- 9 Haziran 2021
- 467
- -439
- 18
- Konu Sahibi karanfilla
Ay bu benim konular ne kadar ilgi çekici
benim derdim oraya gitmek değil ki kadının iki yüzlü olması oğluna farklı oynaması

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen onu annen gibi görmüyorsan o da seni kızı gibi görmez.ayrıca kızı gibi görmek zorunda da değil.saygılı olması yeterliBeni de kızı gibi görüp gelin diyebilir beni yabancı görüyorlar eşime farklı iki yüzlü kadın
Gelmiyorsunuz diye eşini aramış. Gelini arayıp e be güzel kuzum, oğlumun bu dünyadaki şansı, kutsal bebemizin anası, ceylan gözlüm. Gözümüz yollarda, gurbeti mesken mi tuttun nazlı ceylanım di gel gayri demesi gerekiyorsen de bir karar ve bir kadın gelmiyorsunuz diye söyleniyor diyorsun bir kadın beni davet etmiyor diye kızıyorsun.hangisi doğru?![]()
Merhaba hanımlar Sizler de bu tarz sıkıntılar yaşadınız mı Hamileyim eşimle çok iyiyiz şükür ama annesi uzaktalar 2 ayda bi arar aradığında sürekli ekonominin kötülüğünden hayat pahalılığından bahseder ki onlardan beklentim asla yok hamileliğimle ilgili yüzeysel geçiştirir..Eşime karşı beni çok önemsiyormuş gibi sorular sorar ondan bilgi almaya çalışır onu davet eder gelin diye ama beni aradığında davet kesinlikle etmez bi yabancı gibi konuşmalar ekonomi hayat pahalılığı biz yalnızlığa alıştık gibi laf sokucu iğneleyici konuşmalarla telefonu kapatır ama asla duasını da eksik etmez eşime karşı çok farklı ilgiliymiş gibi eşimde bu duruma şaşırmaya başladı sitemlerini anneme ilet diyorkadına beni neden davet etmiyorsunuz gel demiyorsunuz diye ben sormalıymışım annesinin kızı gibiymişim güya
hamileyim 25.haftadayım eşim beni o onların olduğu şehire götürmek istiyor gel gidelim diye ben gitmek istemiyorum tabi çünkü davet edilmiyorum onlar yüzünden çok problem yaşadık daha önce bu duruma çok üzülüyor bi kızımız olucak inşallah o çok mutlu ama ben o aileyle bi araya gelmek istemiyorum..Tek gidebilirsin dediğimde de yalnız nasıl gideyim kafasında..Ben ne yapmalıyım bilemiyorum ilk torunu olacak insanların ama sıfır heyecan sürekli hastalıklarından ekonomiden bahseden bi kayınvalide eşimde sen ona bir ilgili ol ben sana 100 ilgili olurum kafasında bildiğiniz yalvarıyor...kayınvalide sürekli acındırma manipülasyon madem öyle yalnızlık çekiyordun( eşi var )niye evlendirdin oğlunu be kadın ?
E oğlu senin sözünden çıkmıyor ya güya. Sen istemediğiniz için gitmiyor ailesinin yanına. Eşin herşeyin farkında falan. Daha ne?Ay bu benim konular ne kadar ilgi çekicibenim derdim oraya gitmek değil ki kadının iki yüzlü olması oğluna farklı oynaması
Beni mümkünse aramasınlar diyorum ne ilgisi aradıklarında paradan ekonomiden bahseden bi kayınvalide istemiyorum ben eşimle gayet huzur dolu bi yuvanın içindeyim umarım buradaki arkadaşlar da evinde mutlu ve huzurlu olur![]()
O annesinin rahatsız olduğunun farkında asosyal kaldığından bahsediyor sen ilgili ol ara konuş sohpet et annemle dedi baskıyla değil rica etti ama sohpet edebileceğim bi kadın değil ..Eşin neden sana sen aileme bir iyi ol ben sana on olurum diyor yazdın o zaman?
Annemle konuş kendini anlat diyor, dedin.
Yorumlar eski konulara gelince, eşini sözünden çıkmayan birine dönüştürdün.
Kendin inanıyor musun yazdıklarına ?
Gitmek isteyen gidebilir gitmiyorsa bi insan kendini sorgulamalı !E oğlu senin sözünden çıkmıyor ya güya. Sen istemediğiniz için gitmiyor ailesinin yanına. Eşin herşeyin farkında falan. Daha ne?
sohpet değil sohbet .neyse kadın yalnızlığı seviyordur 40 yıldır oğluyla yaşamış e yeter.kadını bir unutsan sen de o da rahat edeceksinizO annesinin rahatsız olduğunun farkında asosyal kaldığından bahsediyor sen ilgili ol ara konuş sohpet et annemle dedi baskıyla değil rica etti ama sohpet edebileceğim bi kadın değil ..
Ama o konuda teşekkür etmekte haklı adam hamile karısını itip kakmış cam çerçeve yerlere inmiş annesine sikayet etmiş yetmemiş bebeği aldırmak istemiş siz hala kemalim yapmaz mantigindasiniz sizin gibisini tabiki zor bulurEşimde her seferinde onun için yaptıklarımdan verdiğim emeklerden dolayı teşekkür ediyor biliyor musunuz ..
yani eşimi ben yönetiyorumm gitmek bile istemiyor mu diyorsunuz?evladınız olacak büyük sözler etmeyinnn derimmm.yarın sizi de istemeyince birileri şaşırmayınnnGitmek isteyen gidebilir gitmiyorsa bi insan kendini sorgulamalı !
Daha Şubat Ayında eşim herşeyi ailesine anlatıyor, sürekli telefonda konuşuyor diye dert yammışsın yahu.O annesinin rahatsız olduğunun farkında asosyal kaldığından bahsediyor sen ilgili ol ara konuş sohpet et annemle dedi baskıyla değil rica etti ama sohpet edebileceğim bi kadın değil ..
sohpet değil sohbet .neyse kadın yalnızlığı seviyordur 40 yıldır oğluyla yaşamış e yeter.kadını bir unutsan sen de o da rahat edeceksiniz
Senden ilgi beklemiyor oğlundan bekliyor. Sizlik birsey yok ortada. Sizi niye pohpohlasin kiAile arayıp yalnızlığından bahsetmeyecek o vakit ilgi bekliyorsa önce ilgilenecek
şu premses gelin konularını okudukça iyi ki oğlum olmamış der oldumSenden ilgi beklemiyor oğlundan bekliyor. Sizlik birsey yok ortada. Sizi niye pohpohlasin ki