Arkadaslar ben 21 yasındayım ve 3 sene önce evlendim.. Eşimle aramız cok iyiyd taa ki internet bağlanana kadar ilk baslarda sorun yoktu ev işlerinde ufak tefek bile olsa yardımlar ediyordu ama şimdi ekrana kitlendiği zaman köpekten farkım yokmuş gibi hissediyorum ben ne yaparsam yapayım ne dersem diyeyim dönüp bakmıyor.! bişey desem 2 saniye bakıp hıı-evet gibi laflarla konuyu kapatıyor. Süslenip püsleniyorum banamısın demiyor. bir oyun sitesi var devamlı oyun oynuyor beni tamamen unutuyor. cok mutsuzum arkadaslar . birşey söyleyemiyorum bu konuda ağız acarsam kızıp gidiyor konusmuyor yada benı suclu dusunuyor ben genc ve yenı evli bir bayan olarak eşimin monitörle değil benimle ilgilenmesini istiyorum yemek yerken bile bilgisayar başında yiyor. ne yapayım arkadaslar lütfen yardım edin.
Gidip interneti kapattırabilirsiniz. Pcnin biyerlerini bozabilirsiniz fişini çekip,koparabilirsiniz mesela ama bunlar hep geçici çözümler. Kalıcı bi çözüm istiyosanız adam gibi karşınıza alıp konuşun tavrınızı koyun. Bi süre sizde onu takmayın o yokmuş gibi davranın mesela erken yatıp odanın kapısını kitleyin bi kaç gün pcyle başbaşa uyusun o zaman düşünür ben nerde hata yaptım diye:) Aklıma gelen bunlar canım :44:
modemi bile kırdım banamısın demedi. birsey yaptığı yok sadece oyun..
birşey diyemiyorum lafları dizip gidiyor şu an yine bu konuda kavga ettik konusmuyoruz.
neti kapattırmayı kabul etmiyor. faturadan dolayı kapansın sabahın köründe gidip pttnin acılmasını bekliyor.
biblo gibiyim görseniz. bi köşede bekliyorum gelsini ilgilensin bişey desin ama yok.!!
yemeği bile internet başında yiyorsa siz ne zaman sohbet ediyorsunuz ki
bu durumda en iyi fikir interneti kapattırmak başka çözümü yok gibi gözüküyor
bizim bir odamız var eşimin ananesinde kalıyoruz hasta ve yaslı oldugu için ona biz bakıyoruz sadece bir odamız var. yemek odası yatak odası oturma odası hepsi bu oda. diğer odalar dolumecburum ve internet üzerinden dil öğreniyorum kapatmayı kabul etse onlar yarım kalacak diye üzülüyorum kursa da göndermiyor
bence sende onu bol bol yalnız bırak ilgini gösterme.annen yakınsa annene git.komşuna git arkadaşına git.yada geç odana kitap oku.
allahım ya şimdi çok sinirlendim.hem anneannesine bakıyorsunuz.hem sizi tek bir odada yaşatıyor hemde ilgi göstermiyor.bu kendini ne zannediyor acaba.yemin ederim böyle erkekleri falakaya yatıracaksın.
+ çalışmıyor ananenin eline bakıyoruz ve ben bu adama kaçtım
+ çalışmıyor ananenin eline bakıyoruz ve ben bu adama kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?