İlginç bir dövme meselesi

Benim görünmeyen bir yerimde sevgilimi temsil eden sembolik bir dövmem vardı. Ayrıldığımızda sildirme işlemlerine başladım hemen. Çok da sancılı bir süreç. Aslında kalsa kimse "ne bu" demezdi ama sonuçta ben biliyordum ve rahatsızlık hissediyordum her gördüğümde.

Acaba iki senedir hayatında kimse olmamış mı? Siz ilk kişi misiniz? Bir şey ifade etmiyor da olabilir ama ben olsam rahatsız olurdum herhalde sizin gibi. "Senin bedenin sonuçta, üstünden bu kadar zaman geçmiş, karar sana ait" gibi bir şey diyebilirsiniz.

Siz olsanız da olmasanız da o dövmeyi kapattiracak önünde sonunda. Karşısına çıkacak hiçbir kadın istemez diye düşünüyorum. Yaptirdigi donem bir insanin saçma sapan ne varsa yapabileceği bir yaş. Yani çok anlam yuklememek lazım..siz eğer iliskiniz ciddilesirse o dövmeyi istemeyeceginizi ama dövmeyi sildirmesinin de size bir sorumluluk yüklememesi gerektiğini belirtin

Sevgili isimli dövmeler bu yüzden sakıncalı. Ömür boyu taşınacak bir isim ama kendisi 2 yılda mazi olmuş. Yaptırmadan önce çok iyi düşünmek lazım. Hem bana çok arabesk geliyor nedense.

O dövmeyi eski kız arkadaşından ayrılıp yeni ilişkiye başlamadan sildirmeliydi. Bunun seçimini size bırakması saçma olmuş.

Açıkçası kadına öyle birşey deyip demediğini bilmiyorum, bence demeyecek birisi ama belli de olmaz :)

Bu arada, dövme sildirmek öyle kolay değil.1 günde 2 günde olmuyor.Aylar sürüyor.Ablam kaç seans gitti hala izi var gölgesi var.
Evet bunu biliyorum, kötü birşey. O yüzden çok iyi düşünüp taşınıp mantıklıca karar verip daha sonra sildirilmeyecek birşey yaptırmak lazım.

Aslında onun bedeni, ben onun bedeni için birşey demiyorum. Ama huzursuz olmak da bende oluşan ve elimde olmayan bir durum maalesef. Bedeninde yazmaz da aklında yazar, onu kim bilebilir? Yine de rahatsız edici, hoş değil. Ne bileyim ben çok aşık olduğum adamı simgeleyen birşeyi vücuduma kazıtsam hissim olsa da olmasa da onu hatırlarım.

Senın ıcın degıl de kendısı ıcın sıldırmesı lazım umudu mu var yoksa gerı mı donecek kadın ? Onu mu beklıyor? sacma.
Saçma elbette...

Evet o dediğiniz daha mantıklı. Galiba ben de ciddi anlamda seviyor olsam, aşık olsam takılmazdım. Önemli olan beni seviyor olması. Gençliktir der geçerim, dert etmem. Dövmeyi görünce huzursuz oldum ama konusunu falan kendisi açtı. Yoksa ben sormam geçmiş vs. Sevdikten sonra gerisi boş ama galiba sileyim, kaplatayım vs gibi laflar ettiği için biraz garip geldi. :)

Hiç bilmiyorum 2 senedir kimse oldu mu olmadı mı... Anlatır, bahseder herhalde daha sonradan. Mecburen karar sana ait diyeceğim. Zaten karar bana ait olsa bir karar veremem. :)

Son düzenleme:
Ben olsam güzel dille beni rahatsız ettiğini belirtirdim. Sonuçta siz olmasanız bile başka biri de rahatsız olacak ve silinecek sonuçta. Kendisi keşke ilişkisi bittiğinde sildirseydi. Rahatsız olduğumu belirtir sindirip sildirmek konusunu sana bırakıyorum derdim ve bakardım ne yapacağını gözlemlerdim. Bana değer veriyorsa gider sildirmek için girişimde bulunurdu

Zamana bırakılıcak bırsey bu
Dovme sildirmek yaptırmaktan daha zor
Adam kafasına gore yaptırıp sıldırmelere kalkıyor onem verıp yaptırdıgı seyı daha tsm baslamadıgı bırının lafıyla hemen sildircek olması kafama takıldı bu kadar basıt olmamalu bazı seyler ben sırf bunu dusunurdum

okurken tansiyonum çıktı helal olsun ya

Sorana ne diyor ki

Kız arkadaş babası vefat edince koluna babasının adını yazdırdı

Ona Bile sevgilin sanırlar kısmetin
Kapanır vs dediler

Bir kişi ile tanıştım kolunda değişik bir şey yazıyordu yanımızdaki diğer kadın sordu hemen kızının adıymış vs vs

