Siz olsanız da olmasanız da o dövmeyi kapattiracak önünde sonunda. Karşısına çıkacak hiçbir kadın istemez diye düşünüyorum. Yaptirdigi donem bir insanin saçma sapan ne varsa yapabileceği bir yaş. Yani çok anlam yuklememek lazım..siz eğer iliskiniz ciddilesirse o dövmeyi istemeyeceginizi ama dövmeyi sildirmesinin de size bir sorumluluk yüklememesi gerektiğini belirtinMerhaba hanımlar, uzun zaman sonra konu açma ihtiyacı hissettim... Uzatmaya gerek yok, derhal konuya giriyorum.
Şimdi biri var, tam anlamıyla flört aşamasında değiliz çünkü yeni tanıştık fakat o benden etkilendiğini, hoşlandığını ve bir ilişkimiz olmasını istediğini söyledi yani niyeti bu yönde. Öyle arkadaşken aşka dönme gibi bir durum yok yani, karşı tarafın kartları gayet açık. Ben de kendisini beğeniyorum, tanımak isterim aslında ortada beni huzursuz eden bir durum var. Onun kolunda, hem de gayet görünen bir yerde eski sevgilisinin ismi yazıyor dövme olarak. Sembol, işaret falan da değil bayağı isim yazıyor yani. Şunu baştan söyleyeyim ben kimsenin geçmişini sorgulamam, yargılamam ama konu dövmeden açılınca kendisi anlattı. Ben sormadım bile, bilmiyorum oldukça dürüst birine benziyor. İşte o dövmeyi yaptırdığında yaşı çok gençmiş (22-şu an 27 yaşında) kız da onun ismini yazdırmış koluna dövme olarak, ilişki 2-2,5 yıl sürmüş... Onu zamanında çok sevmiş ama daha sonra yolları ayrılmış vs. Daha da fazla birşey söylemedi ben de sormadım. Yalnız şey dedi, eğer dövme senin için sorun olursa sildiririm ya da üzerine başka dövme yaptırıp kapattırırım benim için sorun değil, dedi. Ama ben ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum ve ne yapacağımı, ne düşüneceğimi, nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum. Evet huzursuz oldum, olurum çünkü benim için birinin adını vücuduna yazdırmak çok önemli ve cesaret isteyen bir hareket. Pekala hadi buna geçti, bitti diyelim... Adamın "sildireyim" lafına da ne diyeceğimi bilmiyorum sonuçta vücut bütünlüğü, ben karışmak istemem. Daha doğru düzgün tanımadığı bir kadın için dövmesini sildirmek ya da ne bileyim, bir şekilde yok etmek de biraz garip geldi. Kısa bir süre flört edip sonra ayrılmak istesem "ben senin için dövmemi sildim" falan der mi acaba... Öte yandan kendimde o hakkı görmüyorum, onun vücudu, koskoca adam. Ancak o dövme orada durduğu sürece ben mutlaka huzursuz olurum, gözümün önünde sonuçta. Yanlış mı düşünüyorum? Siz olsanız ne yapardınız? Yol yakınken, hisler kuvvetli değilken dönmek mi nedir acaba bunun çözümü?
Uzatıp laf kalabalığı yaptıysam kusura bakmazsınız umarım...
O dövmeyi eski kız arkadaşından ayrılıp yeni ilişkiye başlamadan sildirmeliydi. Bunun seçimini size bırakması saçma olmuş.Merhaba hanımlar, uzun zaman sonra konu açma ihtiyacı hissettim... Uzatmaya gerek yok, derhal konuya giriyorum.
