- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Bır smsın 2 kontor oldugu zamanlar..SMS zamanlarında, sınırlı SMS olduğundan destan gibi yazıları azaltmak için sesli harfleri yazmıyorduk. Gözümde canlanır koskoca mazi hahahahahaha.
Ama şimdi neden? Niye?
Farfini...hep w farfini kullaniyorum
iyi iste sizi maziye goturdum ne guzulBır smsın 2 kontor oldugu zamanlar..
Özlemısım
Ah nası tatlıydı o sınırlı imkanla flörtleşmek, tartışmak.Bır smsın 2 kontor oldugu zamanlar..
Özlemısım
Hakikatten cok 'guzul'iyi iste sizi maziye goturdum ne guzul
Gülmemem lazımHakikatten cok 'guzul'
Gozumde canlanır koskoca mazi, sevgilim nerede? Ben neredeyim?
Kontorum azsa tartısmaya korkuyordum yarım kalır diyeAh nası tatlıydı o sınırlı imkanla flörtleşmek, tartışmak.
Kocan sana seni seviyorum demiyordu, sen gıdıp benı seviyor musun diyordun o da evet diyordu.ya su kadinlar kulubunu yaklasik 4 senedir fln okuyorum ama hc bole harf tantanasi oldugunu gormemistim ssyenizde actigim konunun nedenini unuttum yani cok saolun cok yardimci oldunuz
ya allh askina biride bana faydali bi yorum yapicakmiKocan sana seni seviyorum demiyordu, sen gıdıp benı seviyor musun diyordun o da evet diyordu.
Sen dupdururken gelıp sana senı seviyorum demesini istiyordun.
Ben yaptım yukarıda, faydalı olanları okumuyorsun kı?ya allh askina biride bana faydali bi yorum yapicakmi
Eşinle konuştuğun halde düzelmiyorsa artık onu olduğu gibi kabul etmen lazım. Başka yapacak bir şey yokya su kadinlar kulubunu yaklasik 4 senedir fln okuyorum ama hc bole harf tantanasi oldugunu gormemistim ssyenizde actigim konunun nedenini unuttum yani cok saolun cok yardimci oldunuz
Kocanın yapısı o, dümdüz bir erkek. Romantik insanların ince düşünceli adamlarla olması lazım. Eşin sokaktan çiçek koparıp sana getirse, onunla mutlu olacağını düşünemeyecek kadar düz.ya su kadinlar kulubunu yaklasik 4 senedir fln okuyorum ama hc bole harf tantanasi oldugunu gormemistim ssyenizde actigim konunun nedenini unuttum yani cok saolun cok yardimci oldunuz
Bır neden olması lazim
Cok asıktım, cok cahildim gıbı.
19 cunku. Ergenlikten yeni cıkılmıs yas, bır neden lazım.
cok tesekkur edrim ama ben bi umut zamn gectikce kndini torpuleyip birz benide dusunucegi gunlerin gelmesini istiyorumKocanın yapısı o, dümdüz bir erkek. Romantik insanların ince düşünceli adamlarla olması lazım. Eşin sokaktan çiçek koparıp sana getirse, onunla mutlu olacağını düşünemeyecek kadar düz.
Beklentilerini düşür derim, yoksa bir zaman sonra senin beni seviyor musun? sorularından bunalacak.
Esin kac yasında? Cocugunuz var mi?cok tesekkur edrim ama ben bi umut zamn gectikce kndini torpuleyip birz benide dusunucegi gunlerin gelmesini istiyorum
İnşallah.cok tesekkur edrim ama ben bi umut zamn gectikce kndini torpuleyip birz benide dusunucegi gunlerin gelmesini istiyorum
iste aradigim benzetmeÇocuklar Duymasın Haluk Meltem
esim 28 ysnda iki tne cocugum varEsin kac yasında? Cocugunuz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?