Yani Ada'ma sorsak eski sevgilim mi diyecek

Değişik bir durum

dövmeyi sildirmesi özellikle sizin için değil. yaşanmış bitmiş bi olay artık belli ki etkisinde de değil.
biz bayanlar çoğu zaman bişiyi yapmak için ya üşeniriz yada ona bütçe ayırmaya kıyamayız . hehe yanlış mıyım hanımlar ?
siz şuandaa o işi ertelememesi için onundeki koşulsunuz. ne mutlu ki sorunsuz kabul etmiş. eğer sorun etseydi o zaman dert edin derdim.
ps, 22 yaş ta böyle şeyler yapması normaal

Demekki çok sevmiş o kişiyi evli olmamasına ragmen cesaret edip ismini yazdırmış.Ayrıldıysa şimdiye kadar üzerine başka dövme yaptırıp kapattırabilirdi.Sildirme veya kapattırma demesen o isim öyle kalacak mı yani.Biz 3 yıllık evliyiz.Ancak 2.5 yıllık evliyken yüzük parmaklarımıza isim yazdırdık eşimle.Sevgililikte yaptırmak büyük cesaret ve aşk olsa gerek.Yerinde olsam kendimi geri çekerdim.Sildirecek adam şimdiye kadar sildirirdi.Her an barışma ihtimali var bence.

+1

Iliskinin gidişatına göre teklif edersiniz silmesini. Şimdi erken bence

Siz ayrildiginiz sevgilinizin dovmesini kolunuzda tasirmiydiniz? Bence ancak hala seven biri bunu taşır.
Benden de +1 .Ki erkekler evliyken yüzük taşımak istemezler.Artık ilgisi olmayan bir sevgilinin ismini vücuda kazımanın tek sebebi çok çok sevmektir.

Bu forumda bazen insan olmadığımı düşünüyorum, yani o kadar enteresan alakasız düşüncelere sahip o kadar çok kişi var ki insan kendini yadırgıyor... Neyi nasıl düşünüyorsunuz, nasıl bir mantık örgüsü içerisinde yapıyorsunuz bunu anlamak çok güç...

Şunu baştan yazayım ben de, karşınıza çıkan ve ilgili olacağınız her kişinin geçmişini sorgulayıp ölçüp tartmalısınız.. Öyle ben geçmişi sorgulamam ayaklarını bi geçeceksiniz. İnsanın geçmişi geleceğinin teminatıdır, belli başlı şeyler geçmişte neyse gelecekte de o şekilde olur. Dövmeyi yaptırdığında yaşı genç değilmiş, 22 yaş gayet aklı başında bir yaş, çok da geçmemiş şu ana kadar. Bak buradan bile bir şey çıkarırsın kişi hakkında, belli ki tutkulu birisi kıza kapılmış yapmış bir aptallık... İlişkilerde kabullenici, sonuna kadar gitmeyi seven biri belli ki. Yoksa aklı başında kimse flört döneminde bedenine sevgilisinin ismini kalıcı dövme olarak yaptırmaz. Ben evli dahi olsam yaptırmam, ne gerek var... Sevgilimin veya eşimin de yaptırmasını istemem gereksiz bir şey çünkü.. Tabi bu dövme işi attığı adımları mantıklı atmadığını da gösteriyor, dün dövmeyle bugün başka bir şeyle bunun kanıtını görürsün. Neyse böyle kusurlar her insanda olabilir, dengelersin.

Takıldığın konu çok basit bir konu, sildiririm dediyse lap diye sildirecek diye bir şey yok.. Bu eski sevgilisinin anılarını artık üzerinde taşımak istemediğinin açık kanıtı ve sana yönelik bir davet. Demek ki hem artık bir şey hissetmiyor sevgilisine karşı hem de seni bir ilişkiye davet ediyor ek olarak bunu kanıtlamak için sildirebilirim diyor.. Kısaca ona takılma diyor. Sen de gidip ona takılmışsın... Biraz mantık... Hoş o dövmeyi çoktan sildirmesi gerekirdi ama neyse belli ki onun için gerçekten değerli biriymiş. Senin kendisini ikna etmeni istiyor gibi sevgi ve aşk konusunda. Ayrılınca senin için sildirdim niye desin, kendi aklı yok mu? Kendi demiş zaten istiyorsan sildiririm diye burada senin bir kabahatin yok seni suçlayacağı bir durum da yok ortada. Nereden çıkartıyorsunuz bu fikirleri? İlişkini bitirmeye niye karar verdin, bahsettiğin şeyle bunun ne alakası var? Vallahi kafam almıyor siz nasıl bir karmaşıklık içindesiniz de böyle şeyler düşünebiliyorsunuz?

Bunu benim için değil kendin için yapmalıydın diyemediniz mi

Benim esimin 9 tane dovmesi var.. sol elinde yuzuk parmaginda kral taci var bi gun onu incelerken baktim altta bi isim yaziyo... eski nisanlisiymis ama kapanmis aslinda. Ben oyle parmagini saga sola kaydirarak isikta baktigim icin farkettim.. bozuldum anladi o da cok eski bak kapattirdim dedi ama tabi uzerinden gecilmesi gerekiyodu tekrar.. hicbisi demedim sonucta kapatmak icin ugrasmis.. bi gun bi geldi o dovmenin uzerinden bidaha gecilmis sag elinin yuzuk parmaginda da benim adim yazili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…