İlgisiz kocam !

monica_16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
97
0
16
Bursa
Arkadaslar ben 21 yasındayım ve 3 sene önce evlendim.. Eşimle aramız cok iyiyd taa ki internet bağlanana kadar ilk baslarda sorun yoktu ev işlerinde ufak tefek bile olsa yardımlar ediyordu ama şimdi ekrana kitlendiği zaman köpekten farkım yokmuş gibi hissediyorum ben ne yaparsam yapayım ne dersem diyeyim dönüp bakmıyor.! bişey desem 2 saniye bakıp hıı-evet gibi laflarla konuyu kapatıyor. Süslenip püsleniyorum banamısın demiyor. bir oyun sitesi var devamlı oyun oynuyor beni tamamen unutuyor. cok mutsuzum arkadaslar . birşey söyleyemiyorum bu konuda ağız acarsam kızıp gidiyor konusmuyor yada benı suclu dusunuyor ben genc ve yenı evli bir bayan olarak eşimin monitörle değil benimle ilgilenmesini istiyorum yemek yerken bile bilgisayar başında yiyor. ne yapayım arkadaslar lütfen yardım edin.

valla cnm ben yeni evlendiğimizde baktım bi kaç gün eşim akşamları bilgisayar başında duruyo bu ne ya die bi kavga çıkardım modeme giden bütün kabloları kestim. O günden beri eşim eve geldiğinde sadece ben sofrayı hazırlayana kadar 1 saat bilgisayar başında duruyo sofraya çağırdığım an kapatıyo ve bilgisayar bir daha açılmıyo evde.

merhaba canım şöyle söyliyim çağ artık teknoloji çağı olduğu için nerdeyse msn vb. mesaj servislerinden knuşucaklar o kadar yanii....

bence ona bunu açık açık söyle hatta daha açık yoksa bunun ardı arkası kesilmez.
benimde eşim aynı senin anlattığın gbi gece yatmazdı blg.dan oyun oynar film izlerde ben yatakta ağlardım sinirden...

ona bu gidişle elindekinin kayıp gideceğiniz hissettir....

Gidip interneti kapattırabilirsiniz. Pcnin biyerlerini bozabilirsiniz fişini çekip,koparabilirsiniz mesela ama bunlar hep geçici çözümler. Kalıcı bi çözüm istiyosanız adam gibi karşınıza alıp konuşun tavrınızı koyun. Bi süre sizde onu takmayın o yokmuş gibi davranın mesela erken yatıp odanın kapısını kitleyin bi kaç gün pcyle başbaşa uyusun o zaman düşünür ben nerde hata yaptım diye:) Aklıma gelen bunlar canım :44:

yemeği bile internet başında yiyorsa siz ne zaman sohbet ediyorsunuz ki
bu durumda en iyi fikir interneti kapattırmak başka çözümü yok gibi gözüküyor

valla eşim bana bunu ilk internet bağlattığımız günlerde yapmıştı.gittim internet kablosunu çıkardım.sonra geldi sen çıkardın dimi çakaaalll dedi.dedim evet bundan sonra ilgin bilgisayarda olursa bu kabloyu keserim bilirsin.ve yapacağımızda bildiği için o gün bugündür internet sıkıntımız olmadı.zamanla oda sıkıldı zaten.şimdi kredi kartı ödemelerine arada maç sonuçlarına falan bakar.

modemi bile kırdım banamısın demedi. birsey yaptığı yok sadece oyun..
birşey diyemiyorum lafları dizip gidiyor şu an yine bu konuda kavga ettik konusmuyoruz.
neti kapattırmayı kabul etmiyor. faturadan dolayı kapansın sabahın köründe gidip pttnin acılmasını bekliyor.
biblo gibiyim görseniz. bi köşede bekliyorum gelsini ilgilensin bişey desin ama yok.!!

