kıyamam ya inan çok üzüldüm.
fakat neden gidemem diyosun evet çocuğun varken daha zor belki ben anlayamayabilirim.
ama o çocuk o evde mutlumu?
yada ne biliyim eşin çocuğuna çok düşkün ama sana garezi olan bi adam mı?
ki bak çalışıyomuşsun ben en çok neyden korktum sağlığımı kaybetmekten.
ogünden beri inan hala kalbim sıkışıyo, geceleri nefes alamıyorum.
bazı arkadaşlarım soruyo bana evleniyim mi diye?
ben en baştan beri kim sorduysa asla yapma dedim.
ha ilk zamandan beri böyle sorunlarım yoktu ama gerçekten gerek yok bunları biz adam edemeyiz.
kumaşları belli neyse o. allah yardımcın olsun. sana tavsiyem 100-200 kenera gizli at paranı sakın ona muhtaç olma
eşimin maddi durumu çok iyi. Bana hayrı yok ama.Kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum defnecim. Ayrılmama nedenim tamamen çocuğum için. Onun babasız büyümesini istemiyorum. Ve bi diğer sebepte oğlumun ileriki hayatı rahat geçsin istiyorum istediği okula gitsin istiyorum. Bunuda ben tek başıma sağlıyamam. Sırf oğlumun en iyi şartlarda yaşaması için ayrılmıyorum. bi gözüm kör bi kulağım sağır yani üç maymunu oynayarak geçip gitsin bu günler istiyorum. Tamamen çocuğumun geleceğini düşünüyorum. Ayrılsam 3günde unutur beni. Oğlunada bi faydası dokunmaz. Anneciği evlendirir hemen bi başkasıyla. Bunları yazdığımda bile inanamıyorum biliyomusun ne hale gelmiş ilişkimiz. Öyle severek öyle mutlu öyle heyecanla beklemiştikki birbirimizi.. Şu geldiğimiz noktaya bak..