Türkçede w yok gözlerim kanıyor yazmayın şöyle19da ewlndim
E doğal üzülmeniz, benim eşim de söylemezdi sonra söylemeye başladı ama herkes aynı değil işte. Konuşsanız?Ewt boleydi yani kendisi cok cekingen biri oldugu icin basta cok sorun etmedim ama artk cok uzuluyorum
Olgunluk.Nasil niye anlamadim yani ewlnmek icin ne olmasi gerekiyodu
Bır neden olması lazimNasil niye anlamadim yani ewlnmek icin ne olmasi gerekiyodu
Nikah memuruBu yaşta kim evlendiriyo sizi?
Ya konusmaz olurmuyum biraz duzelir gibi olup snra gene eskiye donuyo yani aslinda karsisindakini mutlu etmk icin bi caba icine giren biri degilE doğal üzülmeniz, benim eşim de söylemezdi sonra söylemeye başladı ama herkes aynı değil işte. Konuşsanız?
Haklisinz ztn smdiki aklim olsa o yasta ewlnmk istemzdim ama gene kocami secerdim galibaBır neden olması lazim
Cok asıktım, cok cahildim gıbı.
19 cunku. Ergenlikten yeni cıkılmıs yas, bır neden lazım.
BüyümekNasil niye anlamadim yani ewlnmek icin ne olmasi gerekiyodu
Sana saygılıysa, evınde huzur veriyorsa, fikirlerini onemsıyor oturup sohbet ediyorsa, Sevısırken senı de dusunuyorsa zaten adam iyidir.Haklisinz ztn smdiki aklim olsa o yasta ewlnmk istemzdim ama gene kocami secerdim galibaya aslnda ben cok bsy istemiyorum birz ilgili olsa bna yetcek cunku ztn kocami cok sewiyorum
O zaman kötü, yani ne kadar dayanırsınız bilemem. Ya böyle bu işte diyip kabul edip devam edeceksiniz ya da yollarınızı ayıracaksınız. Bu sebepten ayrılınır mı derseniz mutsuzluk önemli ve insanın sabrı da bir yere kadardır. Yaşınız çok genç bu arada.Ya konusmaz olurmuyum biraz duzelir gibi olup snra gene eskiye donuyo yani aslinda karsisindakini mutlu etmk icin bi caba icine giren biri degil
Iyde ztn evlnmisim sizin dediginize bakin ben ayrica ben yptigim evlilikten pismnda degilim sadece kocmla birzdaha ilgili bi evliligim olsun istiyorum ve bu konu icin fikir aliyorum ayrica ben kendimi bildim bileli hep w farfini kullaniyorum artk alsknlk olms gibi rahtsz oluyosanz okumayin lutfen cunki gercekten degistiremiyorum bu aliskanligimiKeske evlenmis olmak icin degil de sevdiginizden ve sevildiginizden emin oldugunuz biriyle evlenseydiniz.
Simdi o adam eminim sorun oldugunun bile farkinda degil. Bir de ewlenmek degil evlenmek. Yani sebebi neydi ki neden boyle yaziyorsunuz israrla
Keske sadece W harfi kullansan, sesli harfleri de yiyorsun.Iyde ztn evlnmisim sizin dediginize bakin ben ayrica ben yptigim evlilikten pismnda degilim sadece kocmla birzdaha ilgili bi evliligim olsun istiyorum ve bu konu icin fikir aliyorum ayrica ben kendimi bildim bileli hep w farfini kullaniyorum artk alsknlk olms gibi rahtsz oluyosanz okumayin lutfen cunki gercekten degistiremiyorum bu aliskanligimi
yav sende hep yasini buluyon yazmadan once bi arastirma yapiyonBu yaşta kim evlendiriyo sizi?
Hayat ve ilişki tecrübeniz, diplomanız, işiniz, kariyeriniz...Nasil niye anlamadim yani ewlnmek icin ne olmasi gerekiyodu
Tıkla adıma yaşım yazıyo canısı. Gbt yaptığım yok kiyav sende hep yasini buluyon yazmadan once bi arastirma yapiyon
senin bi polislige bulasma durumun var
yok direkt yazmiyon olurmus senden polisTıkla adıma yaşım yazıyo canısı. Gbt yaptığım yok ki
Boyum çok kısa.yok direkt yazmiyon olurmus senden polis
☺
SMS zamanlarında, sınırlı SMS olduğundan destan gibi yazıları azaltmak için sesli harfleri yazmıyorduk. Gözümde canlanır koskoca mazi hahahahahaha.Keske sadece W harfi kullansan, sesli harfleri de yiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?