uyardığım zaman biraz düzelme göstermişti gitmek istese giderdi diye düşündüğüm için yine aynı sekilde olur mu diye düşündümOnun icin bu iliski bitmis gibi..
Bence cok fazla tepki gosterdigin icin uzerindeki baskiya dayanamamis olabilir..uyardığım zaman biraz düzelme göstermişti gitmek istese giderdi diye düşündüğüm için yine aynı sekilde olur mu diye düşündüm
İlginç bir düşünce.sanırım hayalindeki kadın değilim ama bir dönem ilgisin çektiysem şimdide çekebilirim diye istiyorum
Belli yaşın çok küçük ve tecrübesizsin.Bana zaman ver düşünmek için senden hoşlanıyorum kaybetmek istemiyorum ama mesafe problem yanımda olamıyorsun dedi bu sizce iyi mi kötü müheveslenmeli miyim ümidimi kesmeli miyim
Sen kendine değer vermezsen inan ki hiçbir insanın gözünde pul kadar kıymetin olmaz.yok aslında 26 yaşındayım son ilişkimden sonra biraz saçma davranmaya başladım biraz ve özgüvensiz haklısınız değer verecek olan kişi istemsiz merak eder ilgi gösterir bunun farkındayım da bıktım artık bi ümit diyorum hep. teşekkür ederim
zaten sürekli başka kızları takipte falan umursamadığımın farkına varması bile zor :)mesafe filan bahane.. gözü dışarıda bence onun..
hep kendimizi kandırıyoruz.. aslında seviyor ama yok şöyle oldu böyle oldu.. ilgisini çeken erkek sevmemiştir.. bi hevesmişsin onun için.. böyle kolay yazdığıma bakma ben de aynı şeyleri yaşadım.. sil at bak nasıl değerli olacaksın.. ama o zaman sen istemeyeceksin.. istesen de dönmeyeceksin.. çünkü böyle bi kaypaktan ne eş oluyor ne baba.. bdv bunun gibi adamlarla dolu..
mesafe filan bahane.. gözü dışarıda bence onun..
Kızlar gören lütfen yardım etsinhata yapmak istemiyorum tekrar dün özledim yazdı bugun aradı sıradan sekilde konustuk. belki gelirsin falan dedi gelmem ama bakarız dedim sosyal medyada fotomu begenip yorum yapmıs bende ne demek o dedi seni özledim dedi tekrar yine umursamaz cevap verdim fotosunu atmıs ne yapayım yine rol mu kesiyor bu anlamadım.
Siz sosyal medya üzerinden tanisip bu adamin yanina gidip kalmissiniz. Sizin gibi konustugu bircok kiz var ama onun istedigi reaksiyonu siz vermissiniz gidip yanina kalmissiniz. Adam bu arada diger kizlarla da konusuyor ama oltaya düsen olmadigi icin belli araliklarla size dönüs yapiyor bir nevi bosluk dolduruyor. Kendinizi yem yapmayin derim. Ne mesafelerden iliski yurutenler var bunun icin o iliskiyi istemek gerekiyor.. aklinizi celmesine müsade etmeyin, bana iyi niyetli gelmedi cocuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?