bizim bir odamız var eşimin ananesinde kalıyoruz hasta ve yaslı oldugu için ona biz bakıyoruz sadece bir odamız var. yemek odası yatak odası oturma odası hepsi bu oda. diğer odalar dolu mecburum ve internet üzerinden dil öğreniyorum kapatmayı kabul etse onlar yarım kalacak diye üzülüyorum kursa da göndermiyor

bence sende onu bol bol yalnız bırak ilgini gösterme.annen yakınsa annene git.komşuna git arkadaşına git.yada geç odana kitap oku.

sen de ilgi beklemekten vazgeç onun sana yaptığını yap al bilgisayarı sen bak bir şeyler o beklesin birazda

yemeği bile internet başında yiyorsa siz ne zaman sohbet ediyorsunuz ki
bu durumda en iyi fikir interneti kapattırmak başka çözümü yok gibi gözüküyor

sohbet falan yokk :)

zaten calısmadığı için tüm gün birlikteyiz haliyle olan biten şeyler belli

allahım ya şimdi çok sinirlendim.hem anneannesine bakıyorsunuz.hem sizi tek bir odada yaşatıyor hemde ilgi göstermiyor.bu kendini ne zannediyor acaba.yemin ederim böyle erkekleri falakaya yatıracaksın.

bence sende onu bol bol yalnız bırak ilgini gösterme.annen yakınsa annene git.komşuna git arkadaşına git.yada geç odana kitap oku.

yeri geliyor ilgilenmiyorum ne oldu diyor basım agrıyo yatıcam diyorum ne oldu ne bu surat diyor derdimi anlatmaya calısıyorum kızıyor senın derdın buraya gecmek diyip kalkıyor

oynadıgı oyun onlıan bı oyunmu canım mesela benımd esım oynuyordu kı suan artık sıkıldı arda bı bakıor 6 senelık velı olucaz eylulde ve ben bıkere ne yaptım dımmı sınırlendım suslnems beklıorum adamı oyunda gelmıor senmısın gelmıyen tutum kabloyu kesdım allahdan kızmadı anladı benı cunku esınle konsu oyun oynaya bılırkı sukredıceksın ben sahsen sukredıorum halıme dusun pc de oyun yerıne kı gozunun onund ene yaptıgını goruorsun kahveye gıtse yada ne bılım arkads oprtamı ıle gecenın bı vaktıne kadr gezsede gelmese nasıl olur hıc yokdan kımle konsuor ne oynuor goruorsun gıt yanına otur cek bı koltuk yada sandalye nasıl bı oyun bu de anlatsın gerekıorsa dekı banada karakter acsana bende oynamak ıstıorum bak nasıl hosuna gıdıcek orta yolu bulucan oyun oynamk ıstemıromsun al elıne kıtabını meyve tabagı yap asıkm yanınd aoturabılırmım sne oyun oyna ben kıtabımı okuyayım hemde ne oynuorsun dıkkatımı cekdı heveslendım bende de zaten zmanla sıkılıcak oyundan sana ılgı donucek gerı bırde yasın daha genc o yuzden bıraz hep bana dıorsun :) kı bende oyleydım agladım zmanı bılrımkı sımdık nekadr salakmsım dıorum en sonunda oturdum yanına banada ac bı karkterde bende oynayım deıdm sevındı o yokken ben oynadım onun oyununu level atlatım daha bı hosuna gıtı tavsıye ederım

ben kabloyu kessem tutar kafamı keser. abartmıyorum gercekten öyle. Oynadığı oyun online değil ya gamyun diye bir site vae okey,101 bilardo falan o tip oyunlar oynuyor

allahım ya şimdi çok sinirlendim.hem anneannesine bakıyorsunuz.hem sizi tek bir odada yaşatıyor hemde ilgi göstermiyor.bu kendini ne zannediyor acaba.yemin ederim böyle erkekleri falakaya yatıracaksın.

+ çalışmıyor ananenin eline bakıyoruz ve ben bu adama kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…