Ben de evlenir evlnmez hemen hemen hic cici aylar yasamadim. Bal ayina bile bilgisayar aldi. Suan 1 sene oldu evleneli ve ilk 5-6 ay cok zoruma gidiyordu. Iki diplomam var (yuksek lisans) ama evde oturuyordum..esim cok gec geliyordu..temizlik, yemek ve butun gun onu bekliyorsun..ama o tek gelmiyor..O benim ilk aylarda en buyuk dusmaniyla eve geliyordu - laptop. Ve kalan 1-2 saat anunla geciriyordu. Diger aksamlarda akraba zayaretleri gidiyorduk..cok bunaldim..Iyiki hamile kalamdim yoksa cocugum psikoloji saglam olmazdi. Suan ise durum farkli degil, tek fark evden calisiyorum, kendime site actim ve duvar stikerleri satiyorum..artik o kadar yogunum ki o eve gec geldigi icin seviniyorum... artik o bana kiziyor..tabi ki buda saglikli degil..en azinda rahatladim..
Benim bir arkadasim bir nasihat verdi. dedi ki daha yeni bir evlilik yok, yeni bir evlilik var.. ve o da ayni sey yasadi taki kendini cok mesgul edene kadar - dans kurslari, sanat dersleri ve ogretmenlik.. onun kocasi ispaniyol.. Onun tavsiyeye uzerinde hemen bir film kendine actim (esimle 3 ay seyretmeye calistim bir film), ve gercekten daha mutlu olmaya basladim :)
Benim tavsiyem kendini biseye odaklan, sevdigi bisey yap! Ve dusunme, kafana takma.. git uyu en kutu ihtimalle :))