İlgisiz kayınaile 🙁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay 20 sayfa okumakla zor biter, tenefüslerde bakabiliyorum. Belli ki konu sahibinin içinden geçmişler. Atlaya zıplaya bakayım bari 🤣 şımarık insan da zor be ya ne yapsan beğendiremiyorsun. Arasan dert aramasan dert. Kadın evladıyla konuşmayı seviyor demek ki. Gerçi bu her gün aranıp bebek kaç defa tekmeledi diye sorulsa onu da beğenmez. Memnuniyetsiz insanla uğraşmak çok zor.
Ciks,tek heybe dolusu altinla gelecek kadin,girmeden esikten donecek😯
Eski konusunda yazmis,kadin ilgileniyormus,"niye soruyor,ona ne".Kadin diyormus oglum esine yemek yaptin mi.Ona ne ister yapar ister yapmaz demis konu sahibi.Yok yok,birine beddua edeceksen kopyasini dile yeter:/

Hadi eğlenelim kızlar prenses Eda’sında yaklaşmayan kayımvalide oğlunu göremiyor zor ama dimi işi ..Çünkü gidince oğlu da ilgi göremiyor o da herşeyin farkında..Biz aile olmayı seçtik seviyoruz birbirimizi bu şekilde yaklaşan kayınvalide sadece oğlundan uzaklaşıyor bunun farkında değil sizler eğer kayımvalideyseniz bu şekilde yaklaşmayın gelinlerinize uzak kalırsınız yalnızlaşırsınız
Yoo kadin asil ogluna aciyordur,boyle k.a.z. kafali birini sectigi icin,baksaniza telefonda saatlerce konusuyorlarmis,sanirim teselli ediyor oglunu :anne:
Telefonu kapatinca da cay icerken,e napayim oglum kendin ettin kendin buldun,benlik bir sey yok,zamaninda dusunecektin diyordur :KK69:

Merhaba hanımlar Sizler de bu tarz sıkıntılar yaşadınız mı Hamileyim eşimle çok iyiyiz şükür ama annesi uzaktalar 2 ayda bi arar aradığında sürekli ekonominin kötülüğünden hayat pahalılığından bahseder ki onlardan beklentim asla yok hamileliğimle ilgili yüzeysel geçiştirir..Eşime karşı beni çok önemsiyormuş gibi sorular sorar ondan bilgi almaya çalışır onu davet eder gelin diye ama beni aradığında davet kesinlikle etmez bi yabancı gibi konuşmalar ekonomi hayat pahalılığı biz yalnızlığa alıştık gibi laf sokucu iğneleyici konuşmalarla telefonu kapatır ama asla duasını da eksik etmez eşime karşı çok farklı ilgiliymiş gibi eşimde bu duruma şaşırmaya başladı sitemlerini anneme ilet diyor 🙁kadına beni neden davet etmiyorsunuz gel demiyorsunuz diye ben sormalıymışım annesinin kızı gibiymişim güya 😟hamileyim 25.haftadayım eşim beni o onların olduğu şehire götürmek istiyor gel gidelim diye ben gitmek istemiyorum tabi çünkü davet edilmiyorum onlar yüzünden çok problem yaşadık daha önce bu duruma çok üzülüyor bi kızımız olucak inşallah o çok mutlu ama ben o aileyle bi araya gelmek istemiyorum..Tek gidebilirsin dediğimde de yalnız nasıl gideyim kafasında..Ben ne yapmalıyım bilemiyorum ilk torunu olacak insanların ama sıfır heyecan sürekli hastalıklarından ekonomiden bahseden bi kayınvalide eşimde sen ona bir ilgili ol ben sana 100 ilgili olurum kafasında bildiğiniz yalvarıyor...kayınvalide sürekli acındırma manipülasyon madem öyle yalnızlık çekiyordun( eşi var )niye evlendirdin oğlunu be kadın ?
Yas kac acaba?Herhalde insanlar 20 lerde kvdeyi takıyor bukadar?Ben 26 evlendiiğimden kvdemi hic sorgulamddım bukadar.
Sizde salın ,kvde niye konusuluyor zaten esler arasında hic anlamıyorum.
Benim esim haftada birkac kez arar kızla görüntülü konusturur.İsim yoksa slm veririm.İsim varsa ,canım istemiyrsa mutfakta is yapıyor der esim gecer.
Her aradıgında ben niye konusayım yani annesiyle.

