Herşey ve Zamanında Yaşanırsa Güzeldir..
nekadar deli divane aşk olsada evlenirsin 1 yıl geçer 2 yıl geçer soğursun eşinle öpüşmek sevişmek tenin tenine değsin istemezmi insan sonuçta insanalr aşık olduğu sevdiği kişiyi arzular özellikle aşk ve sevgi varsa gençsen birde eşinle romantik özel anlar geçirmek istemezmisin
sevgiliyken yapmazsın ama evlenip ilk gecenin sonraki romantik gecelerin hayalini kurar her bayan
zaten kocası psikolojik olarak bunalıma girer yaa evliyim karım var ama karımla sevişemiyorum
ona dokunamıyorum kardeş gibiyiz der
ve birsürü bu şekilde cinayet oluyor
Herşey ve Zamanında Yaşanırsa Güzeldir..
Nasıl anlasınlar seni beni, acıkmadan yiyenler.
Uyumadan önce ayaküstü terlemeden sevişenler... :)
helal olsun kuzum ayakta alkışlıyorum kısa ve öz
tık tık tık tamam bu da evlilikmi aşk tutku romantizm olmayacaksa napim öyle kocayı
ama sevişmeni öneririm o yeter zaten illaki birleşmeye gerek yok sevgiliyken bende uygun görmüyorum
konu sahibi daha hiç sevişmemiş bile 27 yaşında 15 yaşında olsa tamam öpüşmesi bile çooooooookkkkk yanlış ama yaş 27
sevişmenin tenin tene değmesinin nasıl bişi olduğunu bilmiosan evlenince ürkersin bu ne böyle dersin
zaman? kime göre neye göre?
sizin yaptığınız da farksız değil hanımefendi.. oldukça sert bir yorumla tüm cevap yazanlara gönderme yapıyorsunuz farkındaysanız..Konuya değil yorumlara takıldım resmen..
Ne zaman bu kadar alaycı, bu kadar sert olduk bız...
Konu actı dıye ıstedıgımız gıbı konusabılırmıyız yanı bu mudur?
Alay etmek, kırmak, dalga gecmek bu kadar mı zevk verıyor bızlere...
6 yıldır cıkan herkes cınsellık yasamalı mı yanı, yasamayan ınandırıcı degıl mı?
Elbette kı bunun adı zınadır ve kardesımızı duzgun bır dılle uyarabılırız...
Ne bıleyım yıtırmısız bazı seylerı bız...
Yorumum Size Değil, Konu Sahibine İdi..
Evlenmem daha 3-4 yil sonra olur herhalde, bazen kendimi kontrol edemeyecekmisim gibi hissediyorum ve korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?