İlgisiz kayınaile 🙁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda çoğu kişinin yaşamadığı kadar güzel bi evliliğin var eşimle birbirimizi seviyoruz o hatalarından çoktan ders aldı ayrıca şiddet görmedim sıkıntılar yaşadık geçti gitti şuanda fazlasıyla toparlamaya çalışan bi eşim var konuyu farklı yerlere saptırıp geçmişte yaşamayın bence
Birçok kişinin yaşayamadığı demek. :KK70:

Burda çoğu kişinin yaşamadığı kadar güzel bi evliliğin var eşimle birbirimizi seviyoruz o hatalarından çoktan ders aldı ayrıca şiddet görmedim sıkıntılar yaşadık geçti gitti şuanda fazlasıyla toparlamaya çalışan bi eşim var konuyu farklı yerlere saptırıp geçmişte yaşamayın bence

Doğrudur 🙄 sizin güzel anlayışınızla bizim güzel evlilik anlayışımız farklı olduğundan olabilir 🤣

Allah mutluluğunuzu daim etsin tü tü tü. Aman ağzınızdan çıkan laflara dikkat edin cam balkonlar vs çok pahalanmış almış başını gitmiş

Kimseden beklentim yok gelinle telefonda gebelik hakkında konuşulması gerekirken ekonomi konuşan bi kayınvalide ah savunan üyeler fazlasıyla komiksiniz eşimde farkında siz hala kayınvalideyi savunun 😂
Ne konussun kadın gebelikle ilgili? Nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik der geçer. Hayır başka şeyler söyleyip fikir verse, kayinvalide bana karışıp, akıl veriyor diyecek potansiyeldesiniz.

Eşimin ailesinin yanına gitmiyorum, çünkü benimle ekonomi konuşuyor, asıl komik olan bu bence.

Eşiniz de bu saçma sebeplerle onunla gitmek istemeyisinize hak veriyorsa , iyi oluyor ona da.

Evet aralik ve şubat baya eskiymiş ;) neyse gene evliliğimin güzel olmadığı anlasıldığına göre gidebilirim :27:

Valla burda aklı başında üyeleri tenzih ediyorum ama gerçekten aklı başında mantıklı yorum yapabilen insan sayısı sınırlı umarım gebeliğinizde benim koca gibi ilgilidir kocanız 😂😂
Kocamız biraz sarssa, sallasa şöyle bizi aklımız başımıza gelecek de, nasip bu işler...

Evet buradaki konuları okuyorum ve İnanın şükrediyorum 🙏

Hayır şimdi bir de çocuk doguracaksiniz bence o aile dünyayı önünüze sermeli. Düğün borcunuzu bitirince bence onu da yaparlar. Umutsuz olmayın. 1 değil 100 çeyrek beklemek sizin hakkınız. İnsan pahaliliktan hiç şikayet eder mi ya ayıp yaptıkları.

Valla burda aklı başında üyeleri tenzih ediyorum ama gerçekten aklı başında mantıklı yorum yapabilen insan sayısı sınırlı umarım gebeliğinizde benim koca gibi ilgilidir kocanız 😂😂
Beni İttirip, oraya buraya sehpa fırlatmadı, çocuğu aldır diyecek kadar haddini aşmadı. Normal bir insan evladıdır kendisi. Anlayacağınızı pek sanmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X