İlgisiz kocam !

Eşinizi seviyomusunuz bende merak ettim doğrusu.. :44:

Evet canım seviyomuş.. Sevmiyorum dese iş bul ve ayrıl eşinden dicektim ama.. Ne desem cidden bilemedim çok üzüldüm bide şeyi merak ettim ananne nasıl sana iyi davranıyomu kendi ihtiyacını kendi giderebiliyomu falan..?

Eşinizi seviyomusunuz bende merak ettim doğrusu.. :44:

Evet canım seviyomuş.. Sevmiyorum dese iş bul ve ayrıl eşinden dicektim ama.. Ne desem cidden bilemedim çok üzüldüm bide şeyi merak ettim ananne nasıl sana iyi davranıyomu kendi ihtiyacını kendi giderebiliyomu falan..?

mesajlarım gitmedi sanıyordum baya bekletti sayfa maşallah 10 tane yollamış :)

Davranıyor kadının birşey dediği yok ihtiyaclarını da gideriyor bana sadece ev işleri düşüyor

mesajlarım gitmedi sanıyordum baya bekletti sayfa maşallah 10 tane yollamış :)

Davranıyor kadının birşey dediği yok ihtiyaclarını da gideriyor bana sadece ev işleri düşüyor

Aynen banada öyle oldu sitede bi sorun var sanırım.. :44:

Buna sevndim bak. Bi komşumuz vardı kocasının babannesine bakıyodu ve kadın çok fenaydı çenesi hiç durmuyodu kadının çocuğu çizgi film izliyodu kapatın şu tvyi kafam götürmüyo falan deyip tvyi kapattırıyodu. En azından kadın bişey demiyomuş bu iyi. Bide şey sorucam eşin şiddet uyguluyomu sana? Uyguladımı daha önce?

bir iki defa oldu onun haricinde el kaldırmadı .. bizim anane de baslarda cadıydı gece odada ısık görsün söylenmeye baslardı şimdi birşey dediği yok hatta köpeğimiz varken 2. köpeği de aldık ona da birşey demedi baska zaman olsa kıyametler kopardı..
köpüşlerim de olmasa ne yapardım acaba

Çok erken evlenmişsiniz canım.Eşin de henüz küçük ve erkekler geç olgunlaşır.30 40 yaşında adamlarda artık oyun başından kalkmıyor.Ve neti kapatman kabloyu kesmen bi işe yaramaz dediğin gibi.Çünkü evlilik sorumluluğunu çok genç yaşta almışsınız ve eşin şuan kendince gençliğini yaşıyor.

o gençliğini yaşarken benim gençliğim ziyan oluyor
babam beni arkadasının oğluyla evlendirmek isterken karsıma cıkmıstı ve kurtulus olarak görmüstüm. pişmanda değilim bundan birkaç ay öncesine kadar cok mutlu bir çifttik fakat işler bu noktaya geldi. internet bağımlısı oldugunu kabul etmiyor kızıp bagırıyor . şu an bile konusmuyor yemek yemedi aklı sıra tavır aldı :)

Sende çok gençsin canım internet çiftleri uzaklaştırıyor umarım eşin biraz olgunlaşınca düzelicektir durum.ama o zamana kadar yıpranacaksınız biraz.Eşini küçük bir çocuk olarak düşün erkekler zaten çocuk gibiler genelde.Ve en sevdiği oyuncağını vermemek için şımarıyor.Ne yapabilirsin inan bilmiyorum zor bir durum.

Son düzenleme:
konusmak fayda etmiyor , bilgisayarı imha etmekde.. bu sefer internet cafelerden cıkmaz eminim..
sanırım biraz zamana bırakmakta fayda var. Yine olmazsa güzelce patlarım ona. olan bana oluyor bir odanın içinde hapis kaldım gezmeye bile gitmez olduk cıksak bile en fazla 1 saat. yoruldum gidelim diyor eve geliyoruz odanın kapısını acar acmaz ilk işi bilgisayarı acmak oluyor ..

sen 21 yaşında olduğuna göre eşinde o yaşarlda olduğunu tahmin ediyorum .çok erken evlenmişsiniz tabi bu onu haklı yapmıyor bu davranışında .ne bilim başka şeylerle dikkatini çekmeye çalış diyeceğim ama sanırım evlilik bir süre sonra monotanlaşıyor bundada yapacağımız pekbirşey yok .yani bütün çözemüler geçici olur .

herşeyi denedim . makyaj yaptım saclarıma hergun farklı modeller yapıyorum ..
-Canım nasıl olmuş?
-Güzel güzel (ve kafa çevrilir.)
ben ilk geldiğimde ayaklarım balon gibi şişmişti ama neden bilmiyorum 2-3 gün sürdü adım atamıyordum patlayacak gibi oluyordu acısından ölüyordum ve kocam o zamanda yanımda olmak yerine bilgisayar basında olmustu..
bence bunun çözümü yok

nasil geciniyosunuz?
kira, vs.?

Tam tersini yap. Bir sure hiic ilgilenme. Sende baska seylerle mesgul ol. Dalgin ol hi hi yap. Bakalim ne yapacak. Dusme bu kadar ustune. O kossun sana

slm canım konu dıkkatımı cektii gercekten kendımı grdum bır ann yazdığın her sorunu bende yasadım fakat bır farkla benım eşim çalışıor ben ne yaptım dıye sorarsan zamanla kavga tmekten yoruldum pes ettım ve onun pc sıne ortakcı oldum o ne kadar kalıosa bende o kadar zaman gecırmeye calıştım ve sonra o pes ettı gıdıp bana bır pc aldı bundan sonra herkez kendı pc sınde takılsın dedı geçtı bu olayların bana tek faydası benı pc sahıbı ettı haa şimdı ne oldu dersen bır kızımız oldu ve ister istemez eskısı kadar takılamaz hale geldı eskısı kadar ve yapmış olduğu bır çok seyden sıkılır hale geldı artık sohbet edebılıoz oturup kızımızla oyunlar oynuyoruz falan derken zamanla çzüme gdıoruz bence sende oluruna bırakıp o nasıl davranıosa sende aynı davran pc de ne kadar kalıo sende basına gecıp o kadar basında kal kıı oda senın ne kadar sıkıldığını anlasın zamanlada duzelır inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…