Einstein'ın bi sözü var canım.
" Aptallık , sürekli aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemektir."
Oyüzden bundan sonra ikinizde davranışlarınızda değişiklikler yaparsanız eminim ki bu ilişki çok çok güzel olucaktır.
bir aileinin dağılması kadar zor bişey olamaz. Allah'ın en sevmediği helal neymiş biliyormusun. boşanmak !
sana mutlu bir aile ve güzel sağlıklı bi bebek dilerim:)
Biraz olsun kocanin akli basina geldiyse bunada cok sükür
ki akli basina gelmis gibi görüyorum ben
Adam aslinda hakli,
sizin basbasa vakit gecirmeye ihtiyaciniz var
sende demissin biyere gittigimizde hep baskalarinida götürüyoruz, bisey anlamadan dönüyoruz demissin
basbasa yapin aktivitelerinizi, siz evlisiniz ciftsiniz,
Insallah bundan sonra hersey daha güzel olur
elleme iyi olmus bikac gün burnu sürtmüs :)
yazılanları roman ookur gibi bi solukta okudum. mutlu sonla bağlanmasına da ayrıca sevindim o kadar vakit ayırıp okuduk bi de kötü bitseydi üzülürdüm(olay tatlıya bağlanmış ya ondan rahat atıyorum )
inşallah diğer problemleri de halledersiniz bu vesileyle, hazır birbirinizi dinlerken bence şu anahtar mevzusunu da araya sıkıştırabilirsin :)
defne gelişmelere çok sevindim.ben başlarda bu adamdan umudu kesmek gerektiğini düşünüyordum oysa şimdi fikirlerim değişti. bilhassa sana yazdığı nottan sonra :81: konuşmanız çok olumlu bir durum. herşey daha da iyiye gitsin dilerim.. bu arada senin konunun sadece 25. sayfası bende kesinlikle açılmıyor, ziyaretçi gibi de girdim okuyamadım. tombikkuşa cevabı için teşekkür ederim, ama onun cevabını da sayfadan göremedim, kendi profilinden okudum. ayrıca evlilik yıldönümlerini kutlarım, bir yastıkta yaşlansınlar
ve tabii sen de öyle
Arkadaşlar iş boşanma raddesine gelince hepsi melake oluyolar merak etmeyin bizzat yaşamış biri olarak
karşımda 7 kilo vermiş peşimde pervane ceketimi tutan giydiren hediyeye boğan ( hediyesi binbeşyüz liralık telefon tek taş) ağlayan zırlayan ne dersen kabul diyen ve kabul eden uygulayan bir eşim vardı(ayrılma noktasından bahs ediyorum normalde odundur ki hala odun)
Barıştık ortalık sütliman oldu adam yine içindeki canavarı saldı
yine aynı yine aynı
buraya yazdım işte bi kaç ay geçsin yine aynı olucak hevesinizi kursağınızda bırakmak istemem ama kütük tersten okununca kütük işte değişmiyolar bacım..
Defnecim bu yaşadığın sorunlara inan öyle yakınımki.. Hem odun hem ikizler burcu bi kocam var. Düşün işte ne zor durumda olduğumu. Eminim her ikizler burcu erkeği benim kocam kadar ruh hastası değildir ama iki tane kişiliği var adamın. Biri melek diğeri şeytan.. Öyle yorucuki çift karakterli biriyle yaşamak. Sen şanslısın hatta çoook şanslısınki çocuğun yok. Benim bide çocuk var. Sinir krizi geçirsemde sabır denen şeyi tüketsemde gidemiyorum, gidemiyorum... Öyle çaresiz hissediyorumki bazen kendimi inan evlendiğime bin pişman oluyorum bazen.. Sebepsiz yere küser günlerce konuşmaz.. Asla ilk adımı atmaz.. Hamilelik dönemaaaimde bikez yanımda uyumadı. Neymiş efendim rahatsız oluyomuş.. Doğumdan sonra asla yardım etmedi. Yanıma bile gelmedi. Başka odada kaldı hep.. Hastalandım küfürden beter laflar işittim.. Tek bikez destek görmedim. Çocuğum hastalandığında bile surat beş karış.. Adamın rahatı bozuluyo tabi. Beş kuruş etmez bi koca beş kuruş etmez bi baba.. Ama gidemem. Sen inan özgürsün çocuğun yok çünkü.. Şimdi güzel sözlerle tekrar kandırmış belki..Belkide sen herşeyin farkındasın. Ama inan değişmiyolar.. Ayrıl demiyorum ama lütfen KENDİNİ EZDİRME.. Kim bunlar ya.. Kendilerini ne sanıyolar.. Bende çalışan bi kadınım. Hem paramızı kazanalım hem de bu denyoların kahrını çekelim. Ne güzel iş ya.. Erkek egemen dünyada hepmi kadınlar ezilmeye mahkum.. Yoksa bizmi bu hale getiriyoruz bu koca koca adamları.. Çocuk beyinli bu erkekleri alttan almıyalım artık. Şımartmayalım arkadaşlar.. Bilmiyorum. Sorun nerde başlıyo inanın bilmiyorum.........
Yazdıklarını okuduğum zaman inan gözlerim doldu. Belki dayak yok kumar yok aldatma yok ama sessiz bi psikolojik şiddet var. Ve inan şiddetin bu türü en zor ve en çekilmez olanı. Psikolojini bozuyo insanın. Ben evlendikten sonra panikatak oldum. Gereksiz surat asmaları, çocuk gibi küsmeleri bıktırdı beni canımdan. Sürekli barışan taraf ben.. Sürekli kırdıklarını onaran taraf ben..Neden ??Yuvam yıkılmasın. Bikaç gün sonra adam oluyo melek.. Canım cicimler.. Sonra yine aynı. yoruldum bende
Şu ailesine verdiği anahtarlarıda ya ne olur iptal ettir. Çağır çilingiri değişsin kapı kilidinizi. Yaptır 2 tane bi kocana bi sana.. Bu ne ya. Ne ayıp bişey. O kaynının ne işi var siz yokken evde.. defolsun çıksın. Terbiyesiz adam. Sizin mahreminiz o ev ya. Ne dangalak bi ailesi var.. Şart koş en azından bu konuda gelmesinler siz yokken eve.. Biraz kendinizi dinleyin çıksınlar hayatınızdan. Sen bi kadınlığını yaşa.Madem ayrılmıyosun. O evin hanımı sensin. Gelip evini karıştırmalarına müsade etme canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?