- 29 Mayıs 2021
- 14.287
- 93.008
- 548
- 36
- Konu Sahibi karanfilla
Dimi...Anlayamazsınız... O sinirlenince kırdığı camı çerçeveyi.....
Hep aşktan, sevgiden.
Biz ne anlarız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi...Anlayamazsınız... O sinirlenince kırdığı camı çerçeveyi.....
Sehpa mıBeni İttirip, oraya buraya sehpa fırlatmadı, çocuğu aldır diyecek kadar haddini aşmadı. Normal bir insan evladıdır kendisi. Anlayacağınızı pek sanmıyorum.
Yazın çok keyiflendirdiniz beni gerçekten evet prenses edasında yaklaşan bi eşim var ayni ilgiyi kayınaileden de bekliyorum var mı![]()
gebeliginizin neyini konuşsunlar anlamadim ki, embriyodan fetüse nasil evrildigini mi sorsun kadin.Kimseden beklentim yok gelinle telefonda gebelik hakkında konuşulması gerekirken ekonomi konuşan bi kayınvalide ah savunan üyeler fazlasıyla komiksiniz eşimde farkında siz hala kayınvalideyi savunun![]()
Sehpa yoktuŞaka gibisinin yeterli ilgiyi göreyeme
Sehpa mıekleyin başka var mı yahu
Sehpa fırlatmamíş balkon canımı kırmış sadece. Pardon kocanızin günahını almışım.Şaka gibisinin yeterli ilgiyi göreyeme
Bizimkilerde koca mı ayol cam pencere yerinde duruyor sessiz sedasız hayat yaşıyoruzDimi...
Hep aşktan, sevgiden.
Biz ne anlarız.
kayınvalideye o kadar üzüldüm kiKimseden beklentim yok gelinle telefonda gebelik hakkında konuşulması gerekirken ekonomi konuşan bi kayınvalide ah savunan üyeler fazlasıyla komiksiniz eşimde farkında siz hala kayınvalideyi savunun![]()
İngiltere kraliyet ailesine gelin gitmiş edasına burunmussunuzYazın çok keyiflendirdiniz beni gerçekten evet prenses edasında yaklaşan bi eşim var ayni ilgiyi kayınaileden de bekliyorum var mı![]()
Şaka gibisinin yeterli ilgiyi göreyeme
Kız olur mu sehzade doğuruyorlar yagebeliginizin neyini konuşsunlar anlamadim ki, embriyodan fetüse nasil evrildigini mi sorsun kadin.
sadece hamilesiniz gayet olağan bir süreç doğal bir olay yani insanlari bi rahat birakin.
Koca dediğin, hamile karısını ititirp balkon camını kıracak, aldır o çocuğu diyecek.Bizimkilerde koca mı ayol cam pencere yerinde duruyor sessiz sedasız hayat yaşıyoruz![]()
Geçmişte ne yaşadınız bilmiyorum ama inanın insanlar hayatlarının çeşitli dönemlerinde bazı olumsuzluklar haksızlıklar yasar ama bunu bütün bı hayatina yaymaz yani bu onlardan çok size zarar evet bir ikincisi hamilelik başlı başına insanın hormonlarini alt üst ediyor birazda ona bağlıyorum takılmayın bu kadar bebek olduktan sonra herşeyin aslında olması gerektiği gibi olacağını goruceksiniz içinizi ferah tutun .Merhaba hanımlar Sizler de bu tarz sıkıntılar yaşadınız mı Hamileyim eşimle çok iyiyiz şükür ama annesi uzaktalar 2 ayda bi arar aradığında sürekli ekonominin kötülüğünden hayat pahalılığından bahseder ki onlardan beklentim asla yok hamileliğimle ilgili yüzeysel geçiştirir..Eşime karşı beni çok önemsiyormuş gibi sorular sorar ondan bilgi almaya çalışır onu davet eder gelin diye ama beni aradığında davet kesinlikle etmez bi yabancı gibi konuşmalar ekonomi hayat pahalılığı biz yalnızlığa alıştık gibi laf sokucu iğneleyici konuşmalarla telefonu kapatır ama asla duasını da eksik etmez eşime karşı çok farklı ilgiliymiş gibi eşimde bu duruma şaşırmaya başladı sitemlerini anneme ilet diyorkadına beni neden davet etmiyorsunuz gel demiyorsunuz diye ben sormalıymışım annesinin kızı gibiymişim güya
hamileyim 25.haftadayım eşim beni o onların olduğu şehire götürmek istiyor gel gidelim diye ben gitmek istemiyorum tabi çünkü davet edilmiyorum onlar yüzünden çok problem yaşadık daha önce bu duruma çok üzülüyor bi kızımız olucak inşallah o çok mutlu ama ben o aileyle bi araya gelmek istemiyorum..Tek gidebilirsin dediğimde de yalnız nasıl gideyim kafasında..Ben ne yapmalıyım bilemiyorum ilk torunu olacak insanların ama sıfır heyecan sürekli hastalıklarından ekonomiden bahseden bi kayınvalide eşimde sen ona bir ilgili ol ben sana 100 ilgili olurum kafasında bildiğiniz yalvarıyor...kayınvalide sürekli acındırma manipülasyon madem öyle yalnızlık çekiyordun( eşi var )niye evlendirdin oğlunu be kadın ?
peki olurrrrHadi eğlenelim kızlar prenses Eda’sında yaklaşmayan kayımvalide oğlunu göremiyor zor ama dimi işi ..Çünkü gidince oğlu da ilgi göremiyor o da herşeyin farkında..Biz aile olmayı seçtik seviyoruz birbirimizi bu şekilde yaklaşan kayınvalide sadece oğlundan uzaklaşıyor bunun farkında değil sizler eğer kayımvalideyseniz bu şekilde yaklaşmayın gelinlerinize uzak kalırsınız yalnızlaşırsınız
Hadi eğlenelim kızlar prenses Eda’sında yaklaşmayan kayımvalide oğlunu göremiyor zor ama dimi işi ..Çünkü gidince oğlu da ilgi göremiyor o da herşeyin farkında..Biz aile olmayı seçtik seviyoruz birbirimizi bu şekilde yaklaşan kayınvalide sadece oğlundan uzaklaşıyor bunun farkında değil sizler eğer kayımvalideyseniz bu şekilde yaklaşmayın gelinlerinize uzak kalırsınız yalnızlaşırsınız
Onla da evlenin o zaman, ne diyeyim.Yazın çok keyiflendirdiniz beni gerçekten evet prenses edasında yaklaşan bi eşim var ayni ilgiyi kayınaileden de bekliyorum var mı![]()
YETMEZZZZZZZZZAblacım 30 yaşında kadınsın, çocuk musun ki kv, anne, baba seni oynatsın gönlünü eğlesin? O dediğin şeyler 20 yıl öncede kaldıArtık yetişkin bir insansın, bebek değilsin madem ilgiyi kocan veriyor tamamdır sen daha ne istiyorsun bu kvden kpden? Adamalar zaten kazık kadar 30-40lık çiftin düğün parasını ödüyor ne yapsınlar daha canlarını mı versinler?
Eşim fazla ilgili hatta abarttı boyutta henüz doğmasa da biz bebeğimizi heyecanla bekliyoruzSize çok üzüldüm. Eşinizden göremediğiniz ilgiyi kayınailenizden mi bekliyorsunuz? Eşim cam çerçeve indirecek bebeğimizi istemeyecek, ben bu konuları affedip ailesine kafayı takmazdım. Dişiniz eşinize geçmiyor ailesine dalıyorsunuz.