İlgisiz sevgili

Öncelikle sizi az gülümseteyim, İngiliz sevgili diye okudum, vay arkadaş dedim ben Türkle uğraşamıyorum daha milletteki cesarete bak
Şimdi cevaba geleyim, 14 sene olunca karşı taraf artık cepte gibi görmeye başlamış olabilir. Evlenince değişmeyecek maalesef, daha da rahatlayacak

Genel olarak sordum, 14 yıl boyunca çok iyi tanıdığınızi sandığınız kişiyi gerçekten iyi tanıyor musunuz diye

İşi yoksa kaç

Neden böylesiniz erkek arkadaşım da tam olarak böyle . Zamanı olduğu halde de bazen konuşmuyor ben çok sinirleniyorum ama o gayet sakin oluyor

Evet kendimi tutmaya çalışsam da olmuyor sanırım bu durumda sağlıklı bir evlilik olacağını sanmıyor

Bende gülümseteyim yazınca olumlu konuşacaksıniz sanmıştım bundan fazla rahatlama nasıl olur acaba

Genel olarak sordum, 14 yıl boyunca çok iyi tanıdığınızi sandığınız kişiyi gerçekten iyi tanıyor musunuz diye
Tanıdığımı düşünüyorum. Arama mesajlaşma fazla yapmaz. Benimle gezmeyi sever yeni şeyler denemeyi sever. Bunca yaşına kadar genelde tek yaşamış. Güçlü biri.

Neden böylesiniz erkek arkadaşım da tam olarak böyle . Zamanı olduğu halde de bazen konuşmuyor ben çok sinirleniyorum ama o gayet sakin oluyor
Elzem şeyler dışında mesajlaşmayı sürekli araşmayı sevmiyorum başka bir sebebi yok, gerçekten dolu dolu bir ilişki varsa sürekli beni ara bana yaz bana her şeyi yaz her ayrıntı ver sürekli ilgiye boğ her boşlukta yaz her boşlukta ara talepleri bana çok gereksiz ve boş geliyor, ben kendi adıma hayatımdaki insana gerekli sevgiyi ve ilgiyi telefonla çok haşır neşir olmadan verdiğim için çok büyük bir sorun değil bizim için eşim beni böyle kabul etti benden beklemez kendi arar yazar arada cevap alamayınca trip atar konu orda kapanır gider uzamaz. Siz kabul eder misiniz böyle biriyle yaşamayı, olduğu haliyle sevmeyi onun üzerine düşünmelisiniz.

adama nasıl bir ceza bu kızz!

Gerçekten bu durumu yaşayan kimse yok mu özellikle evliler ne düşünüyorsunuz. Herkes mi sevgiliyken çok ilgili bir ilişki yaşıyor
Evlenmek isteyen şimdiye evlenirdi kendini kandırma adam tırt, sen de hayal alemindesin.

Bir ara uzak mesafedeydik senede 2 3 defa görüşüyorduk aynı şehirde olduğumuzda ayda 2 3 görüşüyoruz
Ayda 2 3 mü? Bacim sen iyi misin ya? Bu sana normal mi geliyor yani? İlla başımı yakicam diyorsun tamam ne diyelim her denilene itirazın var çünkü

Öfke konusunda kendine yüklenme çokça sevilen şımartılan kadın öfkeli olmaz yumuş yumuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…