İlgisiz koca romantik kadın

SMS zamanlarında, sınırlı SMS olduğundan destan gibi yazıları azaltmak için sesli harfleri yazmıyorduk. Gözümde canlanır koskoca mazi hahahahahaha.
Ama şimdi neden? Niye?
Bır smsın 2 kontor oldugu zamanlar..
Özlemısım😂

ya su kadinlar kulubunu yaklasik 4 senedir fln okuyorum ama hc bole harf tantanasi oldugunu gormemistim ssyenizde actigim konunun nedenini unuttum yani cok saolun cok yardimci oldunuz

ya su kadinlar kulubunu yaklasik 4 senedir fln okuyorum ama hc bole harf tantanasi oldugunu gormemistim ssyenizde actigim konunun nedenini unuttum yani cok saolun cok yardimci oldunuz
Kocan sana seni seviyorum demiyordu, sen gıdıp benı seviyor musun diyordun o da evet diyordu.
Sen dupdururken gelıp sana senı seviyorum demesini istiyordun.

Eşinle konuştuğun halde düzelmiyorsa artık onu olduğu gibi kabul etmen lazım. Başka yapacak bir şey yok

Kocanın yapısı o, dümdüz bir erkek. Romantik insanların ince düşünceli adamlarla olması lazım. Eşin sokaktan çiçek koparıp sana getirse, onunla mutlu olacağını düşünemeyecek kadar düz.
Beklentilerini düşür derim, yoksa bir zaman sonra senin beni seviyor musun? sorularından bunalacak.

Bır neden olması lazim
Cok asıktım, cok cahildim gıbı.
19 cunku. Ergenlikten yeni cıkılmıs yas, bır neden lazım.

Kocanın yapısı o, dümdüz bir erkek. Romantik insanların ince düşünceli adamlarla olması lazım. Eşin sokaktan çiçek koparıp sana getirse, onunla mutlu olacağını düşünemeyecek kadar düz.
Beklentilerini düşür derim, yoksa bir zaman sonra senin beni seviyor musun? sorularından bunalacak.
cok tesekkur edrim ama ben bi umut zamn gectikce kndini torpuleyip birz benide dusunucegi gunlerin gelmesini istiyorum

Back
X