Aldatma değil bana yaklaşmayıp. internetten saçmalıklar izliyo diye düşünüyorum.
hep böyle değildi tabi. ama biz evlendik hiç bir zaman rahat bırakmadılar.
ilk zamanlar hep kaynanamlardaydık ki hala haftanın 2-3 günü ordayız benim aileme 15 günde yada ayda bir gidilir.
ceneeleri doğumları düğünlerinde hep eşimin başı ağrır.işi çıkar dişi ağırır.
kaynanama gitmezsek arayıp haber vermemiz gerek.
eskiden o bana sorardı bekarken hep ailenlesin onlar benden önce geliyo derdi. ama bekardım.
evlendik onun ailesi benden önce gelmeye başladı.
bizim evimize alışveriş yapılacaksa ben gidicem annesi yapacaksa oğluda bende gideceğiz.
eşin orta yolu bulamamış mesafesini koyamamış anlaşılan, ben ailemden zaten uzağım, kayınvalidemlerle aynı apartmandayız en basiti şu ramazanda hep beraberiz iftarlarda ama ben dişliyimbenim özelim var işim biter bana bye bye lafımıda sakınmam ilk aylarımda kayınvalidem bişey deyince cevap vermiyodum içimde kalınca gelip eşime çatıyodum ama garibimin hiç suçu yok arada kalıyo, baktım olmayacak şimdi ne varsa içimde onu söylüyorum işimi kayınvalidemle hallediyom eşime hiç yansımıyo , onlarda bana alıştı bende ona, beklenti yok yani saygısızlıkta yok tabi....
bu akşam eşyalarımı toplamaya pazar günü evden ayrılmaya karar verdim.
nasıl olur bilmiyorum. dün gece çok ağladım, çok üzüldüm.
ama başka çıkış yolum yok. bu şekilde de mutlu değilim.
kendisine pilav yapmış. dibi tutmuş yanmış lapa olmuş oturdu açlıktan yedi onu tencereyi açınca başladım ağlamaya
canım ya kıyamam ben sana esıne bır sekılde haddını bıldırmelısın,evlılık tek tarafın mucadelelerıyle yurumez,aklını basına alması gerek,konusmaktan anlamıyor ıstersen bır surelıgıne uzklas ordan,degerını anlar kendıne cekı duzen verırse ne ala vermesede pasa keyfı bılır,olede mutsuzsun bolede mutsuzsun...
ben hep bu evden bir kere çıkarım dedim.
göz dağı vermeye gerk varmı?
zaten onun hala umrunda değilim.
oda benim gidebileceğime ihtimal vermiyor.
ona kıyamadığımı biliyo. zaten
hep buyüzden bu durumdayım.[/QU
sen esını cok sımartmıssın,bence bır kere denemelısın,belkı degerını anlar duzeltır kendını
sınırle anı kararlar verme sonra cok pısman olabılrsın,en azından bır kere dene bakalım degısen bırsey olucak mı?olmazsa ozaman ayrılırsın
ben hep bu evden bir kere çıkarım dedim.
göz dağı vermeye gerk varmı?
zaten onun hala umrunda değilim.
oda benim gidebileceğime ihtimal vermiyor.
ona kıyamadığımı biliyo. zaten
hep buyüzden bu durumdayım.[/QU
sen esını cok sımartmıssın,bence bır kere denemelısın,belkı degerını anlar duzeltır kendını
sınırle anı kararlar verme sonra cok pısman olabılrsın,en azından bır kere dene bakalım degısen bırsey olucak mı?olmazsa ozaman ayrılırsın
haklısın çok şımardı. asla beni kaybetme korkusu yaşamadı.
aklıma ne geldi. bazen anneme gidicem dediğimde git bi daha dönme derdi.
şaka sanıyodum acaba gerçekmi? yoksa benden ayrılmayı söyleyemiyor mu?
neden okadar msj tek cevap vermedi.
ben akşam ona bitti. ben artık hayatında yokum dedim.
evden gidermi acaba diye hiç düşünmedi galiba.
tamamen beklediğiniz gibi olmuş sanırım sonuçinanılmaz sabırlı bi insansınız anladığım kadarıyla, ama karşılığı yok gibi. İnsan sadece eşine değil kime veya hangi konuda olursa olsun en azından saygısından dolayı yazdığı bir mesaja bir şekilde cevap vermeli ya da aramalı ya da yüz yüze konuşmalı.eşiniz hem umursamaz hem saygısız davranmış. 4 yıllık evliliğinin biteceğini bile bile hala sesini çıkarmıyorsa kendinizi çok üzmeyin derim.
Evet sonuç beklediğim gibi. ama şimdi benim kafam allak bullak.
gitsem ailemin yanına şuan çok üzülecekler ama tabiki sahip çıkarlar.
gitmesem zaten hep aynı düzelmez bu.
ben artık bitti dedim gık demiyor. niyetini bilmiyorum.
onu üzgün görmüyorum. acaba gerçekten bitmesini istiyormu? istiyorsa onun gerekçeleri ne?
inan bu sorularla mücadele edemiyorum.
asla yönlendirmek istemem ama bence sizin ayrılma kararınız doğru.insanların bazı özellikleri zamanla törpülenip değişebilir,ama bazı özellikleri karakterinden kaynaklanır ve sabittir.anladığım kadarıyla eşinizin değişmeyecek özellikleri değişebilecek olanlardan çok daha fazla.bazı özelliklerini düzelteyim derken uzun yıllarınız geçecek ve siz bu sürece tahammül edebilecek misiniz?ama ne olursa olsun ben onsuz yaşayamam diyenlerdenseniz,ayrılmak sizi daha çok üzecekse son bir kez daha düşünün.bizler uzman değiliz,psikolog,psikiyatr,terapist hiç değiliz yanlış anlamayın ama göründüğü kadarıyla ortada sağlıksız bir ilişki var.sağlıksız bir ilişkiye devam edip sürekli kendinizi yıpratmak mı, yoksa bitirip beden ve ruh sağlığınıza tekrar kavuşmak mı istiyorsunuz ona karar vermelisiniz.ama bir yandan da eşinize gösterdiğiniz ilgiden sizin onu çok sevdiğinizi ve kaybetmek istemediğinizi de düşündüm.ayrılmak sizi daha çok yıpratacaksa lütfen iyi düşünün.duygularınızı en iyi siz ölçüp tartabilirsiniz.biz ancak dışardan yardımcı olmaya çalışıyoruz ama olay sizde bitiyor.vereceğiniz karar ne olursa olsun sizin için hayırlı olmasını diliyorum.
ona ait hiç bir şeye dokunma boş ver:)rahatına bak sen:)o evlendiğinin farkına varamamış, kendine eş değil bakıcı aldığını zannediyor. yok öyle şey:)
bence hiç düşünme gerçektende çok zor durumun çoçugunda yokmuş boşa ömrünü geçirme yazık ya..yani çoçuk olunca daha zor biraz katlanmak zorunda kalıuyosun ama şimdi sende öyle bir durum yok içtenlikle söyliyorum düzelmezzzzz..bu evlenince yüzünü göstermiş..çok üzüldüm duurumuna beninki ilgisizlikte senden klaır yanın yok ama gece sokulur o da olmazsa beninkide senin gib yani o biraz baglıyor insanı..elini kaldırp bir şey almaz hatta son zamanlarda söylemeyi bile unuttu işratetle istiyor ne istiyecekse o kadar abarttı yani..ilgi yok sevgi yok bunlar nasıl insanlar kendi elleriyle mutsuzlugu şeçiyorlar halbu ki bi yaklaşsalar neler feda edecez ama yok işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?