Şimdi biri var, tam anlamıyla flört aşamasında değiliz çünkü yeni tanıştık fakat o benden etkilendiğini, hoşlandığını ve bir ilişkimiz olmasını istediğini söyledi yani niyeti bu yönde. Öyle arkadaşken aşka dönme gibi bir durum yok yani, karşı tarafın kartları gayet açık. Ben de kendisini beğeniyorum, tanımak isterim aslında ortada beni huzursuz eden bir durum var. Onun kolunda, hem de gayet görünen bir yerde eski sevgilisinin ismi yazıyor dövme olarak. Sembol, işaret falan da değil bayağı isim yazıyor yani. Şunu baştan söyleyeyim ben kimsenin geçmişini sorgulamam, yargılamam ama konu dövmeden açılınca kendisi anlattı. Ben sormadım bile, bilmiyorum oldukça dürüst birine benziyor. İşte o dövmeyi yaptırdığında yaşı çok gençmiş (22-şu an 27 yaşında) kız da onun ismini yazdırmış koluna dövme olarak, ilişki 2-2,5 yıl sürmüş... Onu zamanında çok sevmiş ama daha sonra yolları ayrılmış vs. Daha da fazla birşey söylemedi ben de sormadım. Yalnız şey dedi, eğer dövme senin için sorun olursa sildiririm ya da üzerine başka dövme yaptırıp kapattırırım benim için sorun değil, dedi. Ama ben ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum ve ne yapacağımı, ne düşüneceğimi, nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum. Evet huzursuz oldum, olurum çünkü benim için birinin adını vücuduna yazdırmak çok önemli ve cesaret isteyen bir hareket. Pekala hadi buna geçti, bitti diyelim... Adamın "sildireyim" lafına da ne diyeceğimi bilmiyorum sonuçta vücut bütünlüğü, ben karışmak istemem. Daha doğru düzgün tanımadığı bir kadın için dövmesini sildirmek ya da ne bileyim, bir şekilde yok etmek de biraz garip geldi. Kısa bir süre flört edip sonra ayrılmak istesem "ben senin için dövmemi sildim" falan der mi acaba... Öte yandan kendimde o hakkı görmüyorum, onun vücudu, koskoca adam. Ancak o dövme orada durduğu sürece ben mutlaka huzursuz olurum, gözümün önünde sonuçta. Yanlış mı düşünüyorum? Siz olsanız ne yapardınız? Yol yakınken, hisler kuvvetli değilken dönmek mi nedir acaba bunun çözümü?
Açıkçası kadına öyle birşey deyip demediğini bilmiyorum, bence demeyecek birisi ama belli de olmaz :)bu dövme adam için önemli olsaydı size en baştan söylerdi bunu. ama daha flört aşamasında olduğu birisine "rahatsızsan sildiririm" diyorsa umursamadığı açık. bence aynı buraya yazdığınız gibi ona da rahatsız olacağınızı ama söylerken de biraz çekindiğinizi belirtebilirsiniz. eski sevgilisine "ben senin dövme yaptırdım be kadın!" demeyen birisinin size "ben senin için dövme sildirttim be!" diyeceğini zannetmem :)
Evet bunu biliyorum, kötü birşey. O yüzden çok iyi düşünüp taşınıp mantıklıca karar verip daha sonra sildirilmeyecek birşey yaptırmak lazım.Bu arada, dövme sildirmek öyle kolay değil.1 günde 2 günde olmuyor.Aylar sürüyor.Ablam kaç seans gitti hala izi var gölgesi var.
Aslında onun bedeni, ben onun bedeni için birşey demiyorum. Ama huzursuz olmak da bende oluşan ve elimde olmayan bir durum maalesef. Bedeninde yazmaz da aklında yazar, onu kim bilebilir? Yine de rahatsız edici, hoş değil. Ne bileyim ben çok aşık olduğum adamı simgeleyen birşeyi vücuduma kazıtsam hissim olsa da olmasa da onu hatırlarım.ben koluna dövme yaptiracak kadar bir yasanmisliktan korkardim açikcasi.benim icin cesaret isteyen birsey cunku.sizin yerinizde olsam siliyimmi diye sormasini degil kendiliginden zatem sildirmesi gerektigini dusunurdum.ben cok rahatsiz olurdum.bu konularda pek medeni degilim sanirim.belki onun bedeni sonucta diye yaklasimlar da olabilir.ben kabul edemezdim..
Saçma elbette...Senın ıcın degıl de kendısı ıcın sıldırmesı lazım umudu mu var yoksa gerı mı donecek kadın ? Onu mu beklıyor? sacma.
