğu sevdiği kişiyi arzular özellikle aşk ve sevgi varsa gençsen birde eşinle romantik özel anlar geçirmek istemezmisin
sevgiliyken yapmazsın ama evlenip ilk gecenin sonraki romantik gecelerin hayalini kurar her bayan
zaten kocası psikolojik olarak bunalıma girer yaa evliyim karım var ama karımla sevişemiyorum
ona dokunamıyorum kardeş gibiyiz der
ve birsürü bu şekilde cinayet oluyor
tatlım ben daha hiç kavga etmedim burda zaten kavgacı değilimdir insanalra uyumlu davranırım
ama bilinçli olan bir insan ten uyumunu cinsel sorunları çok çok iyi bilir
öyleyse siz hiç sevişmeden dokunmadan evlenin (seksi kastetmiorum onu zaten onaylamam bu ülkede)
evlenincede eşiniz sorunlu çıkarsa kardeş kardeş yaşarsınız bir ömür
bıraz gerı kafalımıyım ne bılmıyorum ama ,evlılık oncesı yasananlar yuzunden ,evlılıgın degerı onemı kalmadı. aynı eve cıkma kararları ,aynı evde bırbırını tanımaya calısan çıftler,cinselliği paylaşmalar,banka da ortak hesap kullanmalar ..ee neden evlenırıyoruz o halde .ee evlenmek ıcın ne kaldı gerıye .boyle cıftlerın sonu kesın husranla bıtıyor.evlılıgı yasayıp tukettıklerı ıcın ,evlenmeye gerek duymuyorlar .neden evlenmıyorsun dıyenlere de ,karıyer yapıyorum derler.evet evet kesınlıkle karıyer yapıyorlar
bıraz gerı kafalımıyım ne bılmıyorum ama ,evlılık oncesı yasananlar yuzunden ,evlılıgın degerı onemı kalmadı. aynı eve cıkma kararları ,aynı evde bırbırını tanımaya calısan çıftler,cinselliği paylaşmalar,banka da ortak hesap kullanmalar ..ee neden evlenırıyoruz o halde .ee evlenmek ıcın ne kaldı gerıye .boyle cıftlerın sonu kesın husranla bıtıyor.evlılıgı yasayıp tukettıklerı ıcın ,evlenmeye gerek duymuyorlar .neden evlenmıyorsun dıyenlere de ,karıyer yapıyorum derler.evet evet kesınlıkle karıyer yapıyorlar
Sanırım ben de geri kafalıyım canım...
Herşeyi evlilik öncesi yaşayacaksak evliliğin anlamı ya da özel bir tarafı kalmıyor...
Kaldı ki cinselliği evlilik öncesi yaşayınca erkekler o bayandan sıkılıyor ve evlenmekten zaten vazgeçiyor...
[QUOTE/]
bende sizdenim arkadaslar
yani geri kafaliyim
ya allah askina boyle dusunmek geri kafalilikmi?
asil boyle dusunmeyenlerde bir genislik var,
allah allah,
evlilikte her zaman keramet vardir,
ailem dersin yuvam derain kocam dersin,
dost hayatinda ne var sen ona en degerli hazineni veriyosun,
ama o senin kocan bile degil.
ohooooo devir ahir devri,
acaba cocuklarim veya torunlarimizin devri nasil olucak:-(
Sanırım ben de geri kafalıyım canım...
Herşeyi evlilik öncesi yaşayacaksak evliliğin anlamı ya da özel bir tarafı kalmıyor...
Kaldı ki cinselliği evlilik öncesi yaşayınca erkekler o bayandan sıkılıyor ve evlenmekten zaten vazgeçiyor...
[QUOTE/]
bende sizdenim arkadaslar
yani geri kafaliyim
ya allah askina boyle dusunmek geri kafalilikmi?
asil boyle dusunmeyenlerde bir genislik var,
allah allah,
evlilikte her zaman keramet vardir,
ailem dersin yuvam derain kocam dersin,
dost hayatinda ne var sen ona en degerli hazineni veriyosun,
ama o senin kocan bile degil.
ohooooo devir ahir devri,
acaba cocuklarim veya torunlarimizin devri nasil olucak:-(
Yanlış yolda olup ve uygunsuz davranışlar içinde olmak onla bunla düşüp kalkıp harama uçkur çözmek ileri kafalı olmakmı ? modern olmak mı? öyle modern olcağıma bana geri kafa desinler bana Örümcek beyinli desinler .Bizi öyle görenler esas kendi hallerine bi baksınlar neye benziyorlar.Hayvanlarda bile namus kavramı var namus kavramı olmayan bir hayvan var onu da herkes bilir...
Kizlar ben 27 yasindayim ve bekarim. Bi sevgilim var 6 senedir ve bazi seyleri yoluna koymadan evlilik düsünmüyorum. Cinsellikte yasamiyorum, örf ve adetlerimize uygun sekilde. Ancak bir kac aydir icimde bu konuda büyük bi istek olustu. Cok merak eder oldum, acaba nasil biseydir, cokmu güzel, cok seymi kaciriyorum, evlenmeden yapsammi vs. Off ya aslinda yapmak istemiyorum pisman olmaktan korkuyorum ama hislerime bu istege engel olamiyorum. Ne yapsam? Bu cinsellik gercekten cokmu güzel?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?