Kimseden beklentim yok gelinle telefonda gebelik hakkında konuşulması gerekirken ekonomi konuşan bi kayınvalide ah savunan üyeler fazlasıyla komiksiniz eşimde farkında siz hala kayınvalideyi savunun 😂
Ne konuşacak kayınvalide gebelikle ilgili ya? Dükkanı kapatalı seneler olmuş, ne ayrıntılı usg yaptırmıştır ne de şeker yüklemesi. Nasılsın diye sorar geçer. Ülkenin genel gündemi ekonomi. Öğretmenler odasından, toplu taşımaya kadar herkes bunlardan bahsediyor. Kainatın ilk bebeğini siz doğurmuyorsunuz sonuçta, kadınlar için normal bir olay. 🤦🏻‍♀️

Dünya da durdurulamaz bir nüfus artışı varken bazı hamile kadınların bu prenses halleri düşündürücü.
Bir önce ki konunuz da yazmışsınız. Kadın tebrik etmiş, ne yapabiliriz, ne istersiniz diye sormuş.
Bando takımı eşliğinde kapınıza gelmesini, havai fişek patlatıp gökyüzüne "gelinim hamile" falan mı yazdırması lazımdı?
Bu gereksiz beklentileriniz önce size sonra da tüm ilişkilerinize zarar verir.
Çok samimiyetle söylüyorum bunu çözmenin üstüne gidin.
Bir süre sonra eşinizden daha büyük tepkiler görebilirsiniz.
Dünya sizin etrafınızda dönmüyor çünkü.
Her biriniz şu yeryüzünde bir nokta kadarız.

Saçma bence beklentiye cok girmişimiz. Bosverin godin esinizle bisey olmaz beklentiyi dusurün. Kendi hayatiniza bakın

Bizim ailede gelinlerle çok ilgilenirler üzerine düşerler yardımcı olurlar evlerine davet ederler geldiklerinde hizmet beklemez hizmet eder annelerimiz biz böyle gördük...ama her aile bir olmuyor tabi bazı insanlar soğuk mesafeli eşimde annesinin soğuk olduğunun farkında ...Annemle daha yakın daha samimi eşim...Farklılıklar var Aileler arasında burda tüm detayları anlatmıyorum gerçi neyse ben zaten bebeğime odaklandım onlarda otursun evlerinde sakin sakin gitmek gerekirse gidilir ama mesafe başka yolu yok..

Niye 2 kere durumun değisti mi gün icinde diye mi arıyorsunuz:KK45:
Evet evde engeli ve epilepsi hastası bir kızı var sürekli arar durumlarını sorarım onlarda bana en ufak birsey olsa hemen yetisirler madi manevi arkamda dururlar niye bukadar garip geldi anlam veremedim sonuçta karşılıklı iyi olunca kendi annenizden farkı olmuyor mesela gorumcelerimlede öyleyim 2 tane evli gorumcelerim var eşimle tartışsam onları arar dedikodusunu yapmaya başlarız sanki esimin kiz kardeşi değilde benim kardeşim gibi arkamı tutarlar Böyle şeyler görünce şaşırıyorum gerçekten insan aile olmak için evlilik yapiyo bazı kadınlarımız evlenince istiyorlar ki eşleri aileleriyle irtibatlarini tamamen koparsin sonra çoluk çocuğa karışıyorlar o çocuklar nasıl yetişiyor ortada büyük bilmeden Sevgisiz saygısız bireyler olup çıkıyorlar günü geldigindede aynı şeyleri onlar ailelerine yapiyolar ama farkında değiller ki o çocuklar onların yansıması.....

Hiçbir profesyonel destek görmeden, sadece iki ayda öfke kontrol problemini ve şiddet eğilimini çözüp üstesinden gelen eşinizin nasıl bir yol izlediğini, bu konuda nasıl tamamen farklı bir insana dönüştüğünü yazar mısınız lütfen. Seneler önce, bir sene boyunca düzenli 400 lira ödedim psikiyatrıma bu sorunun üstesinden gelmek için, bol vakit ve nakit gitti. Şu an psikiyatrım olmuş 900 lira ve hala bazı huylarım için uğraşıyor, gidiyorum.

