İlgisiz kocam !

aynen canım benımkıde yaptı gitti bana da aldı ama bozuldu :)
bende dediğin gibi sırf ona inat birşey yapmasamda kalkmıyordum hatta sabahlara kadar boş boş geziniyordum bu sefer benı sucladı senın benden farkın ne diye ama çözümü buldum hasta numarası yaptım yattım saatlerce kaç kere yanıma geldi hatta bisküvi almış çay demlemiş falan :) çözüm yolu kesinleşti zaten daha da geçmedi ben kalkınca :) heheheh

Peki nasil geciniyorsunuz?
Bu genc yasta calismadan iki genc evde bilgisayarla vakit nasil geciriyorsunuz?
Sende, esinde calismaniz lazim be güzelim, yasli bir kadinin evinde oturmaniz nereye kadar? Insan birde gelecegini düsünür, olaki nineniz öldü sonra size kim bakacak?

Anladigim kadariyla hayati bos vermissiniz ama, sonunda zarari size olacak, benim tavsiyem ikinizde bir an önce insan yüzüne cikin, calisin, meslek yapin, madem nineniz herseyi karsiliyor geleceginize simdiden yatirim yapin, daha yasiniz cok genc.

Hadi bakalim miskin, miskin evde oturmayin öyle...
Ayip ya....evde oturmakda ne demek ya??? Özellikle bir erkegin calismamasi cok ayip...

İkiniz de henuz arkadaslariyla gezip tozan, sosyal etkinliklere katilan ve kendini gelistirmeye adamis olmasi gereken yastasiniz.

Elestirmiyorum cunku olan olmus. Sadece cok kiziyorum.

Senin simdi civil civil olman gerekirken, yasli bir anneanne ve sorumsuz, internet bagimlisi bir esle beraber emanet bir hayat yasiyorsun.

Esinin yasi da bir erkege gore gercekten kucuk. O daha kendini tanimiyor ki evlilik sorumlulugu alabilsin.

Bana kizma ama cocuk evliliklerin sonu hic parlak olmuyor. Gencligini curutuyorsun. Yazik..

Eli ayagi tutan herkes bu hayatta calismali.
Anneanneye bakilmasi cok güzel birsey konusahibi anneanneyle tabiki ilgilenebilir ama evde oturan ve calismayan erkege ne demeli?
Suda var erkek demeyede insanin agzi varmiyor daha oda cocuk yasta, konusahibide öyle....
Allah yardimcilari olsun.
Aman güzelim sakin su aralar büyümenize bakin, cocuk falan yapmayin daha ikinizde büyüdükten sonra, su hayati kavradiktan sonra anne ve baba olmayi düsünün, cünkü cocuk cok büyük sorumluluk, daha sizi sorumluluk alacak durumda görmedim.
Anne nasihati gibi oldu ama olsun sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…