Ilginc bi soru belki ama lütfen bi bakin

Nasıl anlasınlar seni beni, acıkmadan yiyenler.
Uyumadan önce ayaküstü terlemeden sevişenler... :)

6 yıldır berabersiniz yılda 3-4 kez görüşüyorsunuz ve o insana aşıkta değilsiniz şuan onunla berabersiniz diye onunla böyle birşey yaşamak istiyorsunuz.

Allahtan erkek arkadaşınız cinselliğe düşkün değilmiş hani bi güzin abla yorumu vardı "annen seni kadir gecesinde doğurmuş" diye bu yorumu aynen öyle yani

Nasıl anlasınlar seni beni, acıkmadan yiyenler.
Uyumadan önce ayaküstü terlemeden sevişenler... :)

helal olsun kuzum ayakta alkışlıyorum kısa ve öz
tık tık tık tamam bu da evlilikmi aşk tutku romantizm olmayacaksa napim öyle kocayı

ben konu sahibi arkadaşa söylediğim yapıp sevgilnle ayrıldıktan sonra Türkiyede başına gelecekleri az çok tahmn ediyorsundur
kabullenebilirsen o üzüntüyü yap içinde kalmasın
ama kabullenemeyecek kadar zayıf ve ailen çevren tutucu insanlarsa kesinlikle yapma başın çok ağrır

ama sevişmeni öneririm o yeter zaten illaki birleşmeye gerek yok sevgiliyken bende uygun görmüyorum
konu sahibi daha hiç sevişmemiş bile 27 yaşında 15 yaşında olsa tamam öpüşmesi bile çooooooookkkkk yanlış ama yaş 27
sevişmenin tenin tene değmesinin nasıl bişi olduğunu bilmiosan evlenince ürkersin bu ne böyle dersin

en de kesinlikle katılıyorum sana, illa cinsel ihtiyaçları toplumun edebine uygun olması için evlenerek gideren zihniyetleri anlamıyorum nere de kaldı aşk, istek, romantizm? bu böyle oldukça da totosu kalkan erkekler evleneceğim kız, birlikte olacağım kız diye etiketler sizi. her ne kadar sizi önemsediğini, size değer verdiğini bilseniz de; sevdiğiniz adamın “bütün kızlarla yatayım bakirelerle evleneyim” kafasını taşıması canınızı yakar zamanla da sıkar..

Konuya değil yorumlara takıldım resmen..
Ne zaman bu kadar alaycı, bu kadar sert olduk bız...
Konu actı dıye ıstedıgımız gıbı konusabılırmıyız yanı bu mudur?

Alay etmek, kırmak, dalga gecmek bu kadar mı zevk verıyor bızlere...

6 yıldır cıkan herkes cınsellık yasamalı mı yanı, yasamayan ınandırıcı degıl mı?

Elbette kı bunun adı zınadır ve kardesımızı duzgun bır dılle uyarabılırız...
Ne bıleyım yıtırmısız bazı seylerı bız...

ben " asla asla asla" diyorum, kaba tabiriyle askindan yada baska seylerden gebersen bile yapma.. cünkü hayatin insanin karsisina neler cikaracagi belli olmuyo maalesef. cok seven insanlar bile ayriliyolar bazen, Allah korusun ölüm ayirabilir yada siz evlenmekten vazgecebilirsiniz. yani evlenmeden önce iliski yasamazsaniz cok sey kaybetmezsiniz, evlenince telafi edersiniz en azindan ama eger iliski yasarsaniz evlenseniz bile pismanlik duyabilirsiniz, neden evlenmeden yaptim diye, ki bu hayatta pismanlik kadar kötü bisey yok bence. insanin kendine yapabilecegi en kötü sey pismanlik duyacagi seyler yasamak.

ayrica ben hep söyle düsünüyorum. yarin öbür gün kiziniz olunca onun sevgilisiyle iliskiye girmesini istermisiniz? eger benim icin sorun olmaz diyorsaniz sorun yok, ama ben sahsen kizimin öyle bisey yapmasini istemem, sonradan üzülmesinden ve pisman olmasindan korktugum icin. sizde cok iyi düsünmelisiniz bence, bi anlik heves icin bi ömür pisman olmaya degmez... yinede karar sizin

bi an önce evlenip birbirinize kavusmaniz dilegiyle

sizin yaptığınız da farksız değil hanımefendi.. oldukça sert bir yorumla tüm cevap yazanlara gönderme yapıyorsunuz farkındaysanız..
ayrıca yaptığınız suçlamanın da farkında değilsiniz, bazı şeyleri yitirmişiz derken neyden bahsediyorsunuz acaba?

