Arkadaşlar merhaba,
Bir yıl süren inişli çıkışlı toksit yada o yolda olan bir ilişki iki ayrılık 3 barışma sigdirdik
Ailesinden benden çok arkadaş cevresine düşkün beni aramak mesaj atmak görüşmek gibi derdi yok görüşünce iyiyiz uzakken ben gergin o çok rahat en son haftada iki gün görüşelim deyip gün belirledik dün dediği bir gün öncesi arkadaşları ile mangal yapmış yorgunmus benimle hiç böyle planlar yok evde oturalım dedi o olmadı dışarı çıkalım dedim asla gelmedi cmts pazar plan olma durumu vardı bı bahane buldu
Bugün olur mu dedik hiç belli değilmiş
Biraz zaman vermeli mi denge de mi kalamiyorum bilmiyorum o yok dedikçe gergin olup onu arıyorum neyse bugün hiç aramadım aramadı mesela dün görüşelim mi diye 5 gibi görüştük o saate kadar aramadım bir önceki günde aramadım
Ailesinin yanında oturduk dün yani sürat yapıyor oluyorum ama o kadar geriyor ki söz verme ozaman soz veriyorsan tut o da yok 2 3 gün önce konuştuk duzeltcez diye değişim yok.
Biraz bekleyip gerilmeden denge de mi kalsam ara mi versek ayrılsak mi doğru olan nedir ben istersem gelirim görüşürüm sıkma kafasında hemen sıkılıyor falan