- 22 Mart 2007
- 2.140
- 418
- 688
- 40
- Konu Sahibi cicikizsinem
durum neyi gösterirse o canım ben de istemem ama bazen paramız yokken bile eşim doğum günümde en pahalı hediyeyi alır benim için önemli olan 2 çift güzel söz gerisi boş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgisinden şüpen yoksa adımları atan ilk sen ol bakalım tepkisiz kalabilecekmi...
sevgisinden hiç şüphem olmadı 8 yıldır beraberiz 3 yıldırda evliyiz ben yaparsam o da hemen karşılığını veriyor ama ben onun yapmasını istiyorum içinden gelicek şekilde
sevgisinden hiç şüphem olmadı 8 yıldır beraberiz 3 yıldırda evliyiz ben yaparsam o da hemen karşılığını veriyor ama ben onun yapmasını istiyorum içinden gelicek şekilde
ben 7 senelik evliyim evliliğimizin ilk yılı ve nişanlıyken çok ilgiliydi eşim şimdiyse çok ilgisiz seni anlıyorum benim eşimde çok çalışıyor gece geç geliyor bende çok ilgi bekliyorum hele şu dönemler ikinci çocuğuma hamileyim yorulduğu için sinirli oluyor ve hiçbir konuda sohbet bile edemiyoruz hemen beni tersliyor ben kocamı kaç senedir ne yaptıysam değiştiremedim zaten duygularını belli etmekten hoşlanmaz sert mizaçlıdır ben böyle kabullendim onu artık en azından beni sevdiğini bilmek yetiyo zor gerçekten ben stres yapmaktan panik atak oldum terapi görüyorum ama eşim onada inanmıyor ne kadar yontsanda odun gene odun hiç değişmiyo
canım 3 yıllık ewliyim çocuğum yok iyi ki de yok eşim sabahın 4ünde 5inde gelir iş mi hyır keyif alıştım artık umursamıyorum kaç sfer boşanmaya karar verdim öldürürüm seni diyo başkada bildiği bir şey yok aile desen beş kuruş etmiyo çalışmama iizin yok kafayı yemiş haldeyim beterin beteri var diolar zamanla alışırsın ilgisizliğine benim gibiii....