Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendinizden ve foruma açtığınız konulardan hiç sıkılmıyor musunuz ?Biri varda bu bekar ilgisi var gibi hissediyorum bakinca gozunu kaciriyor bir iki saniye bakip. mesela ayni ortamda yalniz kalinca hemen cikiyor. Ilgisiz mi yoksa cekiniyor olabilir mi mesaj attim hizli yazdi ama mesafeli gibi sizcee?
Başlık değişik. Susar mısın?Kendinizden ve foruma açtığınız konulardan hiç sıkılmıyor musunuz ?
Hayır senden rahatsız oluyor ne ilgisiBiri varda bu bekar ilgisi var gibi hissediyorum bakinca gozunu kaciriyor bir iki saniye bakip. mesela ayni ortamda yalniz kalinca hemen cikiyor. Ilgisiz mi yoksa cekiniyor olabilir mi mesaj attim hizli yazdi ama mesafeli gibi sizcee?
Başlık değişik. Susar mısın?![]()
Gözümden kaçmışmerve Çok değişik değilmiş aslında.
9 Ekim 2024 Bdv bölümündeki konu başlığı da "Ilgisi var mi sizce" imiş.
![]()
At bana foto gelip her konunda savuncam söz.Kizlar size gorede kimse benden hoslanmiyor. Bence gayet guzelim :)
Yok sana atmam sen kirdin beni.At bana foto gelip her konunda savuncam söz.
Sarsıyoz kendine gel diyeYok sana atmam sen kirdin beni.
Odadan koşarak mı çıkıyor?Biri varda bu bekar ilgisi var gibi hissediyorum bakinca gozunu kaciriyor bir iki saniye bakip. mesela ayni ortamda yalniz kalinca hemen cikiyor. Ilgisiz mi yoksa cekiniyor olabilir mi mesaj attim hizli yazdi ama mesafeli gibi sizcee?
Sagol ozaman :)Sarsıyoz kendine gel diye![]()
Yok bacım asıl sorun, herkesin sana karşı ilgisinin olduğunu düşünmen. OkeyKizlar size gorede kimse benden hoslanmiyor. Bence gayet guzelim :)
Tamam dusunuyor olabilirim ama hicbirinin mi ilgisi yok sence?Yok bacım asıl sorun, herkesin sana karşı ilgisinin olduğunu düşünmen. Okey![]()
Yiyecek gibi mi bakıyorsunuzValla oyle. Yicem sanki![]()
Bana atar mısınYok sana atmam sen kirdin beni.