İlgisiz koca romantik kadın

Zor oluyordur eminim. Mesela benım de eşim konusmaz suskundur bende cok konuskanımdır. Bende bunun zorlugunu yasıyorum

E doğal üzülmeniz, benim eşim de söylemezdi sonra söylemeye başladı ama herkes aynı değil işte. Konuşsanız?
Ya konusmaz olurmuyum biraz duzelir gibi olup snra gene eskiye donuyo yani aslinda karsisindakini mutlu etmk icin bi caba icine giren biri degil

Bır neden olması lazim
Cok asıktım, cok cahildim gıbı.
19 cunku. Ergenlikten yeni cıkılmıs yas, bır neden lazım.
Haklisinz ztn smdiki aklim olsa o yasta ewlnmk istemzdim ama gene kocami secerdim galibaya aslnda ben cok bsy istemiyorum birz ilgili olsa bna yetcek cunku ztn kocami cok sewiyorum

Haklisinz ztn smdiki aklim olsa o yasta ewlnmk istemzdim ama gene kocami secerdim galibaya aslnda ben cok bsy istemiyorum birz ilgili olsa bna yetcek cunku ztn kocami cok sewiyorum
Sana saygılıysa, evınde huzur veriyorsa, fikirlerini onemsıyor oturup sohbet ediyorsa, Sevısırken senı de dusunuyorsa zaten adam iyidir.
Senı seviyorum demek sevmek degıl kı, ne adamlar var dk bası senı seviyorum dıyıp aldatıyor?

Ya konusmaz olurmuyum biraz duzelir gibi olup snra gene eskiye donuyo yani aslinda karsisindakini mutlu etmk icin bi caba icine giren biri degil
O zaman kötü, yani ne kadar dayanırsınız bilemem. Ya böyle bu işte diyip kabul edip devam edeceksiniz ya da yollarınızı ayıracaksınız. Bu sebepten ayrılınır mı derseniz mutsuzluk önemli ve insanın sabrı da bir yere kadardır. Yaşınız çok genç bu arada.

Keske evlenmis olmak icin degil de sevdiginizden ve sevildiginizden emin oldugunuz biriyle evlenseydiniz.

Simdi o adam eminim sorun oldugunun bile farkinda degil. Bir de ewlenmek degil evlenmek. Yani sebebi neydi ki neden boyle yaziyorsunuz israrla

Keske evlenmis olmak icin degil de sevdiginizden ve sevildiginizden emin oldugunuz biriyle evlenseydiniz.

Simdi o adam eminim sorun oldugunun bile farkinda degil. Bir de ewlenmek degil evlenmek. Yani sebebi neydi ki neden boyle yaziyorsunuz israrla
Iyde ztn evlnmisim sizin dediginize bakin ben ayrica ben yptigim evlilikten pismnda degilim sadece kocmla birzdaha ilgili bi evliligim olsun istiyorum ve bu konu icin fikir aliyorum ayrica ben kendimi bildim bileli hep w farfini kullaniyorum artk alsknlk olms gibi rahtsz oluyosanz okumayin lutfen cunki gercekten degistiremiyorum bu aliskanligimi

Keske sadece W harfi kullansan, sesli harfleri de yiyorsun.

Keske sadece W harfi kullansan, sesli harfleri de yiyorsun.
SMS zamanlarında, sınırlı SMS olduğundan destan gibi yazıları azaltmak için sesli harfleri yazmıyorduk. Gözümde canlanır koskoca mazi hahahahahaha.
Ama şimdi neden? Niye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…