Bekarliga doyamadan mi evlenmis?
Bu durumda ne hissettiğini soracaksın, sevip sevmediğini boşan demekte boşanmakta kolay bişey değil ama nereye kadar çekersin böyle bir durumu çocuğunda yokmuş kahır çekme derim...
Sizi aldattığından şüpheleniyorsanız konu burada iyice hassaslaşıyor. sudefne ilişkiniz hep mi böyleydi sonradan mı böyle oldu?ne emeklerle bir yuva kuruyorsun ve karşındaki adam neye dönüşüyor, hayret edilecek bir durum...
canım seni üzmek istemem ama kocanın elle tutulur hiçbir yanı yokbir arkadaşta yazmış sanki karı koca değil de anne oğul ilişkisi yaşıyor gibisiniz.bu adamı sen çok şımartmışsın bence çocuğunda yokken evliliğini bir gözden geçir iyi düşün taşın.kocan değişmez sanmıyorum ben böyle bir ömür yaşayabilirmiyim diye kendine sor canım
evde sorun yok ki.
ne yaparsan yap yaranamazsın.
yer içer açar bilgisayarı defne eşşek gibi koştursun.
inanın bir gün bile neden bişeye elini sürmüyosun diye tek laf demedim.
aman yorulmasın diye kendimi hep parçaladım
dün kurstan çıktım. otobüse bindim msj atmış bekle otobüsle gelemezsin diye.
sağol ben otobüsteyim.
sen rahatını bozma ben başımın çaresine bakarım yazdım.
oda eve bile gelmedi.
karı koca arasında bu nasıl bir diyalog
Ya aynı ben ve eşim gibi...
yok zaten şuan konuşmuyoruz.
beni bir yere götür desem aman trafik var çekemem der.
acil bi cenaze oldu annesindeyiz hemen ay başım çok fenayım annesi amna yat oğlum aman ne oldu benim çocuğuma.
ağrı kesici ver bilmem ne sanki komaya girdi.
ben ertsesi gün cenazeye gittim paşa gelmedi bile.
ama kendi sülalesinden biri bizi şuraya götür desin tamam abi diyip anında uçuyor.
4. yılımızdayız. ben 30 yaşındayım eşim 28 benden küçük.
sanırım o yüzden hiç bir gün onun için kıymetli olmadım.
sakın böyle düşünmeyin. ne demek o yüzden kıymetli olamadım onun için? ne münasebet! kadın her zaman kıymetlidir, her zaman baştacıdır, o sizin değerinizi bilmiyorsa onun kapasitesi o kadarmış. siz kendi değerinizin farkında olun ve ona da bunu hatırlatın. ha, hala mı anlamıyor, o zaman da ona güle güle! :113: ayrıca iki yaş hiç de önemli bir fark değil.
evde sorun yok ki.
ne yaparsan yap yaranamazsın.
yer içer açar bilgisayarı defne eşşek gibi koştursun.
inanın bir gün bile neden bişeye elini sürmüyosun diye tek laf demedim.
aman yorulmasın diye kendimi hep parçaladım
Ben, bir gün şımartılmadım.
bazı evlilikleri gördüğümde ise daha da üzülüyorum.
ha bu kıskançlık değil. ama kocası eşinin etrafında dönen yoruldun karıcım diyen.
masa kurmaya yardım eden, sehpa çıkaran baksanıza ne kadar basit ve 2 dakikalık şeylerden bahsediyorum.
bunlara özeniyorum ben. birgün olsun bugün çok güzel olmuşsun lafını duymadım ben.
yada sıkıldıysan hadi seni şuraya götüreyim demedi hiç.
tatildeysek gözümün içine bakarak yada gülerek bir resmini çekemedim. ben sarıldım o kafasını çevirdi.
face ekleyecek bir tane beraber resmimizi bulamadım 300 resim içinden.
çayı bitince orda bile bana çay getir,ekmek alsana, hadi bi su kap gel gibi tatilde bile ben koşturdum.
kahka atmayı özledim.
elele tutuşan eşlee sevgililere özenmeye başladım.
kendimi yapayanlız hissediyorum ki öyleyim. evden çıkarken yada arabadan inerken bekleyen bi elimi tutan eşim olsun isterdim.
o gider ben arkasından hep yetişmeye çalıştım.
ha bu kıskançlık değil. ama kocası eşinin etrafında dönen yoruldun karıcım diyen.
masa kurmaya yardım eden, sehpa çıkaran baksanıza ne kadar basit ve 2 dakikalık şeylerden bahsediyorum.
bunlara özeniyorum ben. birgün olsun bugün çok güzel olmuşsun lafını duymadım ben.
tatildeysek gözümün içine bakarak yada gülerek bir resmini çekemedim. ben sarıldım o kafasını çevirdi.
çayı bitince orda bile bana çay getir,ekmek alsana, hadi bi su kap gel gibi tatilde bile ben koşturdum.
kahka atmayı özledim.
kendimi yapayanlız hissediyorum ki öyleyim. evden çıkarken yada arabadan inerken bekleyen bi elimi tutan eşim olsun isterdim.
Sözde doymuştu.
biz çok kavgalar ettik bekarken 8 yıl tanışma konuşmadan sonra evlendik.
ama o tanıdığım insan bu değildi.
sıkıntılı bi tip mesela evdeyse yemekten sonra hemen uyur.
uyumazsa kahveye gider. oda olmazsa birilerini çağırır.
kahka atmayı özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?