Dovmeyi sildirmesin ustune dovme yaptirsin sildirmek cok uzun masrafli acili ve genelde basarisizlikla sonuclaniyor.
Ha ben cok takmazdim sanirim. Arkadasimin esinin kolunda koskocaman eski esinin adi yaziyor (ic kolunda dirsekten bilege kadar) hic umursamiyor.
Vay çok değişikDovmeyi sildirmesin ustune dovme yaptirsin sildirmek cok uzun masrafli acili ve genelde basarisizlikla sonuclaniyor.
Ha ben cok takmazdim sanirim. Arkadasimin esinin kolunda koskocaman eski esinin adi yaziyor (ic kolunda dirsekten bilege kadar) hic umursamiyor.
Merhaba hanımlar, uzun zaman sonra konu açma ihtiyacı hissettim... Uzatmaya gerek yok, derhal konuya giriyorum.
Şimdi biri var, tam anlamıyla flört aşamasında değiliz çünkü yeni tanıştık fakat o benden etkilendiğini, hoşlandığını ve bir ilişkimiz olmasını istediğini söyledi yani niyeti bu yönde. Öyle arkadaşken aşka dönme gibi bir durum yok yani, karşı tarafın kartları gayet açık. Ben de kendisini beğeniyorum, tanımak isterim aslında ortada beni huzursuz eden bir durum var. Onun kolunda, hem de gayet görünen bir yerde eski sevgilisinin ismi yazıyor dövme olarak. Sembol, işaret falan da değil bayağı isim yazıyor yani. Şunu baştan söyleyeyim ben kimsenin geçmişini sorgulamam, yargılamam ama konu dövmeden açılınca kendisi anlattı. Ben sormadım bile, bilmiyorum oldukça dürüst birine benziyor. İşte o dövmeyi yaptırdığında yaşı çok gençmiş (22-şu an 27 yaşında) kız da onun ismini yazdırmış koluna dövme olarak, ilişki 2-2,5 yıl sürmüş... Onu zamanında çok sevmiş ama daha sonra yolları ayrılmış vs. Daha da fazla birşey söylemedi ben de sormadım. Yalnız şey dedi, eğer dövme senin için sorun olursa sildiririm ya da üzerine başka dövme yaptırıp kapattırırım benim için sorun değil, dedi. Ama ben ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum ve ne yapacağımı, ne düşüneceğimi, nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum. Evet huzursuz oldum, olurum çünkü benim için birinin adını vücuduna yazdırmak çok önemli ve cesaret isteyen bir hareket. Pekala hadi buna geçti, bitti diyelim... Adamın "sildireyim" lafına da ne diyeceğimi bilmiyorum sonuçta vücut bütünlüğü, ben karışmak istemem. Daha doğru düzgün tanımadığı bir kadın için dövmesini sildirmek ya da ne bileyim, bir şekilde yok etmek de biraz garip geldi. Kısa bir süre flört edip sonra ayrılmak istesem "ben senin için dövmemi sildim" falan der mi acaba... Öte yandan kendimde o hakkı görmüyorum, onun vücudu, koskoca adam. Ancak o dövme orada durduğu sürece ben mutlaka huzursuz olurum, gözümün önünde sonuçta. Yanlış mı düşünüyorum? Siz olsanız ne yapardınız? Yol yakınken, hisler kuvvetli değilken dönmek mi nedir acaba bunun çözümü?
Uzatıp laf kalabalığı yaptıysam kusura bakmazsınız umarım...
Benim kocamda öyle birşey olsa uyku uyuyamam yaaArkadaşınıza tebrikler, nasıl başarıyor kafasına takmamayı, bana da öğretsin
Vay çok değişiko adam neden üstüne dövme yaptırmamış ki ufak olsa gene anlarım kocaman diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?