Anlatın şunun formülünü, boşuna para ve vakit harcamayayım.
Üstelik ben hamile bir kadının da üzerine yürümedim hiç, o kadar değil yani durumum.

Hiçbir profesyonel destek görmeden, sadece iki ayda öfke kontrol problemini ve şiddet eğilimini çözüp üstesinden gelen eşinizin nasıl bir yol izlediğini, bu konuda nasıl tamamen farklı bir insana dönüştüğünü yazar mısınız lütfen. Seneler önce, bir sene boyunca düzenli 400 lira ödedim psikiyatrıma bu sorunun üstesinden gelmek için, bol vakit ve nakit gitti. Şu an psikiyatrım olmuş 900 lira ve hala bazı huylarım için uğraşıyor ve gidiyorum.

Daha önce anlattım okuyun dilerseniz ..Nasıl çözdüğümü gitmediğimizi nerden biliyorsunuz neyse burası gereksiz yorucu bir yer oldu daha fazla kendimi yoramam burda sadece kendi fikirlerini empoze etmeyen çalışan insanlara cevap vermeyeceğim ..

Daha önce anlattım okuyun dilerseniz ..Nasıl çözdüğümü gitmediğimizi nerden biliyorsunuz neyse burası gereksiz yorucu bir yer oldu daha fazla kendimi yoramam burda sadece kendi fikirlerini empoze etmeyen çalışan insanlara cevap vermeyeceğim ..

Ciddi bir destek alsaydınız, cam çerçeve indiren, doğmamış sabiye kadar öfke boşaltan, hamile haldeki karısını tanımayan 40 yaşındaki birinin, iki ay içerisinde (ki en üzerine düşülmüş haliyle ortalama toplam 320 dakika (5 buçuk saat) seans alarak) tamamen bu sorunun üstesinden, hiç yaşamamışçasına geçemeyeceğini görürdünüz. "Deniyor, tedavi görüyor, düzeltiyor" yazmış olsanız daha inandırıcı olurdu, "Off çiçek açtık" tadında yazınca hayal alemi olduğu çok belli oluyor.

Yas kac acaba?Herhalde insanlar 20 lerde kvdeyi takıyor bukadar?Ben 26 evlendiiğimden kvdemi hic sorgulamddım bukadar.
Sizde salın ,kvde niye konusuluyor zaten esler arasında hic anlamıyorum.
Benim esim haftada birkac kez arar kızla görüntülü konusturur.İsim yoksa slm veririm.İsim varsa ,canım istemiyrsa mutfakta is yapıyor der esim gecer.
Her aradıgında ben niye konusayım yani annesiyle.
13,pardon 33 🙄

Hiçbir profesyonel destek görmeden, sadece iki ayda öfke kontrol problemini ve şiddet eğilimini çözüp üstesinden gelen eşinizin nasıl bir yol izlediğini, bu konuda nasıl tamamen farklı bir insana dönüştüğünü yazar mısınız lütfen. Seneler önce, bir sene boyunca düzenli 400 lira ödedim psikiyatrıma bu sorunun üstesinden gelmek için, bol vakit ve nakit gitti. Şu an psikiyatrım olmuş 900 lira ve hala bazı huylarım için uğraşıyor, gidiyorum.

Üstelik ben hamile bir kadının da üzerine yürümedim hiç, o kadar değil yani durumum.
Sihirli değnek ?
Sanırım duymadın akdhJDKHF

Bizim ailede gelinlerle çok ilgilenirler üzerine düşerler yardımcı olurlar evlerine davet ederler geldiklerinde hizmet beklemez hizmet eder annelerimiz biz böyle gördük...ama her aile bir olmuyor tabi bazı insanlar soğuk mesafeli eşimde annesinin soğuk olduğunun farkında ...Annemle daha yakın daha samimi eşim...Farklılıklar var Aileler arasında burda tüm detayları anlatmıyorum gerçi neyse ben zaten bebeğime odaklandım onlarda otursun evlerinde sakin sakin gitmek gerekirse gidilir ama mesafe başka yolu yok..
Mesafeyı kv koymus zaten, akıllı kadın, begendim❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X