İlginç bir dövme meselesi

Film olarak İncir recelinde mi vardi. Her sevgilisinin ismini koluna kazitan bittikten sonrada o dovmelere degisik sekiller veren.

Ben rahat bir kadin olsamsa beni " onun her sevgilisinin ismini silinmeyecegini bildigi halde en gorunen yetine kazitan beyin" igreti eder. Cocugunun ismini kazitirsin anlarim.

Sevgilisini, esinin ismini kazitanlari anlamam...

niye şimdiye kadar sildirmemiş ben direk ona takılırdım.

Bu ne biçim terbiyesiz bir üslup yahu? Cevap bile vermiyorum, seviyeye bak. KİB Mune

yeni tanışmışsınız hemen istersen sildireyim demesi çok saçma değil mi? sildirecekse sildirsin. bi kadınla tanışıp ona sormayı mı beklemiş?

çok large olmama rağmen benim bile kaldırabileceğim bişey değil. kocaman harf hadi küçük olsa yine neyse. arkadaşını tebrik ederim.

Ben senin için dövmemi sildirdim diyemez, sen kartal kuş resmini sildirtmiyosun sonuçta eski sevgilisinin adı. Zaten silinse gocunmayacağı bişey olması gerek. Hadi çok sevdiği bi sembol vardır sil demişsindir de. Ben de olsam kabul etmem üç dövmem var sevgili adı dövmesini hala anlayamadım anlayamayacağım.

Sildir de.
Hemen sildirsin. Sizin işiniz olmazsa da olmaz. Çok onemli değil.

Ayrıldıktan sonra onca zaman sildirmemesi ? Çok enteresan.. Delicesine sevmiş demek ki Eğer ciddi bir ilişki olarak görmüyorsanız karışmayın ileriyi görebileceğiniz biriyse o yola girince sildirsin ve ya kapatsın

Hanımlar cevaplarınızı okuyorum ama telefondan yazmak sıkıntı oluyor, akşam bilgisayardan girince alıntılarla konuşacağım. Yorumlarınız için teşekkürler. Okuyorum yani konu açtı kaçtı düşüncesi olmasın.

Sana bunu soyleyene kadar ayrilir ayrilmaz sildirmeliydi.

Koluna oyle sevdiginin ismini yazdirmak falan cok varoşça. Iyy ne kadar itici insan tipleri. Biraz da aptallik. Serseri gelir benim gozume boyleleri. Kesin tırsar uzak dururdum.

Siz olmasaniz da , onun kendiliğinden sildirmesi gerekirdi aslında. Yani artik sevmediği birinin ismini neden tasisin ki.

sildirmesine gerek yok bence. üzerine cover up yaptırsın. isimde değil. özel tasarım yaptırsa daha mantıklı. isminin vücudunda olup olmaması önemli değil. aklında olup olmaması önemli. aklında olsaydı bu şekilde samimiyetle gelmezdi zaten..

Uzun zaman geçti kendisiyle görüşmüyorum, ne yaptı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…