İlgisiz kayınaile 🙁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi eğlenelim kızlar prenses Eda’sında yaklaşmayan kayımvalide oğlunu göremiyor zor ama dimi işi ..Çünkü gidince oğlu da ilgi göremiyor o da herşeyin farkında..Biz aile olmayı seçtik seviyoruz birbirimizi bu şekilde yaklaşan kayınvalide sadece oğlundan uzaklaşıyor bunun farkında değil sizler eğer kayımvalideyseniz bu şekilde yaklaşmayın gelinlerinize uzak kalırsınız yalnızlaşırsınız

Kadın para basmiyorsa mecburen uzak kalacak 🤣 her adım para demek zor valla size yaklaşmak. Ulaşılmazsiniz 🤣

Hadi eğlenelim kızlar prenses Eda’sında yaklaşmayan kayımvalide oğlunu göremiyor zor ama dimi işi ..Çünkü gidince oğlu da ilgi göremiyor o da herşeyin farkında..Biz aile olmayı seçtik seviyoruz birbirimizi bu şekilde yaklaşan kayınvalide sadece oğlundan uzaklaşıyor bunun farkında değil sizler eğer kayımvalideyseniz bu şekilde yaklaşmayın gelinlerinize uzak kalırsınız yalnızlaşırsınız
Ailenin umurunda değilsiniz ama işte, istediğiniz kadar prensescilik oynayın. Eşiniz de sizin için ailesini görmüyorsa, müstehak yaşadığı herşey. Çok uygunsunuz birbirinize. Aşk dolu bir yuva maşallah.

Kız olur mu sehzade doğuruyorlar ya :KK53: bide illa birşey taksınlar ben bebek doğuruyorum beni altına boğsunlar kafasında.
Demek ki bu ilgili eş konu sahibine anca cam çerceve indirerek katlanabilir oda bi bakima hakli napsın sürekli dır dır dır Allah koru yarabbi
ya ben gerçekten anlayamiyorum bu hamilelik olayi neden bu kadar abartiliyor nedir yani doğuran ilk yada son kadınmısın.
hic kimsenin yapamayacagi bir seyimi basardiklarini saniyolar napiyolar bi alinlarina ben hamileyim yazmadiklari kaliyo ha.
neyse karnına kirmizi kurdale baglayan hamişlerimiz vardı bir ara 😁
bembik gelinlere hamilelikte umursanmama şoku 🤪

Ailenin umurunda değilsiniz ama işte, istediğiniz kadar prensescilik oynayın. Eşiniz de sizin için ailesini görmüyorsa, müstehak yaşadığı herşey. Çok uygunsunuz birbirinize. Aşk dolu bir yuva maşallah.
Aile arayıp yalnızlığından bahsetmeyecek o vakit ilgi bekliyorsa önce ilgilenecek

Şehir dışındalar gitmiyorum gelmiyorlar istemiyorum açıkçası hamileliği şuan için bahane editörüm zaten ona da söylüyorum aynı şehirde olsaydık ailenle boşanırdık net 🙁sürekli gidelim diyor şu ara ama oyalıyorum onu 😁sen gidebilirsin desem de yalnız gitmiyor
Ee bunu da siz yazmissiniz. Sizin ruhsal problemleriniz olabilir mi acaba? Bir insan nasil hem biryere gitmemek icin bahaneler bulur hem de ayni yerden ve kisilerden davet bekler. Bu ne perhiz ne lahana tursusu!
Ay evet ne buyuk ask. Adam itmis vurmus cam pencere inmis, bina ayaga kalkmis, sizi anneye sikayet etmis, anne zorla ara bulmus flan. Cidden ne buyuk ask mutluluk cidden :D

çok görmek istese kendiside gelir görürdu yada ilgi gosterirdi zaten gittiginizde oğlunada sizede.
kadın yalnızlıga alistik diyor agziyla siz hala oglunu goremiyor ohh ohh modundasiniz 🤪
kaynana olsam gelin benden altın istese buz gibi sogurum ceyrek olmuş 1.500

Eşimde her seferinde onun için yaptıklarımdan verdiğim emeklerden dolayı teşekkür ediyor biliyor musunuz ..

Tabi hemen kayınvalidenizi arayıp yetiştiriyordur. "Annecim ben Karanfilla'ya emeklerinden dolayı teşekkür ettim" diye. :KK70::KK70::KK70:

eşim evimizde ne yaşanırsa annesine telefonla anlatıyor şehir dışındalar sonra da gelip bana anlattıklarını annesinin yorumlarını bana anlatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X