İlgisiz olup düzelecek diyen sevgili

konu sahibi 8 gün önce ayrılmışsınız ne oldu peki o günden sonra bir değişiklik var mı
Durumlar hala karışık sonra barışır gibi olduk huylu huyundan vaz geçmez misali yine ayniydi ben dedim ayrılalım yine ama ailesi ile çok yakınım depresyonda sanırım onlarla da kavgalı hicbirimizle konuşmuyor saçma sapan bir halde

Arkadaşlar merhaba,
Bir yıl süren inişli çıkışlı toksit yada o yolda olan bir ilişki iki ayrılık 3 barışma sigdirdik
Ailesinden benden çok arkadaş cevresine düşkün beni aramak mesaj atmak görüşmek gibi derdi yok görüşünce iyiyiz uzakken ben gergin o çok rahat en son haftada iki gün görüşelim deyip gün belirledik dün dediği bir gün öncesi arkadaşları ile mangal yapmış yorgunmus benimle hiç böyle planlar yok evde oturalım dedi o olmadı dışarı çıkalım dedim asla gelmedi cmts pazar plan olma durumu vardı bı bahane buldu
Bugün olur mu dedik hiç belli değilmiş
Biraz zaman vermeli mi denge de mi kalamiyorum bilmiyorum o yok dedikçe gergin olup onu arıyorum neyse bugün hiç aramadım aramadı mesela dün görüşelim mi diye 5 gibi görüştük o saate kadar aramadım bir önceki günde aramadım
Ailesinin yanında oturduk dün yani sürat yapıyor oluyorum ama o kadar geriyor ki söz verme ozaman soz veriyorsan tut o da yok 2 3 gün önce konuştuk duzeltcez diye değişim yok.
Biraz bekleyip gerilmeden denge de mi kalsam ara mi versek ayrılsak mi doğru olan nedir ben istersem gelirim görüşürüm sıkma kafasında hemen sıkılıyor falan
Birine ne kadar çok bana ilgi göstermiyorsun derseniz o kadar daha çok kaçar sizden. Sizinle ilgilenmemeye başladığı an siz de hemen alarm zilleri çalsın. Her zaman aradığı saatte aramadı ya da o gün günaydın mesajı gelmedi anında çalsın. İlişkinin döneceği yer orası ve yakında terkedileceginiz tabi doğru davranmazsaniz yer orası. Anında aramayı yazmayı kesin ama trip atar gibi değil. Buluşma görüşme talep etmeyin. Size ufak tefek yoklama mesajları atacak. Ah kuzum ben de kızlarla dışarı çıkıyordum gelince arayayım mı seni deyip aramayın. Ya da mesajı okundu yapıp cevap vermeyin tekrar yazınca ama bekleyin gerekirse iki gün sakın yazıp tuzağa düşmeyin, tekrar yazınca ya cevap yazamadım kusura bakma tam o sırada meşgulüm sonra aklımdan çıkmış. Veya yazınca sana ya sana da vakit ayiramadim kusura bakma yoğundum deyin. Tatlı samimi konusun . Yogunsunuz. Birden aramayandan aranmayan konumuna düşecek. Adam sıkılmış sizden. Başka sorunu yok. Kaçın kovalasın. Youtubeda ilhan uckan videoları var konuyla alakalı izleyin lütfen. İkinci konunuza bakayim. Israr ederseniz bu Adam gidici

