İlgisiz eşimin hayatının neresindeyim?

peki bundan sonrası için ne düşünüyorsun? bu sınavı kazanınca hayatında köklü bir değişim olacak mı?

peki bundan sonrası için ne düşünüyorsun? bu sınavı kazanınca hayatında köklü bir değişim olacak mı?

black bundan sonrası için ne düşünüyorum?
şu psikolojiyle düşünemiyorum.
aslında çok başka düşüncelerim hayallerim vardı?
ama eşimle beraber düşündüklerimdi?
şimdi ben aslında onu hayatımda istemiyorum.
seven böyle davranmaz gerçekten beni sevdiğini sanmıyorum. onun kide benimkide yılların verdiği bağımlılık.
dikkat et bağımlılık diyorum. çünkü biz 10 yıldır tanışıyoruz 4 yıldır evliyiz.
artık herkes birbirinin ne olduğunu,ne düşündüğünü,neye kızdığını çok iyi biliyo.
ben çalışıyorum iyi sayılacak bi işim var. alanımda kendimi ilerletmek için dershaneye gidiyorum.
hedeflerim,idallerim var. eşim hayatımda olmasa da ben idallerimin peşinden yine koşacağım.
hiç bir gün ona güvenerek yaşamadım. ben babaya,anneye,aileye,eşe sırtımı asla yaslamadım.
belki hayatımda köklü değişiklik olmayacak ama benim artım olacak.

Bence köklü değişiklik olacak canım, unutma :
Bu SENİN hayatın!!!
Bu hayatta kim ne yaparsa kendi için yapıyor, ya da yapmıyor...
Seçim senin.....

Son düzenleme:
Bence köklü değişiklik olacak canım, unutma :
Bu SENİN hayatın!!!
Bu hayatta kim ne yaparsa kendi için yapıyor, ya da yapmıyor...
Seçim senin.....

Ben bu yaşa kadar hep başkaları için yaşadım.
hep hırpaladım kendimi. korkuyorum hasta olmaktan,sağlığımı kaybetmekten korkuyorum.
ben geceleri ağlayarak uyumak istemiyorum.
ha eşim dövmüyor,sövmüyor ama bu yaptığı aslında psikolojik bir dayak.
beni zaten bitiriyor.
haklısın ne yaparsam kendime yapacağım.

10 yıl ne kadar uzun bir süre..ondan kopamayışını anlıyorum. ben bile bir sene birliktelikten sonra ayrıldığımda ölüyorum sandım. kaldı ki sen 4 yılını da aynı evin içinde geçirdin. o dibi tutmuş pilav tenceresine bakıp ağladığını yazdığında ben okurken ağlayacaktım. kıyamıyorsun o duyguyu çok iyi biliyorumama o sana kıyıyor..bir işin olması kendi ayakların üzerinde durman ne kadar büyük bir artı. ona minnet etmiyorsun bu seni her konuda daha güçlü yapmalı. dilerim sınavda çok başarılı olursun bir basamak daha katedersin hayatında. sonra yavaş yavaş sana zarar veren seni mutsuz eden ne varsa hepsini bir bir çıkarırsın yaşantından..

hahahahaahhh :128::119: en güzel yorum bu olmuş vallahi doğum günün kutlu olsun canım. bir arkadaş demiş ki düzenini otutursa sana hiç ihtiyacı kalmaz demiş. zaten seninle yemek temizlik ev çamaşır bulaşık ev düzeni için evlendiyse ve onlar için de evli kalıyorsa cehenemme kadar yolu var...

Evet 8 ağustos 2002 tarihinden beri beraberiz.
biz bilsen nelerle mücadele ettik anlatamam.
herşeyimizi beraber yaptık. beraber çok ağladık çok güldük.
düğünümüzü,evimizi,eşyamızı hep beraber aldık.
A4 sayfalarına olmadık kadar hesaplar yaptık. ama hiç kopmadık.

kızlar eşimden çiçek geldi şimdi.
içindeki notta;
Varmı daha ağır yük hasretini çekmek kadar,
Yaşama sebebimsin Ekmek kadar, Su kadar yazılı.
napıyım ya

içindeki notta;
napıyım ya

Çokta romantikmiş..

hem bu kadar romantik hem bukadar odun nasıl oluyorlar hiç bilmiyorum..

Sen bu kadar surata kavgaya rağmen yine Kadınlık görevlerini aksatmadığın için kocan at koşturduğunu sanıyor bence. Ona yanlış davranışlarının nelere mal olduğunu göstermelisin ki yaptığı yanlışın etkisini görsün . Erkekler maalesef çocuk gibidirler , madem yemeğe çağırdığında gelmiyor sende bir kere çağır ikilemeden otur kendin ye bir sonraki yemeğe çağırışında gelip oturacaktır.

bende bilmiyorum. offff ya nasıl bi adam bu ya.

Büyük ihtimalle bugün bazı şeyler düzelecek..Kardeşime gidicem demiştin..bence yarın git bugün ewinde ol..

Seninle konuşmak isterse konuş çünkü inat ettike hiçbişey düzelmiyor..madem şuan ayrılmayıda düşünmüyorsun başka yollar denemelisin..
Ama bundan sonra kesinlikle bu kadar üstüne düşme, annesi gibi davranma..

ben kadınlar kulubunden okadar çok şey öğrendimki..çok yazmasam bile çok okudum.kendime göre olan stratejileri(!) denedim..Bazı ewliliklerde böyle işte, herkes içinden geldiği gibi davranmak ister eşine ama anlamıyorlarsa bişekilde strateji geliştirmek lazım..

Bu arada doğum günün kutlu olsun canım inşallah herşey gönlünce olur..

Doğum günün kutlu olsun canımm.. inş. seneye bu anlattıklarını gülerek hatırlarsın inş. yeni yaşın sana mutluluk ve huzur getirsin canımm

içindeki notta;
napıyım ya

bak gördün mü çok güzel bir gelişme, harikulade :124:hemen yelkenleri suya indirme sakın, zarifçe bir teşekkür mesajı yaz: çiçeğini aldım, teşekkür ederim. hasretini çekiyorum diyor bak, sanki kendime gelmiş kadar duygulandım allahım bana da gelecek mi ha bana da gelecek mi özledimmmmmmm:84:

evet bak bugün kardeşine gitme.akşam evde ol. çiçek yollamış devamı da gelebilir. bu akşam sen bi çok güzel ol bakalım, sonra gelişmeleri bize yaz

Ben çekip gidemediysem haklısın bişeyleri halletmem lazım.
tamam eve gidicem. ama konuşma ortamı olursa içimdekileri anlatıcam.
artık sırtımda olan yüklerden kurtulmalıyım. evet annesi gibi davranmıcam.
teşekkür ederim allah hepimize huzur versin inşallah

Çiçek için teşekkür ederim. Senin yaşama sebebin olduğumu gerçekten hissetmek istiyorum.
10 yıl önce benim doğum günümde tanışmıştık. beraber nice yıllara diyebiliyormusun... yazdım.

oda Tabiki beraber nice mutlu yıllara. ben sensiz yaşayamıyorum yazmış.
inşallah sana da gelir. ama güzel güzel gelsin önce üzüp sonra gelmesin.
çok sağol ya öpüyorum seni kocaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…