İlgisiz kayınaile 🙁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başlığa yorumum kayinvalide sizle ilgilenmek zorunda değil. Sizi sürekli aramak sormak zorunda değil. Cok beklentiniz var ve yorucu birisiniz.
Bende kayınvalideyle ilgilenmek zorunda değilim hiç bir sosyal çevresi komşusu olmayan akşama kadar kocasıyla evde oturan kadının benimle edebileceği tek sohpet ekonomi olmamalı diye düşünüyorum..Biz de yalnızlığa alıştık gibi imalarını dinlemek zorunda da değilim onlardan hiç bişwy beklemiyorum inşallah sonsuza dek benden uzak dururlar 🙏

Bende kayınvalideyle ilgilenmek zorunda değilim hiç bir sosyal çevresi komşusu olmayan akşama kadar kocasıyla evde oturan kadının benimle edebileceği tek sohpet ekonomi olmamalı diye düşünüyorum..Biz de yalnızlığa alıştık gibi imalarını dinlemek zorunda da değilim onlardan hiç bişwy beklemiyorum inşallah sonsuza dek benden uzak dururlar 🙏
çok aminnnnnn :anneadayı:

ne duymak istiyosunuz kadindan ?

Sizde ilgilenmeyin. Muhabbeti sarmiyorsa he he der geçersiniz olur biter. Biz sanki bayiliyormuyuz kayinvalide muhabbetine. Eşimiz için konuşuyoruz he deyip geçiyoruz sohbetlerde. Onun sohbet algısı odur değiştiremezsin ama uyum sağlar geçersin. Kafaya takacak birsey yok ama siz baya baya kafaya takıp birde esinize surekli boğacak düzeyde şikayet ediyorsunuz.

Bizi terk edip gitti diye ağlarsınız sonra da
Yoo niye aglayim. Benim bedenimin parçası degilki o bir birey yetişkin olacak ve hayatını kurup yaşayacak. Ben emekli olunca planım yaşadığım yeri terk edip eşimle karavanla yaşayıp her yeri gezmek. Planımda torun bakmak bile yok. Ben insanın özgür olduğuna inanıyorum. Öylede olmalı.

Hamileligin neyini soracaklar ki? Bebek nasıl sen nasılsın o kadar işte. Birde uslubunuz gerçekten cok kotu kudursun vs ne demek? Kudurmasini beklediginiz insanim neden sizinle ilgilenmesini bekliyorsunuz? Ayrica normal insanlar çocuklarını görmek ister. Sizi sevse sohbet arasinda sizide davet eder ama demekki sevmemiş, belli ki sizde kayinvalidenizi sevmiyorsunuz aramiyorsunuz neden davet bekliyorsunuz? Ogluyla telefonda konusurken sizi kotulemesini mi beklediniz? Kadin sizi sevmemis olabilir ama en azindan oglunu doldurmuyor(sizinde kayinvalidenizi aradiginiz yok) ve size saygi duyuyor. Bence sizde bu mesafeli iliskiye saygi duyun
Beni sevmeyebilir tabi ki ben de kendilerini sevmiyorum!!Onlardan davet beklemiyorum gitmekte istemiyorum gebeyim uzun yol çekemem oğluna birlikte gelin neden gelmiyorsunuz sitemini bana da yapabilir çok iyi niyetliyse bence usta oyuncu ..Oğlunu dolduramaz bu anlamda çekinir biliyorum ben onun adına üzülüyorum açıkçası bu şekilde oğlundan uzaklaşıyor bana ekonomiden paradan bahsetme bebeğin sağlığından kaç haftalık olduğundan sağlık durumumla ilgi bilgi al çok merak ediyorsan arayıp hastalıklarını dinlemek zorunda değilim hastalıkta diş tedavisi hepsi acındırmak en iyisi dediğiniz gibi mesafe

Yoo niye aglayim. Benim bedenimin parçası degilki o bir birey yetişkin olacak ve hayatını kurup yaşayacak. Ben emekli olunca planım yaşadığım yeri terk edip eşimle karavanla yaşayıp her yeri gezmek. Planımda torun bakmak bile yok. Ben insanın özgür olduğuna inanıyorum. Öylede olmalı.
Benim kayınvalide ağlıyorda lütfen kendinizi her kayınvalideyle kıyaslamayın

Beni sevmeyebilir tabi ki ben de kendilerini sevmiyorum!!Onlardan davet beklemiyorum gitmekte istemiyorum gebeyim uzun yol çekemem oğluna birlikte gelin neden gelmiyorsunuz sitemini bana da yapabilir çok iyi niyetliyse bence usta oyuncu ..Oğlunu dolduramaz bu anlamda çekinir biliyorum ben onun adına üzülüyorum açıkçası bu şekilde oğlundan uzaklaşıyor bana ekonomiden paradan bahsetme bebeğin sağlığından kaç haftalık olduğundan sağlık durumumla ilgi bilgi al çok merak ediyorsan arayıp hastalıklarını dinlemek zorunda değilim hastalıkta diş tedavisi hepsi acındırmak en iyisi dediğiniz gibi mesafe
hamilelik hastalık değildir nesini soracak ki?bana kimse sormadı valla.ama yaşlı insanlar hastalıklarından bahsederler çünkü acı çekiyorlar kolay değil.ben akrabam bile olmasa dinlerim ne olacak ki.siz her şeyden mutsuz olacak pay buluyorsunuz hayat böyle zor geçer

Karanfilla senin işinde zor, kocan evinizdeki her ama her detayi senin o oğlunu göremez dediğin anasına anlatıyor.
Sende hayal dünyanda farklı bir koca yaratmış onunla eğleniyorsun.
Allah şifa versin. 🤗
Anlattığı genel durumlar bu konuda onu uyardım yaklaşık 9 aydır oğlunu görmüyor eşim gitmiyor keyfi yani

beni neden davet etmiyorsunuz gel demiyorsunuz diye ben sormalıymışım annesinin kızı gibiymişim güya 😟hamileyim 25.haftadayım eşim beni o onların olduğu şehire götürmek istiyor gel gidelim diye ben gitmek istemiyorum tabi çünkü davet edilmiyorum
siz söylediklerinizle celişiyorsunuz.
Hem cagirmiyorlar ilgilenmiyorlar diye sitem edip aman benden uzak dursunlar diyorsunuz.
İyimisiniz bence bi destek almalisiniz az şeyde yaşamamişsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X