Evet o dediğiniz daha mantıklı. Galiba ben de ciddi anlamda seviyor olsam, aşık olsam takılmazdım. Önemli olan beni seviyor olması. Gençliktir der geçerim, dert etmem. Dövmeyi görünce huzursuz oldum ama konusunu falan kendisi açtı. Yoksa ben sormam geçmiş vs. Sevdikten sonra gerisi boş ama galiba sileyim, kaplatayım vs gibi laflar ettiği için biraz garip geldi. :)Dovmeyi sildirmesin ustune dovme yaptirsin sildirmek cok uzun masrafli acili ve genelde basarisizlikla sonuclaniyor.
Ha ben cok takmazdim sanirim. Arkadasimin esinin kolunda koskocaman eski esinin adi yaziyor (ic kolunda dirsekten bilege kadar) hic umursamiyor.
Hiç bilmiyorum 2 senedir kimse oldu mu olmadı mı... Anlatır, bahseder herhalde daha sonradan. Mecburen karar sana ait diyeceğim. Zaten karar bana ait olsa bir karar veremem. :)Benim görünmeyen bir yerimde sevgilimi temsil eden sembolik bir dövmem vardı. Ayrıldığımızda sildirme işlemlerine başladım hemen. Çok da sancılı bir süreç. Aslında kalsa kimse "ne bu" demezdi ama sonuçta ben biliyordum ve rahatsızlık hissediyordum her gördüğümde.
Acaba iki senedir hayatında kimse olmamış mı? Siz ilk kişi misiniz? Bir şey ifade etmiyor da olabilir ama ben olsam rahatsız olurdum herhalde sizin gibi. "Senin bedenin sonuçta, üstünden bu kadar zaman geçmiş, karar sana ait" gibi bir şey diyebilirsiniz.
okurken tansiyonum çıktı helal olsun yaDovmeyi sildirmesin ustune dovme yaptirsin sildirmek cok uzun masrafli acili ve genelde basarisizlikla sonuclaniyor.
Ha ben cok takmazdim sanirim. Arkadasimin esinin kolunda koskocaman eski esinin adi yaziyor (ic kolunda dirsekten bilege kadar) hic umursamiyor.
Ben istemezdim eşimin kolunda eski eşinin adı olsun. Saçma benceokurken tansiyonum çıktı helal olsun ya
Demekki çok sevmiş o kişiyi evli olmamasına ragmen cesaret edip ismini yazdırmış.Ayrıldıysa şimdiye kadar üzerine başka dövme yaptırıp kapattırabilirdi.Sildirme veya kapattırma demesen o isim öyle kalacak mı yani.Biz 3 yıllık evliyiz.Ancak 2.5 yıllık evliyken yüzük parmaklarımıza isim yazdırdık eşimle.Sevgililikte yaptırmak büyük cesaret ve aşk olsa gerek.Yerinde olsam kendimi geri çekerdim.Sildirecek adam şimdiye kadar sildirirdi.Her an barışma ihtimali var bence.Merhaba hanımlar, uzun zaman sonra konu açma ihtiyacı hissettim... Uzatmaya gerek yok, derhal konuya giriyorum.
+1bu dövme adam için önemli olsaydı size en baştan söylerdi bunu. ama daha flört aşamasında olduğu birisine "rahatsızsan sildiririm" diyorsa umursamadığı açık. bence aynı buraya yazdığınız gibi ona da rahatsız olacağınızı ama söylerken de biraz çekindiğinizi belirtebilirsiniz. eski sevgilisine "ben senin dövme yaptırdım be kadın!" demeyen birisinin size "ben senin için dövme sildirttim be!" diyeceğini zannetmem :)
Benden de +1 .Ki erkekler evliyken yüzük taşımak istemezler.Artık ilgisi olmayan bir sevgilinin ismini vücuda kazımanın tek sebebi çok çok sevmektir.Siz ayrildiginiz sevgilinizin dovmesini kolunuzda tasirmiydiniz? Bence ancak hala seven biri bunu taşır.
Merhaba hanımlar, uzun zaman sonra konu açma ihtiyacı hissettim... Uzatmaya gerek yok, derhal konuya giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?