Birine ne kadar çok bana ilgi göstermiyorsun derseniz o kadar daha çok kaçar sizden. Sizinle ilgilenmemeye başladığı an siz de hemen alarm zilleri çalsın. Her zaman aradığı saatte aramadı ya da o gün günaydın mesajı gelmedi anında çalsın. İlişkinin döneceği yer orası ve yakında terkedileceginiz tabi doğru davranmazsaniz yer orası. Anında aramayı yazmayı kesin ama trip atar gibi değil. Buluşma görüşme talep etmeyin. Size ufak tefek yoklama mesajları atacak. Ah kuzum ben de kızlarla dışarı çıkıyordum gelince arayayım mı seni deyip aramayın. Ya da mesajı okundu yapıp cevap vermeyin tekrar yazınca ama bekleyin gerekirse iki gün sakın yazıp tuzağa düşmeyin, tekrar yazınca ya cevap yazamadım kusura bakma tam o sırada meşgulüm sonra aklımdan çıkmış. Veya yazınca sana ya sana da vakit ayiramadim kusura bakma yoğundum deyin. Tatlı samimi konusun . Yogunsunuz. Birden aramayandan aranmayan konumuna düşecek. Adam sıkılmış sizden. Başka sorunu yok. Kaçın kovalasın. Youtubeda ilhan uckan videoları var konuyla alakalı izleyin lütfen. İkinci konunuza bakayim. Israr ederseniz bu Adam gidici
Ben gittim 13 ayda bir kere dışarı çıktık onda da biraz daha gezelim dedim gezmedik toplam 2 saat sürdü öyle dedim diye nankör oldum ben gidince gelmedi 3 gün o yazmayip bende yazmadım sonuç olarak ben gidince gelmiyor şuan ayriyiz

Ben gittim 13 ayda bir kere dışarı çıktık onda da biraz daha gezelim dedim gezmedik toplam 2 saat sürdü öyle dedim diye nankör oldum ben gidince gelmedi 3 gün o yazmayip bende yazmadım sonuç olarak ben gidince gelmiyor şuan ayriyiz
Adam gezmeyi sevmiyor değil sizden sıkılmış. Yeni iliskisinde görün bakın nasıl gezecek kızla. Çünkü talep eden taraf siz olmussunuz. Size yazmadığı ilk gün alarm çalsın bundan sonra. O gün üç kere degil bir kere mi aradı. Hemen çalsin bundan sonra tuzak tuzak diye. Anında aramayı sormayı bırakın. Kuzenlerim geldi deyin yeni bir projeye başladık deyin bulun bahane. Arkadaşım geldi deyin. Bir arkadaşa yardımcı olucam kitap yazıyormuş deyin. Meşgul gorunun

Önerisi olan yok mu
İlgisizliği bstan berıymış. Benım kı de işj basta köpek gibi ilhiliydı Afedersın.Sonra depresyonadaym.Derdım var su bu dıyerek ,kısa ve soguk yazıyordu.Baya uğrastım düzeltmek için .Gıttı heldı hala aynıydı.En sonunda engelledım.Kuaforum bıle daga cok ilgi gösteriyor.Sevgililğin/ikili ilişkinin temeli ilgili-saygı-sevgıdır. Bunlar yoksa sokakta kı bır yabancıdan ke farklı kalır kı ?

Aynen hiç umudum yok mutsuzum depresyona girdim sayesinde
İlgisizliği bstan berıymış. Benım kı de işj basta köpek gibi ilhiliydı Afedersın.Sonra depresyonadaym.Derdım var su bu dıyerek ,kısa ve soguk yazıyordu.Baya uğrastım düzeltmek için .Gıttı heldı hala aynıydı.En sonunda engelledım.Kuaforum bıle daga cok ilgi gösteriyor.Sevgililğin/ikili ilişkinin temeli ilgili-saygı-sevgıdır. Bunlar yoksa sokakta kı bır yabancıdan ke farklı kalır kı ?

Sizi sevmiyor. Yol verin. Arkadaşımla buluştum senle buluşamam yoruldum diyen adamla devam etmenizin hiçbir mantığı yok

Merhaba arkadaşlar ders niteliğinde guncelliyorum dün ailesi ile itiraf etti tatile gittiğinde kız varmış yanında
Bayadir varmış 5 6 aydır
3 ay önce benimle barıştığında onunla küsmüş ondan dönmüş kendi itiraf etti.
Ben çok Ters çıkınca beni denemek için dediğini söyledi
Gerçek değilmiş sildim heryerden aileler tanışıyor karşılaşacagiz malesef
Böyle yani kimseye inanmayın

Back
X