- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.594
- 248
- Konu Sahibi karanfilla
Ya bazı insanlara rahat batıyo cidden. Yok kaynanam beni aramıyo yok çağırmıyo bilmem ne. Bırak çağırmasın aramasın ya. Arasa,çağırsa bu seferde zırt pırt çağırıyolar rahatım kalmadı dersin.İsminiz tanıdık geldiği için bi bakındım da, doğru hatırlamışım:
Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !
Merhaba buraya genellikle hamilelikle ilgili konu açtım biz severek 1 yıl önce evlendik toplamda 3 yıllık bi ilişki eşimle genel olarak mutluyduk.. onun ailesi ile ilgili problemlerim oldu ilgisizlerdi bizim tek tartışma sebebimiz onlardı nerdeyse ..Hamilelik sürecinde şimdiye kadar sorunsuz...www.kadinlarkulubu.com
Laf sokup iğnelediğiniz insanlardan ağzınızla altın isteyip, eşinizin evde olan biteni ailesine anlatmasına rağmen hala onlardan ilgi bekleyen birisiniz.
Eşiniz karnınızdaki çocuğu aldır nefret ediyorum ondan, boşanacağız falan demişti çıldırıp. Hatta şiddet uygulamıştı.
Sizce ortada daha büyük sorunlar yok mu?
Eşinizde çok majör sorunlar var evet ama siz de bence çok geçinmesi kolay biri değilsiniz. Hep bir beklenti hali var. Hiç özeleştiri yaptınız mı?
Ayrıca eşin zaten eyvallahsız,evliliğin pamuk ipliğine bağlı suyu bulandırıp neden kendi kendine olay yaratıyosun ki?