Yorumum Size Değil, Konu Sahibine İdi..

merak ettiğimden sordum, bana da yardımcı olsanız

bu senin vereceğin karar kimse sana burda cinsellik yaşa yada yaşama diyemez
sana tek söyleyebileceğim bunu yaşadıktan sonra pişmanlık duyacaksan keşke birlikte olmasaydım diyeceksen sakın yapma
bir anlık zevk için ömür boyu pişmanlık duymak akıl karı değil bence
yok pişman olmam diyorsanda senin bileceğin iş kimseye danışmana gerek yok ki:97:

Evlenmem daha 3-4 yil sonra olur herhalde, bazen kendimi kontrol edemeyecekmisim gibi hissediyorum ve korkuyorum.

yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin cinselliği yaşasanda o pişmanlıkla mutlu olmayabilirsin.o yüzden arkadaşım sabırlı olmak lazım.

Sevgimden emin değilim diyorsun...ozaman pişman olacağın kesin...diyelimki ayrıldın karşına gerçekten seveceğin aşık olacağın bir adam çıktı...bu sefer onunla bir beraberliğe başladın bu kez seviyorum aşığım tamam dediğin anda aslında tamam olmayacak işte bişeyler eksik kalacak ve toplumumuzu ahlak anlayışımızı biliyorsun az çok...ozaman aşık olduğun adamdanda olacaksın belki bazı şeyler ortaya çıktığında...o yüzden duygularını iyi tartıp ilerisi için dönülmez bir hataya kalkışmamalısın...son pişmanlık fayda etmes...

bizim burda şunu yap, bunu yap dememiz her ne kadar doğru olmasa da illa bir fikir belirtin diyorsan bence yapma. çünkü 15-20 yıllık evli insanlar ayrılıyorlar bunun yanında 6 yıllık ilişkinin bir nasıl deyeyim üstünlüğü olamaz ki sana böyle bir fırsat tanısın. ayrılıklar her zaman olabilir. şu anı yaşamak iyidir ancak geleceğini karalayacaksa durup bir düşünmelisin, pişman olabileceğin şeyler yapmadan bence

Bunun kararını verecek olan sensin. Yaşın küçük değil ki sana akıl verelim.. Çok saçma olur bence..

Benim takıldığım nokta şu oldu: 6 senedir çıkmışsınız, erkek arkadaşınız iyi sabretmiş doğrusu bu kadar zaman... Şimdiki erkeklerin aklı fikri cinsellik.. Yatağa nasıl atarım derdindeler... Tebrik ediyorum erk. arkadaşınızı :)

Yorumların bir kısmını okudum.Herkesin bir görüşü var ve saygılıyım. Ancak konu sahibi arkadaşım sana söyleyeceklerim şunlar:

İnsan istediği ve arzuladığı biriyle birlikte oluyorsa kötü değildir. Namus cinsellikle de olmuyor.Herkes kendi çapında birşeyler yaşıyor, kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez.Cinsellik doğru zamanda doğru insanla yaşanınca güzeldir.Ancak doğru kavramını saptamak sana ait. Evlenirsiniz ya da evlenmezsiniz bunu zaman ve duygularınız gösterir.Önemli olan yaşadığın şeyi taşıyabilecek güçte olmandır bence. 27 yaşındasın artık bekaret konularını aşmış olman lazım. Düşünmen gereken bundan sonra ki hayatın ve duyguların. Erkek kadını bekaret için sevecekse sevmesin diyenlerdenim. Duygularını tart ve eğer gerçekten istiyorsan yaşa ama sonra yaşadığının arkasında duracak güce de sahip ol.Neden yaptım diye üzülme.Çok mutlu olmanı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…