İlgisiz kayınaile 🙁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buradakiler eleştirmiyor ki eğleniyor kendilerince😂 sadece çok şükür uzaktalar evet bana karışan görüşen evime gelen yok bazı şeyleri mesele etmemeli eşimle mutluyum çok şükürrr🙏😁insan sevemedi mi sevemiyor işte eşin hatrına idare etmeye çalışıcam☺️
Aaaaaa konu sahibi annen çocuğun odasını ve kıyafetlerini aldı mı ?Geleneklerde onun yapması gerekiyor hepsini

Aaaaaa konu sahibi annen çocuğun odasını ve kıyafetlerini aldı mı ?Geleneklerde onun yapması gerekiyor hepsini
Yok kayınvalide eşime sormuş ne alalım diye o da zamanı var demiş alırsınız demiş işte bekliyoruz kaynana kayınpederden bütün paralar bize akmalı başka türlü çocuk falan sevemezler😂😂😂

Yok kayınvalide eşime sormuş ne alalım diye o da zamanı var demiş alırsınız demiş işte bekliyoruz kaynana kayınpederden bütün paralar bize akmalı başka türlü çocuk falan sevemezler😂😂😂
Bu yüzden sizi 2 ayda bir arıyorlar işte.😆

Ne saçma beklentiler, hamile olmak çok ayrıcalık tanınması gerekli birşey zaten, bir siz doguruyorsunuz.

Sen de o göz var çünkü, annenin yapması gerekeni de o kadına yıkacak göz var.Gecen sefer öyle bir adet bilmiyorum diyordun ,isine gelen hepsini biliyorsun ya bunu es geçmişsin.

Buradakiler eleştirmiyor ki eğleniyor kendilerince😂 sadece çok şükür uzaktalar evet bana karışan görüşen evime gelen yok bazı şeyleri mesele etmemeli eşimle mutluyum çok şükürrr🙏😁insan sevemedi mi sevemiyor işte eşin hatrına idare etmeye çalışıcam☺️
Onlar da seni sevmiyor, senle ilgilenmiyor, sadece oglunu sevdıgı ıcın onunla konusuyor, senide eh idare ediyorlar işte napsınlar. Gozden uzak gonulden uzak, miss :kahve:

K karanfilla güldük eğlendik eyvallah ama sana bu sefer samimiyetle yazıyorum ki değişmezsen evliliğini kendi elinle yikacaksin. Uzun uzun yazmaya gerek görmüyorum cunku sana eski konularında çok yazıldı çizildi.
Ayni şeyi yazdim ,altina da hamile kalıbımı basarim .Bu evlilik sürmeyecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X